به این ۱۷ دلیل حتما این میوه را در شب یلدا بخورید
ماده ellagitannins موجود در بافت انار میتواند باعث کاهش رشد سلولهای سرطانی در بدن شود. علاوه بر این ellagitannins میتواند توزیع سلولهای سرطانی در را بدن مسدود کند. چرا که این ماده قادر است، از ورود مواد غذایی به سلولهای سرطانی جلوگیری کند و همین امر باعث میشود تا سلولهای سرطانی نابود شوند.
سرویس سبک زندگی فردا؛ بشیر قلی زاده سرچشمه: در حال حاضر، سرطان به عنوان یکی از کشندهترین بیماریها در سراسر جهان افراد زیادی را به کام مرگ میکشاند. هنوز هم بهترین و موثر ترین دارویی که بتواند بیماریهای سرطانی را ریشه کن کند، وجود ندارد. اما برای اینکه به بیماریهای سرطانی مبتلا نشویم کارهای زیادی صورت گرفته است، حتی امید زیادی وجود دارد تا پزشکان در آینده نه چندان دور بتوانند روش درمانی موثری پیدا کنند تا این بیماری خطرناک را درمان کنند.
جالب است بدانید که محققان روی میوه انار به عنوان یک میوه ضد سرطان در حال تحقیق هستند، چرا که معتقدند این میوه خاصیت ضد سرطانی فراوانی دارد. به همین دلیل تحقیقات متمرکزی، روی آن انجام میشود. میوه انار از درختی با ارتفاع تقریبی ۶ الی ۱۰ متر که دارای برگهای ریز و باریک است به وجود میآید. یکی از موارد شگفت انگیز میوه انار دانههای بسیار زیاد آن است که گاها تا به ۴۰۰۰ هزار عدد نیز میرسند. این خود یکی از شگفتیهای جالب انار است. میوه انار به طور گسترده در ایران و هندوستان کشت میشود. این دو کشور بزرگترین تولید کنندگان انار در جهان هستند. اما این درخت به راحتی در بیشتر نقاط جهان قابل کشت است. یکی از خصوصیات میوه انار این است که به آفتاب زیادی برای رشد نیاز دارد. البته این میوه در نقاطی که آفتاب فراوان ندارند نیز رشد میکند. برای تکثیر این گیاه هم میتوانید از دانههای آن استفاده کنید و هم از شاخه آن به عنوان قلمه میتوان استفاده کرد. در ادامه این مطلب شما را با خاصیت ضد سرطانی انار و دیگر مزایای بهداشتی آن آشنا میکنیم. یادداشتی که خواندن آن در شب یلدا خالی از لطف نیست.
آمار مربوط به خاصیت ضد سرطانی انار
همانطور که در بالا ذکر شد، انار خاصیت ضد سرطانی دارد و برای اثبات این موضوع دلایل فراوانی وجود دارد. در ادامه شما را با مکانیسمهای ضد سرطانی انار آشنا میکنیم.
۱. انار دارای مادهای به نام پلی فنول است
۲. انار غنی از ویتامین C
۳. میوه انار حاوی ماده ای به نام ellagitannins است
ماده ellagitannins موجود در بافت انار میتواند باعث کاهش رشد سلولهای سرطانی در بدن شود. علاوه بر این ellagitannins میتواند توزیع سلولهای سرطانی در را بدن مسدود کند. چرا که این ماده قادر است، از ورود مواد غذایی به سلولهای سرطانی جلوگیری کند و همین امر باعث میشود تا سلولهای سرطانی نابود شوند. بنابر این ماده ellagitannins با این کار میتواند در مبارزه با سرطان به کمکمان بیاید.
۴. انار دارای tannin و آنتوسیانین است
۵. دیگر موارد استفاده و مزایای انار
علاوه بر اینکه انار خاصیت ضد سرطانی دارد. همچنین خاصیتهای فراوانی برای سلامتی ما نیز دارد. در ادامه با فواید بهداشتی مصرف انار بیشتر آشنا می شویم.
