پایگاه خبری تحلیلی فردا:
اگر میخواهید پاسپورت دوم بخرید و به دنبال جواب این سوال هستید که از چه کشورهایی و با چه میزان هزینه میتوانید پاسپورت دوم بخرید، این مطلب را بخوانید.
گذرنامهی دوم (یا سوم و چهارم) از جت شخصی ارزانتر و از قایق تفریحی لوکس برای فرار سریعتر است و به نماد تازهای برای افراد خیلی مایهدار تبدیلشده است.
کریستین کالین، مدیر مؤسسهی هنلی و شرکا که کارش ارائه خدمات مشاوره درزمینهی پذیرش شهروندی است و هرسال رتبهبندیهایی مانند «فهرست کیفیت ملیت» را منتشر میکند میگوید خریداران این گذرنامهها به دنبال امنیت هستند. آنها میخواهند اگر در کشور خودشان انقلاب یا ناآرامیای رخ داد خیالشان بابت جای فرار راحت باشد. درحالیکه بسیاری کشورها ازجمله ایالاتمتحده به شهروندان قانونی در صورت داشتن معیارهای مشخصی اجازهی درخواست تابعیت را میدهند، اما تنها ۱۰ کشور وجود دارند که شهروندی خود را به خارجیها میفروشند. بیشتر این کشورها تابعیتشان را درازای مبلغ مشخصی از سرمایهگذاری مستقیم که معمولاً در بازار املاک یا یک کسبوکار محلی است به متقاضیان میفروشند.
۸ کشور از این ده کشور توسط صندوق بینالمللی پول بهعنوان مراکز مالی برونمرزی شناخته شدهاند اگرچه کالین معتقد است «انگیزهی بیشتر خریداران گذرنامه از این کشورها داشتن ثبات و امنیت است نه اجتناب از پرداخت مالیات. اگر شما یک قایق تفریحی لوکس و دو تا هواپیمای شخصی داشته باشید چیز بعدیای که به دنبالش هستید یک گذرنامهی مالتی است. این جدیدترین نماد مد شده بین ثروتمندان است. ما مشتریانی داشتهایم که دوست داشتند چند تا از این گذرنامهها را با هم داشته باشند.»
شهروندی هر کشور چقدر آب میخورد؟
هر کشوری میزان سرمایهی مشخصی را طلب میکند.
دیدگاه تان را بنویسید