نام اصلی این شرکت G4S است و با نام های مختلفی فعالیت می کند، به عنوان مثال این شرکت در سرزمین های اشغالی تحت عنوان "هاشميرا" فعالیت دارد و فعالیت خود در عربستان سعودی را با نام "المجال" آغاز کرد در حالی که دفتر آن در شهر "جدة" است. در این ارتباط پایگاه خبری "أسرار عربية" پیشتر گزارشی منتشر کرده بود که در آن اطلاعاتی مورد تاکید قرار گرفته بود که اظهار می کرد، این شرکت با حکومت سعودی به توافقاتی دست یافته که تامین امنیت و حمایت از حجاج را طی سال 2013 برعهده بگیرد و در این راستا حتی این شرکت اقدام به انتشار آگهی برای استخدام افراد به مدت هفت روز و تنها طی موسم حج کرده بود. همچنین این پایگاه خبری عربی بر نسخه ای از مجله داخلی این شرکت در شعبه لندن دست یافته که در آن ذکر شده است، شعبه لندن این شرکت اداره و تامین امنیت مربوط به حجاج را برعهده دارد.
همچنین در مجلات داخلی این شرکت آمده است که شرکت "جي فور أس" ماموریت تسهيل و تأمين نقل و انتقال بیش از 3 میلیون حاجی را که سالیانه راهی مكة مكرمة می شوند، برعهده دارد. نامه سرگشاده ای که رئیس سازمان دوستان "الاقصی" به شاهزاده "محمد بن نواف آل سعود"، سفیر عربستان سعودی در لندن نوشته را برخی از پایگاه های خبری غربی منتشر کرده اند و نکته جالب و مهم اینجاست که این پایگاه های خبری نیز تاکید کرده اند که شرکت G4S خدماتی را نیز به رژیم صهیونیستی ارائه می دهد که از جمله آنها اداره موانع ایست و بازرسی نظامی رژیم صهیونیستی است و بیانگر مصایب و درد و رنج های روزانه فلسطینیان است و هدف اصلی این موانع تشدید تبعیض نژادی و قرار دادن قید و بند هرچه بیشتر بر تردد و نقل و انتقال فلسطینان است.
این پایگاه های خبری غربی همچنین تاکید می کنند که شرکت G4S به صورت مستقیم در سرکوب فلسطینیان دست دارد و هم اکنون توسط برخی از فعالان بین المللی و سازمان ها و نهادهای مدافع حقوق بشر مورد تحریم بین المللی قرار گرفته است. رئیس سازمان دوستان "الاقصی" در نامه سر گشاده خود به شاهزاده "محمد بن نواف آل سعود"، سفیر عربستان سعودی در لندن همچنین به شماری از فعالیت های شرکت اشاره شده که همه آنها به نحوی حقوق و قوانین بین المللی را نقض و تاکید می کند، اینها حقایق و واقعیت هایی هستند که هیچ گاه نمی توان آنها را نادیده گرفت و هم اکنون جای سوال بسیار دارد که چگونه در چنین شرایطی حکومت سعودی اقدام به امضای قرارداد با چنین شرکتی می کند و بار دیگر این سوال را درباره جدیت دیدگاه و مواضع حکومت سعودی درباره اشغال فلسطین و مسجد الاقصی از سوی رژیم صهیونیستی مطرح می کند.
یکی از افرادی که از این نامه و قرارداد مطلع شده، در واکنش به این اقدام رژیم سعودی نوشته است که ما راضی هستیم که حکومت سعودی با شرکت "intel" قرارداد منعقد کند، با اینکه می دانیم این شرکت از اسرائیل حمایت می کند، اما چون جایگزینی در حال حاضر برای این شرکت نمی توانیم بیابیم به این امر رضایت می دهیم، اما اینکه با وجود ده ها شرکت عربی امنیتی و حمایتی تامین امنیت و حمایت از حجاج را به شرکت های غربی هم نه، بلکه به شرکتی بسپاریم که سلاح های تحریم شده بین المللی در اختیار اسرائیلی ها بگذارد تا برادران فلسطینی ما را هرچه بیشتر تحت شکنجه و آزار و اذیت قرار دهد، این بدون تردید خیانت است.
با اینکه موضع رسمی عربستان سعودی رد قاطع به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی است و حاملان گذرنامه های اسرائیلی را از ورود به عربستان منع می کند و عربستان سعودی در دو جنگ 1948 و 1973 علیه اسرائیل در کنار اعراب مشارکت داشته، با این حال کالاها و تولیدات صهیونیستی در بازارهای مختلف عربستان سعودی به وفور مشاهده می شود، به گونه ای که "دیوید ارتزی"، رئیس اندیشکده صادرات اسرائیل در گفت وگو با روزنامه صهیونیستی "یدیعوت آحارانوت" گفت که دارای روابط تجاری و بازرگانی بسیار فعالی با عربستان سعودی هستیم و کالاهای اسرائیلی ما به واسطه طرف سوم به ریاض فروخته می شود. همچنین شاهزاده " تركي الفيصل"، رئیس اسبق دستگاه اطلاعات و امنیت عربستان سعودی در سال 2010 میلادی در نشست امنیتی مشارکت داشت که در مونیخ و با حضور نمایندگان رژیم صهیونیستی برگزار ش و با آنها در نشست عکس هایی نیز گرفت. یکی از این عکس ها وی را در حال دست دادن گرم و صمیمانه با «دنی آیالون»، معاون وقت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی نشان می دهد.
دیدگاه تان را بنویسید