۶. افزایش ایمنی بدن
ویتامین C درون انار باعث ارتقای سیستم ایمنی بدن میشود. علاوه بر این میتواند از بروز انواع بیماریها در بدن نیز جلوگیری کند.
۷. خاصیت ضد پیری
۸. خاصیت ضد افسردگی
۹. محافظت از پوست
۱۰. محافظت از مو
۱۱. جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی
۱۲. جلوگیری از دیابت
این میوه به کاهش قند خون کمک میکند. بنابراین، انار میتواند یک جایگزین طبیعی برای بیماران دیابتی باشد.
۱۳. کاهش فشار خون
۱۴. حفظ کلسترول
مقدار اسید پونیک موجود در انار باعث کاهش LDL و تری گلیسیرید داخل خون میشود. علاوه بر این، شکل HDL را تحریک میکند. از این رو، به حفظ سطح کلسترول درون خون نیز کمک میکند.
۱۵. از دست دادن وزن
برخی افراد با مصرف انار میتوانند باعث کاهش وزن خود شوند. مصرف انار باعث میشود تا سوخت و ساز بدن به خصوص چربی سوزی بالا برود. بنابر این مصرف انار با کاهش وزن رابطه مستقیم دارد.
۱۶. بهبود سیستم گوارش
ویتامین B در داخل انار باعث افزایش متابولیسم بدن میشود. از این رو وجود این ویتامین باعث میشود، سیستم گوارش بهتر بتواند مواد غذایی را هضم کند.
۱۷. درمان اسهال و رفع کننده دردهای شکم
موارد استفاده گوناکون از میوه انار
۱. محصولات مراقبت از پوست با استفاده از انار
برخی از انار به عنوان ماده سازنده لوسیون دستی، صابون یا شامپو بهره میبرند. این میوه با توجه به خاصیتی که دارد، میتواند مراقب خوبی برای پوستتان باشد. همچنین رایحه انار نیز مورد قبول مردم است. از این رو محصولاتی بهداشتیای که که بر پایه انار ساخته میشوند، طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد.
۲. انار یک داروی گیاهی
در برخی از تحقیقات پزشکی موفقیت آمیز انار را به یک کپسول یا قرص تبدیل کردهاند که میتوان آن را در بازار به عنوان یک داروی گیاهی به راحتی تهیه کرد. مصرف کپسول تهیه شده از انار میتواند مزایای آن را به راحتی در اختیار بدنتان قرار دهد.
عوارض جانبی مصرف انار
البته مصرف انار برای اکثر افراد جامعه بی ضرر است اما کسانی هستند که با مصرف انار دچار مشکل میشوند. به طور مثال: افرادی که دارای سابقه حساسیت هستند، در موقع خوردن انار باید رعایت نکات ایمنی را کنند. مصرف این میوه ممکن است، برای این گونه افراد خارش، تورم، و آسم را به ارمغان بیاورد. مادران باردار و شیرده قبل از مصرف انار باید با پزشک خود مشورت کنند، سپس اقدام به مصرف این میوه بکنند. درست است که شواهدی دال بر مضر بودن مصرف انار برای مادران شیرده و یا باردار وجود ندارد. اما بیخطر بودن آن نیز به طور کامل ثابت نشده است. یادمان نرود، احتیاط شرط عقل است. از آنجا که این میوه قادر است، سطح فشار خون را کاهش دهد، بنابراین توصیه میشود که بیش از حد آن را مصرف نکنید. به طور عمده برای افرادی که فشار خون پایین دارند، این امر میتواند موجب سرگیجه و تهوع ناشی از کاهش ناگهانی فشار خون شود. ممکن است، مصرف این میوه به همراه داروها مشکلاتی را به وجود آورد، در این مورد حتما با پزشک خود مشورت داشته باشید تا دچار مشکل نشوید.
منبع: drhealthbenefits
دیدگاه تان را بنویسید