این علائم یعنی به افسردگی فصلی مبتلا شده‌اید

کد خبر: 751047

بر خلاف اندوه معمولی زمستانی، SAD یک وضعیت پزشکی است که به طور مستقیم با عدم وجود نور در روز در ارتباط است. این بیشتر در زنان و در مناطقی از کشور، جایی که نور خورشید کم است و زمستان بیشتر خودنمایی می‌کند، دیده می‌شود.

این علائم یعنی به افسردگی فصلی مبتلا شده‌اید

سرویس سبک زندگی فردا: اختلال افسردگی یک اختلال خلقی است که با احساس غم و اندوهی که بالاتر از حد غم و اندوه طبیعی است، مشخص می‌شود. اختلالات افسردگی نه تنها نشان دهنده افکار، احساسات و رفتار‌های منفی است، بلکه تغییرات خاص در عملکرد‌های بدن (مانند خوردن، خوابیدن، انرژی و فعالیت جنسی، و همچنین خارش و دردگسترده) را نیز نشان می‌دهد. این اختلالات، همانند بیماری‌های دیگری مانند بیماری قلبی و دیابت، به شکل‌های مختلف و در اثر عوامل مختلف، به وجود می‌آیند. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت دکتر سلام می‌خوانیم.

علت‌های افسردگی فصلی چیست؟

اختلال عاطفی فصلی (SAD)، نوعی افسردگی است که در طی ماه‌های پاییز و زمستان، زمانی که روز‌ها کوتاه‌تر می‌شود برای برخی افراد رخ دهد. البته گاهی در تابستان نیز برای برخی افراد رخ می‌دهد. اگر چه تست تشخیصی خاصی برای این بیماری وجود ندارد، اما می‌توان گفت که از آنجایی که این نیز نوعی افسردگی است، علائم این اختلال نیز همانند موارد مشخص برای افسردگی است.

۱. اختلال عاطفی فصلی (SAD)

همانطور که رو‌ها کوتاه‌تر می‌شوند، بیشتر از ۲۰ درصد از امریکایی‌ها به حزن و اندوه زمستانی مبتلا می‌شوند. به عنوان مثال، شما ممکن است در حین تعطیلات به خاطر استرس، و یا اگر یکی از عزیزان شما از شما دور باشد، احساس اندوه کنید. معمولا در زمان کوتاه، این احساس از نظر شدت، خفیف و شفاف است. اما بالای ۶ درصد از جمعیت، دچار تغییرات خلقی جدی در ماه‌های زمستان می‌شوند که اختلال عاطفی فصلی یا SAD نامیده می‌شود. این نوع افسردگی در بهار دور می‌شود، اما دوباره در زمستان سال بعد، بر می‌گردد. بر خلاف اندوه معمولی زمستانی، SAD یک وضعیت پزشکی است که به طور مستقیم با عدم وجود نور در روز در ارتباط است. این بیشتر در زنان و در مناطقی از کشور، جایی که نور خورشید کم است و زمستان بیشتر خودنمایی می‌کند، دیده می‌شود.

۲. علائم شایع SAD

علائم شایع SAD عبارتند از:

- غم و اندوه عمیق یا اضطراب - نا امیدی یا بی کفایتی - تحریک پذیری - از دست دادن علاقه به فعالیت‌های مورد علاقه - خستگی یا فقدان انرژی - دشواری تمرکز، حافظه و تصمیم گیری - مشکلات مربوط به خواب - تغییرات در وزن - افکار مربوط به خودکشی

اغلب اوقات این اختلال با نورتراپی، درمان می‌شود. این درمان شامل نشستن در مقابل جعبه نور با شدت بالا برای حدود ۳۰ دقیقه و یک بار در روز است. دارو‌های ضد افسردگی گزینه دیگری هستند. اما گفتار درمانی که درمان شناختی رفتاری یا CBT نامیده می‌شود، ممکن است بیشترین کمک را داشته باشد.

شما یاد خواهید گرفت تا الگو‌های تفکر منفی را شناسایی و متوقف سازید و رسانه‌های اجتماعی مناسبی را برای ایجاد علاقه مجدد خود به زندگی پیدا کنید. تحقیقات نشان می‌دهد که CBT برای کاهش افسردگی و حفظ SAD از عود مجدد، بهتر بوده و نسبت به نور درمانی بهتر جواب می‌دهد. اگر در این زمستان بیش از حد احساس غم و اندوه می‌کنید، با دکتر خود صحبت کنید. با این که SAD به خودی خود می‌رود، هیچ دلیلی ندارد که در یک زمستان طولانی با آن زندگی کنید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد