محسن رضایی: بسیج باید با مفهوم سوت زنی آشنا باشد
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اعضای بسیج باید با مفهوم سوت زنی علیه مفسدان آشنا باشند و مفاسد را گزارش کنند تا مراجع رسمی، برخورد کنند.
خبرگزاری میزان: طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی مجمع تشخیص مصلحت نظام، محسن رضایی دبیر این مجمع در دیدار با مسئولان بسیج کارگری کشور گفت: از تلاشهای شما قدردانی میکنم که در قشر زحمتکش و فداکار کارگر، فعالیتهای بسیج را پیگیری میکنید. در هر جایی که بسیج حضور پیدا میکند، مردم، ارتباط بیشتری را با نظام احساس میکنند و بسیج را نماینده رهبر معظم انقلاب و نظام اسلامی میدانند. این احساس با ارزش است. قدر جایگاه خودتان را بدانید و در همین تراز با مردم تعامل داشته باشید.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این نکته که مردم در سیمای بسیج، سیمای انقلاب را میبینند، گفت: مردم میدانند که شما نماینده دولت، مجلس یا قوه قضائی و سازمانها و وزارتخانهها نیستید، شما را با سپاه و سپاه را یار مقام معظم رهبری و بازوی نظام میدانند و بر خلاف افرادی که با مسئولیتهای گوناگون میآیند و میروند، بسیج را در کنار خودشان و ثابت قدم میبینند.
فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: باید عملکرد بسیج جامعه کارگری به گونهای باشد که مردم در سیمای یکایک شما، مهربانی، آرامش، امنیت را ببینند و شما پناه و پشتیبان کارگران و خانوادههای آنان باشید که الحمدلله تاکنون اینطور بوده، اما برای رسیدن به نقطه ایده آل باید زحمات بیشتری کشید.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بر شمردن ویژگیهای رابطان مردم و نظام گفت: یکی از نقشهای شما در بسیج و در میان کارگران عزیز، ترویج گفتمان سیاستهای کلی نظام است و سیاستهای نظام در زمینههای تولید، اشتغال، تأمین اجتماعی، خانواده، اقتصاد مقاومتی و … را برای اقشار کارگری تشریح و تبیین کنید و آنها را از جایگاهشان در سیاستهای کلی با خبر کنید، اینکه در سیاستهای کلی تا چه میزان به اقشار محروم و حمایت از تولید داخلی توجه شده است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به تدوین سیاستهای کلی تأمین اجتماعی در مجمع اشاره کرد و گفت: یکی از دغدغههای ما در مجمع، سیاستهای کلی تأمین اجتماعی است که تلاش میکنیم با پیشنهادها را با نگاهی جامع جمع بندی کنیم و پیش نویسش را به رهبر معظم انقلاب، تقدیم کنیم تا پس از مراحل تصویب، ابلاغ فرمایند.
استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) با اشاره به مساله نظارت و مبارزه با فساد در پایگاهها گفت: ارزیابی و نظارت بر پایگاهها، اعضا و مسئولان پایگاهها در کنار توجه به آموزش بویژه مسائل اعتقادی و در نظر داشتن موضوعات عاطفی در تعالی فعالیتهای شما مؤثر خواهد بود. مساله بعد، موضوع مبارزه با فساد است. در مبارزه با فساد، دولت، مجلس و قوه قضائیه عامل اجرایی هستند، ولی اصل کار بر عهده نظام اسلامی است؛ لذا اعضای بسیج باید با مفهوم سوت زنی علیه مفسدان آشنا باشند و مفاسد را گزارش کنند تا مراجع رسمی، برخورد کنند که البته این فعالیت نباید جنبه تبلیغاتی پیدا کند و فقط باید دفاع از حقوق عامه را در روابط بنگاهها با بانک و … پیگیری کرد.
فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: در دوران جنگ، یکی از مؤثرترین اقشار در دفاع، کارگران بودند که در کنار دانش آموزان و روستاییان، بیشترین تعداد رزمندگان را تشکیل میدادند. در پیروزی انقلاب هم جامعه کارگری، نقش بسزایی داشت. در دفاع مقدس، برخی از کارگران بودند که به فرماندهی گردان و تیپ رسیدند.
سرلشگر رضایی با ذکر نام از شهیدان برونسی، ترکی، کریمی و بختیاری گفت: این شهیدان بزرگوار، در زندگی متحمل زحمات بسیاری شده بود. بسیار عارف، فهیم و دانا بودند. همسران هر یک از این شهیدان نیز در کنار ایشان، تلاشها و مبارزات زیادی انجام دادند. خوب است که شرح حال و ایثار شهدای کارگری برای مردم بازگویی شود.
رضایی به آشنایی خود با روحیات کارگری اشاره کرد و گفت: تابستان سال ۴۶و۴۷ من کارگری ساختمان میکردم و حقوق روزمزد آن زمان بسیار ناچیز بود. در دهه پنجاه هم که دانشگاه علم و صنعت رفتم، کارگر شرکت ارج شدم و در کارخانه تا زمانی که ساواک به تعقیبم آمد، در بخش نقشههای فنی فعال شدم. کارگران مردمانی وفادار و قانع هستند که با نظام همراه هستند. روایتی که حضرت امام (ره) از تجلیل جایگاه کارگران توسط رسول اکرم (ص) نقل میکرد که دست کارگر را میبوسیدند، نشان از تلاش سازنده و جهاد کارگران برای جامعه است. کارگران به درستی، قدر زمان، عمر و سلامتی و توان خود را میدانند و این یک ارزش معنوی است.
در این دیدار، رعیتی فرد مسئول بسیج کارگران و کارخانجات کشور، با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته برای معرفی شهدای کارگری در ۳۲ استان و بزرگداشت شهید شاخص کارگری گفت: کارگران کشور تلاشهای بسیاری را در دفاع از انقلاب اسلامی و آرمانهای بلند آن صورت داده اند و در راه خدا و دفاع از میهن اسلامی ۱۴۰۰۰ شهید تقدیم کرده اند.
وی با اشاره به فعالیتهای بسیج کارگری گفت: بسیج کارگری در ۲۵۰۰ شهرک صنعتی و صنایع بزرگ و کارخانه پایگاه داریم و ۳۵۰ حوزه بسیج داریم که در شهرکهای صنعتی و معادن در استانهای کشور مستقر هستند و از ۲.۵ میلیون کارگر شهرکهای صنعتی و معادن کشور، ۵۰۰ هزار نفر در بسیج عضو هستند و به دنبال افزایش اثربخشی بسیج در تولید ملی هستیم. اخیراً در قالب طرح شهید کریمی، برای کمک به رفع موانع تولیدی از ظرفیت تحصیلگری بسیج استفاده کردیم و توانسته ایم به ۲۷۰ کارخانه کمک کنیم. بسیج کارگران در تلاش است که در کنار سایر نهادها به رفع مشکلات کارگران بیکارشده در ایام کرونا بپردازد.
دیدگاه تان را بنویسید