توانمندی‌های مغز با چه تمرین‌هایی ارتقا می‌یابد؟

کد خبر: 820970

دکترای علوم اعصاب شناختی با اشاره به اینکه تقویت هوش، حافظه و یادگیری با استفاده از بازتوانی شناختی امکان پذیر است، گفت: بازتوانی شناختی، تلاش جهت بازگرداندن توانایی شناختی از دست رفته یا بهبود ظرفیت‌های شناختی موجود برای فرد است.

توانمندی‌های مغز با چه تمرین‌هایی ارتقا می‌یابد؟

خبرگزاری تسنیم: دکترای علوم اعصاب شناختی با اشاره به اینکه تقویت هوش، حافظه و یادگیری با استفاده از بازتوانی شناختی امکان پذیر است، گفت: بازتوانی شناختی، تلاش جهت بازگرداندن توانایی شناختی از دست رفته یا بهبود ظرفیت‌های شناختی موجود برای فرد است.

دکتر پیمان حسنی ابهریان - پزشک و دکترای علوم اعصاب شناختی در آستانه برگزاری سمپوزیوم بازتوانی شناختی اظهار داشت: تا ۲۰ سال پیش همه مردم فکر می‌کردند که انسان با یک توان ذهنی ثابت به دنیا می‌آید و مسئله هوش را محدود، ثابت و ذاتی می‌دانستند، ولی اکنون مشخص شده که توانمندی‌های شناختی مغز با تمرین‌های هدفمند می‌تواند ارتقا یابد.

وی افزود: توانبخشی شناختی روشی برای کمک به بیماران جهت افزایش توانایی آن‌ها در پردازش و تفسیر اطلاعات است. همچنین با استفاده از این مسئله می‌توانیم بهبود عملکرد شناختی افراد سالم رانیز داشته باشیم.

مسئول کلینیک مغز و شناخت ادامه داد: بازتوانی شناختی، تلاش جهت بازگرداندن توانایی شناختی از دست رفته یا بهبود ظرفیت‌های شناختی موجود برای فرد است.

حسنی ابهریان گفت: توجه، تمرکز، حافظه و یادگیری، زبان گفتار، تصمیم‌گیری، برنامه‌ریزی، حل مسئله و عملکرد اجرایی از جنبه‌های شناختی مغز به شمار می‌رود که با استفاده از بازتوانی شناختی می‌توان آن‌ها را تقویت کرد.

این عضو هیات علمی دانشگاه با اشاره به اینکه برنامه‌های قلم - کاغذی، اسباب‌بازی‌های ویژه و استفاده از ابزار‌های رایانه‌ای از جمله روش‌های بازتوانی شناختی به شمار می‌رود، گفت: هوش به دو قسمت توانایی‌های عمومی و چیرگی شناختی تقسیم می‌شود که چیرگی شناختی شامل سرعت پردازش و حافظه فعال است که با استفاده از بازتوانی شناختی علاوه بر اینکه سرعت پردازش و حافظه فعال را می‌توانیم، بهبود بخشیم، توانایی عمومی نیز ۱۰ تا ۱۵ درصد ظرفیت ارتقا دارد.

حسنی ابهریان بیان داشت: در حال حاضر کلینیک مغز و شناخت در تهران راه اندازی شده و هدف از راه‌اندازی این کلینیک ارتقای توانمندی‌های شناختی افراد بوده و در کنار آن افراد دچار اختلال شناختی، همچون بیماران مبتلا به آلزایمر، پارکینسون، ام اس و. نیز می‌توانند از خدمات این کلینیک بهره‌مند شوند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد