جریان انحرافی چنان در ساختار اداری، اقتصادی و سیاسی دولت ریشه دوانده است که برخی صاحبنظران بر این اعتقادند که دیگر جدا کردن این جریان از بدنه دولت ممکن نیست. اما برخی دیگر معتقدند که همچنان میتوان حساب دولت را از جریان انحرافی جدا ساخت و اگر همین الان نیز برخوردی قاطع و کوبنده با این جریان و شعبات و ریشههایش بشود میتوان آن را -هرچند سخت و دردناک- به دور افکند.
به گزارش سرویس سیاسی «فردا» ، اما شاید آنچه هر دو گروه و هر دو طیف منتقدان بر آن متفق القول هستند و فارغ از یکی دانستن یا منجز دانستن جریان انحرافی از بدنه دولت، بر آن اشتراک نظر دارند، ضرورت برخورد با این جریان برای جلوگیری از استحاله انقلاب و ارزشهای نظام است.
جریان انحرافی از آغاز با برنامه ریزی منسجم برای در امان ماندن از برخورد قضایی پوششی از آرمانهای انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی همراه با اظهار نظرهایی در باب ایران باستان و دیگر نمودهای شوونیستی را بر تخلفهای گسترده اقتصادی و اداری خود کشیده است.
بخشی از ظرافت لازم در برخورد با این جریان منحرف، همین تبیین و مصداق یابی ارزشهای انقلاب برای مردم و نشان دادن سوءاستفاده این جریان از این باورها است تا خدای نکرده مردم اعتمادشان را به این آرمانهای اصولی از دست ندهند.
تخلف بزرگ ۳۰۰۰ میلیاردی، پرونده عدم واریز ۱۲ هزار میلیارد مازاد درآمد نفتی به خزانه کل، قاچاق اشیاء تاریخی کشور تحت پوشش مراودات بین المللی، دست اندازی به سرمایههای مردم از طریق تاسیس قارچ گونه و زنجیرهای بانکهای خصوصی، اعطای امتیازات ویژه و خاص به اطرافیان و... تنها بخشی از تخلفات این جریان انحرافی است.
البته نظام با کلید زدن رسیدگی به پرونده اختلاس بزرگ و همچنین بازنگری در وضعیت بانکهای خصوصی و بررسی رانت خواریهایی که صورت گرفته نشان داده که قاطع و کوبنده در برابر تخلفات این جریان دشمن پسند، ایستاده است و مماشاتی با آنها در این امور روا نخواهد داشت.
آنچه اما به نظر میرسد در این مقطع لازم است و دستگاههای اطلاعاتی و قضایی و تقنینی و نظارتی میبایست آن را وجهه همت خود قرار دهند، برخورد با لیدرها و استاد اعظمهای این جریان انحرافی و فاسد و بیرون راندن آنها از فضای سیاسی است.
هرچند تا بحال ملاحظات امنیتی و سیاسی مانع برخورد با این جریان منحرف در راس هرمش شده است، اکنون و با روشن شدن برنامه ریشه دار این جریان برای ریشه دواندن در بخشهای دیگر قدرت سیاسی در کشور، واجب است یک بار برای همیشه این غده چرکین را جراحی و آن را به دور انداخت. اکنون شرایط حساس انقلاب اسلامی ایجاب می کند با راس این شجره خبیثه که به علت نفاق و تزویرش خطرناک تر از جریان فتنه محسوب می شود.برخورد جدی صورت گیرد . هشدار محمد خوشچهره را در این خصوص باید جدی گرفت. او به تازگی درگفتگویی عنوان کرده است که جریان انحرافی «با خروج پروندههای ویژه از وزارت اطلاعات در یک دورهای که به دوره برزخ معروف شده» از اطلاعات محرمانه این وزارتخانه سوءاستفاده میکند. به گفته این نماینده سابق مجلس، در پروندههای خارج شده از وزارت اطلاعات « اسامی بسیاری از مقامات و مسئولان کشور» وجود دارد و خیلی از گزارشهایی که در این پروندهها وجود دارد، تایید نشده است و دسترسی به این مدارک از همان ابتدا نه برای اصلاح امور که برای سوءاستفاده و ساختن فرصت برای زدن رقبا بوده است.» پیش از این روزنامه دولت، اعلام کرده بود ۱۴۰ هزار سند از ۳۱۴
مقام در اختیار دارد که در صورت لزوم آنها را منتشر خواهد کرد و حتی اسنادی را درباره مدرک تحصیلی احمد توکلی نیز منتشر کرد که از اعتبار کافی برخوردار نبود و با پا سخ قاطع «فردا» این پروژه تخریبی شکست خورد. بدیهی است با این وصف اسناد ادعایی دیگر منحرفان نیز به هیچ وجه قابل اعتنا نیست و از همین یک مورد می توان به اتقان و سندیت مدارک دیگر پی برد . بنابراین باید دانست که سران «فتنه جدید» در چه برزخ خاص و وضعیت لرزانی به سر می برند.
دیدگاه تان را بنویسید