چطور همیشه برنده باشیم؟
گاهی موقعیت های بزرگ رشد، از ابتکارات بزرگ سر بر نمی آورند بلکه از انجام فرایندهای مرکزی که آن تجارت در گذشته انجام می داده و اجرای آنها به روشی موثرتر ناشی می شوند. یک پیشرفت کوچک اما مترقی که در حوزه های کلیدی صورت می گیرد می تواند منجر به رشد هندسی تجارت به عنوان یک کل شود.
سرویس سبک زندگی فردا: کسب و کارهای موفق - آنها که به طور مداوم پیشرفت می کنند و نتایج ثابت می گیرند - نقاط مشترک فراوانی با قهرمانان بزرگ دارند. هر دوی آنان باید برای رقابت تلاش فراوان کنند و برنده شوند. خلاقیت، نظم و باروری باید با هم ترکیب شوند و نیرویی ایجاد کنند که بزرگتر از مجموع این بخش ها باشد. این امر برای تجارت های کوچک یا قهرمان المپیک صدق می کند. به نقل از برترینها بخوانید.
نیروی ششم از هفت نیروی تسلط بر تجارت، بهینه سازی مداوم و بیشینه سازی، بر توانایی شما در اقدام به فرایند هسته ای موجود، به خصوص آن که سود آور است تاکید دارد و در پی انجام موثرتر آن است. گویی شما مدام تجارت خود را به سمت سطح بعدی موفقیت متحول می سازید. گاهی موقعیت های بزرگ رشد، از ابتکارات بزرگ سر بر نمی آورند بلکه از انجام فرایندهای مرکزی که آن تجارت در گذشته انجام می داده و اجرای آنها به روشی موثرتر ناشی می شوند. یک پیشرفت کوچک اما مترقی که در حوزه های کلیدی صورت می گیرد می تواند منجر به رشد هندسی تجارت به عنوان یک کل شود. چهار کلید وجود دارد:
برنده بودن در هر مرحله از بازی
۱. ذهنیت یک قهرمان را ایجاد کنید
موفق ها، بينش روشنی دارند، آنها به هدف شان حمله می کنند و برای بازی آماده اند. یک قهرمان، نقاط ضعف و قدرت رقابت را بررسی می کند، سپس طرح بازی را می ریزد و مهارت ها و تخصص های خود را در آن وارد می کند تا به نتیجه مطلوب دست یابد. همچنین به مهارت های مدیریتی هم نیاز است: داشتن ماموریت و هدف، نه تنها محرکی برای شماست، بلکه برای دیگران هم الهام بخش است. وارد شدن به آن ذهنیت هم برای شما و هم برای تیم تان یک ضرورت است.
۲. اجرا کنید، سازگار شوید و نتایج را بهینه سازید
به منظور بهینه سازی مداوم تجارت خود، باید روی نتایج خاصی که باعث رشد تجارت تان می شوند، متمرکز شوید. موقعیت های بیشینه سازی را می توان در هر حوزه تجارت پیدا کرد: تربیت نسل مدیریت، فروش و دورنمای آن، تغییر فروش، تغییرات عرضه برای قیمت بالاتر یا فروش بیشتر و ... راه حل آن این است که فرایند کنونی و نتایج هریک از حوزه ها را درک کنید و ثبت کنید و با پیش بینی حوزه های چالش برانگیز تیم خود را با طرحی واضح و روشن به حرکت در آورید و بدین ترتیب می توانید بر پیشرفت های خاص که بیشترین تاثیر را دارند، هدف گذاری کنید. بهینه سازی یکی از موقعیت هایی ست که از آن حسابی غفلت می شود؛ اما از مهم ترین موقعیت ها برای بقای شرکت و رشد هندسی درون سازمان است. وقتی که تیم خود را به تمرکز بر بزرگ ترین نواحی توسعه سوق می دهید و طرح و برنامه ای شفاف و روشن دارید، نتایج، مبهوت کننده خواهند بود.
۳. از تحلیل پس از بازی برای برتری خود استفاده کنید
نمی توانید بر چیزی که ارزیابی نکرده اید، مدیریت کنید. از تجارب و نتایج آن درس بگیرید. موفقیت ها و شکست های خود را ارزیابی کنید و در دور مجدد بازی، از نظر ذهنی برای دور بعد آماده باشید.
اگر باختید، چگونه اقدامات خود را به پیش می برید؟ اگر برنده شدید، چه عواملی در موفقیت شما نقش داشتند؟ تصمیمات مهمی که اتخاذ کردید برای بهتر یا بدتر، چه بودند؟ چگونه نقاط خود را حفظ خواهید کرد و ضعف های تان را جبران می کنید.
۴. فرهنگ مطلوبی را برای موفق ها و پرتلاش ها اشاعه دهید
به عنوان یک مدیر تجاری، می دانید که سازمان های موفق، با هم ترازی با نیروهای حیاتی و مهم، مبتکران موفق پرورش می دهند. ابتکار مداوم، فرایندهای کار آمد تجاری، سیستم عملکرد قدرتمند و صلاحیت و رفتار تیم، همگی در شرکت های برتر دنیا در هماهنگی کامل هستند. چابکی نیز اهمیت دارد؛ همچون هر قهرمانی برای تبدیل شدن به سازمانی که تحول دائم دارد، در تمام سطوح باید انعطاف پذیری وجود داشته باشد و این راز موفقیت تجاری در دنیای امروز است که اغلب نادیده انگاشته می شود و ضررهای زیادی را بر صاحبان کسب و کارها تحمیل می کند.
دیدگاه تان را بنویسید