قالیباف سال۸۶ درباره شیوه مدیریت دولت سازندگی چه گفته بود؟/ نظر قالیباف درباره اقتصاد بدون نفت + فیلم

کد خبر: 254224

کسانی که بدلیل نداشتن کارنامه قابل اعتنای انقلابی و اجرایی، اوج هنرشان لفاظی با واژه ها و قلب مفاهیم راهبردی مورد تاکید نظام است مدعی شدند چون قالیباف در یکی از سخنرانی های خود از لفظ تکنوکرات استفاده کرده پس او مخاطب رهبری است! این تهمت چه در قالب پیامک و چه به صورت مطالبی شبه تحلیلی در برخی رسانه های خاص بازتاب یافت.

سرویس سیاسی «فردا»: برخی سیاسیون تحجرگرا که حضرت امام درباره برخی از آنها و اسلافشان فرموده بود: خون دلی که پدر پیرتان از این قشر خورده است از هیچ دسته دیگر نخورده است و رهبر انقلاب نیز در سخنرانی اخیر خود پس از واقعه یکشنبه سیاه مجلس و حادثه قم بشدت با آنها برخورد نمودند، مدتی است که بی عملی و نداشتن کارنامه مطلوب و سوابق انقلابی خود را با حربه اتهام زنی به دیگران می پوشانند.

این گروه خاص طی روزهای گذشته و در تازه ترین تحلیل های انحرافی خود در رسانه های پرشمار مجازی و همچنین در قالب پیامک، محمدباقر قالیباف را به دلیل تمرکز بر حوزه مدیریتی، مدیر فن سالار غیر انقلابی تلقی کردند! این عده که با اندیشه ضد پیشرفت خود کاملا در جهت عکس راهبردهای رهبری در دهه پیشرفت و عدالت حرکت می کنند به گونه ای شگرف برای ادعاهای خود به تحریف فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب هم دست می زنند.

تحریف بیانات رهبر انقلاب

رهبر حکیم انقلاب در سخنان مهم خود در حرم رضوی فرمودند :«من هفده هجده سال قبل به دولتی كه در آن زمان سر كار بود و به مسئولان گفتم كاری كنيد كه ما هر وقت اراده كرديم، بتوانيم درِ چاه‌های نفت را ببنديم. آقايانِ به قول خودشان " تكنوكرات" لبخند انكار زدند كه مگر مي‌شود؟! بله، مي‌شود؛ بايد دنبال كرد، بايد اقدام كرد، بايد برنامه‌ريزی كرد. وقتی برنامه‌ی اقتصادی يك كشور به يك نقطه‌ی خاص متصل و وابسته باشد، دشمنان روی آن نقطه‌ی خاص تمركز پيدا مي‌كنند » .

عدم وابستگی به نفت از جمله مقولاتی است که از سال‌ها پیش رهبر انقلاب بر آن تاکید داشتند و نخبگان دلسوز انقلابی نیز همواره در گوشزد کردن به آن به دولت ها پیشگام بوده اند. متاسفانه در دولت‌های گذشته و دولت فعلی چنین تفکری رایج نبود و باور مسئولین بر استوار کردن این امر تعلق نگرفت. اشاره ظریف انقلاب به این ناتوانی و ناشنوایی هم مرجع ضمیری شاخص داشت:«تکنوکرات ها»، کسانی که از سال های آغازین دهه 70 خود را متخصص می دانستند و حضور نخبگان انقلابی را در تصمیم گیری ها مزاحم می پنداشتند. . البته این امر که آنها خودشان را تکنوکرات می‌دانستند نشأت گرفته از یک همان گرته‌برداری ناقص از مدل‌های غربی و بی‌توجهی به مبانی دینی و بومی و دریک کلام «اوهام» بود، چراکه هنوز هنر مدیریتی این تکنوکراتها که خود را «مدیر» می دانستنند با فشارهای اقتصادی و تورم 50درصدی فراموش نشده است! این‌چنین است که باید گفت عملکرد این آقایان علاقمند به مفهوم تکنوکرات، در برخی حوزه‌ها کاملا عملکرد مخالف تخصص‌گرایی و پویایی مدیریتی بود .

در این باب اما از سوی دیگر کسانی که بدلیل نداشتن کارنامه قابل اعتنای انقلابی و اجرایی، اوج هنرشان لفاظی با واژه ها و قلب مفاهیم راهبردی مورد تاکید نظام است مدعی شدند چون قالیباف در یکی از سخنرانی های خود از لفظ تکنوکرات استفاده کرده پس او مخاطب رهبری است. این تهمت چه در قالب پیامک و چه به صورت مطالبی شبه تحلیلی در برخی رسانه های خاص بازتاب یافت.

قالیباف چه گفته بود؟

اما قالیباف در سخنرانی مورد اشاره تعریف خویش از تکنوکراسی را اینگونه عنوان می‌کند: «باید بتوایم عقلانیت و معنویت را با همه ابزار و امکاناتی که جامعه و بشریت و علم و دانش در اختیارمان گذاشته استفاده کنیم»، یعنی نفس ابزارگرایی و فن‌سالاری در قالب آرمان‌های نظام اسلامی مطلوب تلقی می‌شود. قالیباف فن‌سالاری را برای پیاده سازی یک آرمان و یک عقل متصل به وحی الهی جایز می‌شمارد، اما گویا برخی سیاسیون بی عمل به مصلحت سیاسی خود ندیدند که این بخش از سخنان وی را را هم دنبال کنند که آرمان الهی مشخصه تمایز دهنده تخصص‌گرایی مورد اشاره قالیباف با تکنوکراسی صرف است .

این دروغ آشکار و تهمت در حالی مطرح شد که رهبری در همان سخنرانی فرمودند : اينجور نيست كه كسی بيايد نسبت بدهد كه رهبری نظرش به فلان است، به بهمان نيست. اگر چنين نسبتی داده شد، اين نسبت درست نيست . البته اين روزها با اين وسائل عجيبِ رسانه‌ايِ كنونی ــ‌ اين پيامكها و امثال اينها ــ متأسفانه حرفهای گوناگون، نسبتهای گوناگون به اشخاص گوناگون، رواج دارد . گاهی ممكن است يك نفر هزاران پيامك بفرستد. برای من گزارش دادند كه ممكن است در ايام انتخابات، روزی چند صد ميليون پيامك رد و بدل شود. مراقب باشيد، تحت تأثير اين چيزها قرار نگيريد...»

به هر روی حسب علاقه ویژه برخی گروه های خاص در اینجا مطالبی مستند ارائه می شود تا مشخص شود که مواضع قالیباف نه در امروز، بلکه از سالهای گذشته همواره بر نقد رویکردهای شبه تکنوکراتیک و بی اعتنا به الگوی اسلامی و انقلابی در جامعه ایرانی بوده است.

فیلمی که در ادامه از نظرتان خواهد گذشت موضع قالیباف را نه در امروز، بلکه در 6 سال پیش و در سالهای آغازین مسئولیت وی در شهرداری تهران نشان می دهد. قالیباف در برنامه تلویزیونی «مردم ایران سلام» به صراحت به نقد رویکردهای مدیریتی غیر جهادی و غیر انقلابی بعد از جنگ می پردازد و نظر خود را در این خصوص بیان می کند.

دانلود

از سوی دیگر اشاره صریح رهبر انقلاب در سخنرانی حرم رضوی بر ضرورت پیگیری اقتصاد بدون نفت و فرصت تحریم ها برای گریز از بلای اقتصاد نفتی استوار بود . همچنانکه ایشان بارها این موضوع را به دولت های پیشین و فعلی نیز تاکید کرده بودند. قالیباف نیز حدود یک سال پیش و در آستانه انتخابات مجلس در برنامه«پارک ملت» بر این امر که تحریم ها فرصتی برای گریز از «اقتصاد نفت آلود» است تاکید کرد که فایل تصویری آن از نظرتان می گذرد.

دانلود

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد