۱۳ درمان خانگی عفونت دستگاه ادراری

کد خبر: 680973

عفونت دستگاه اداری توسط نوعی باکتری ایجاد می‌شود. این باکتری‌ها می‌توانند بر پوست ناحیه دستگاه ادراری اثر کرده و موجب سوزش و ناراحتی در این ناحیه شوند.

سرویس سبک زندگی فردا: عفونت دستگاه اداری توسط نوعی باکتری ایجاد می‌شود. این باکتری‌ها می‌توانند بر پوست ناحیه دستگاه ادراری اثر کرده و موجب سوزش و ناراحتی در این ناحیه شوند. اگر این باکتری‌ها در همان مراحل اولیه نابود نشوند، بر نواحی دیگر اثر می‌کنند و منجر به وخامت بیماری می‌شوند. در ادامه این گزارش شما را با ۱۳ درمان خانگی عفونت دستگاه ادراری آشنا می کنیم.
افراد می‌توانند با رعایت نکات زیر، برای درمان عفونت ادراری کمتر به دارو احتیاج پیدا کنند: ۱. سعی کنید مصرف مایعات را زیاد کنید تا زودبه‌زود به دستشویی بروید. سعی کنید با مصرف کافی آب هر ۲۰ دقیقه یک بار به دستشویی بروید تا عفونت‌های موجود در دستگاه ادراری تان خارج شود. ۲. حمام بروید و از دوش آب داغ استفاده کنید. اگر چه این روش از نظر پزشکان و محققان علوم پزشکی ثابت نشده است، اما بسیاری از افراد مبتلا به عفونت دستگاه ادراری بعد از حمام آب داغ احساس کاهش خارش و سوزش و درد را اعلام می‌کنند. ۳. مصرف مرکبات و غذا‌های حاوی ویتامین ث. را فراموش نکنید. این نوع مواد به دلیل داشتن خاصیت اسیدی، بسیاری از عفونت‌های دستگاه ادراری را از بین می‌برند.
۴. اگر درد و سوزش ناحیه دستگاه ادراری، بیش از ۲۴ ساعت به طول انجامید، حتما نزد پزشک متخصص کلیه و مجاری ادرار بروید. ۵. اگر چه رعایت نکته‌های مطرح شده در بالا بسیار ضروری است، اما اگر علایم بیماری پس از مدتی از بین نروند، برای جلوگیری از ابتلا به عفونت مزمن (طولانی مدت) ادراری و یا جلوگیری از انتقال عفونت به بخش‌های دیگر بدن مثل کلیه، باید سریعا اقدامات پزشکی را انجام دهید. ۶. افراد مبتلا به عفونت اداری می‌توانند با نوشیدن آب قره قات و یا زغال اخته بسیاری از باکتری‌های عفونت ادراری خود را از بین ببرند. ۷. معمولا به کسانی که به عفونت دستگاه ادراری مبتلا هستند توصیه می‌شود که از هر گونه مقاربت جنسی با همسر خود خودداری کنند. این توصیه از دو جهت پیشنهاد می‌شود؛ اول اینکه فرد مبتلا در حین مقاربت احساس سوزش و ناراحتی می‌کند و دوم به این دلیل که ممکن است این عفونت را به همسر خود نیز انتقال دهد. ۸.عفونت دستگاه ادراری معمولا پس از طی دوره ای، با درمان بهبود می‌یابد و خطر چندانی برای افراد ایجاد نمی‌کند. سعی کنید تمام دستورات ارائه شده توسط پزشک را در این مدت رعایت کنید تا به تسریع روند بهبودی کمک کنید. ۹. اگر فرد در طی این مدت تب کند و یا در ادرار خود خون ببیند و احساس ضعف کند، حتما باید به اورژانس مراجعه کند و یا سریعا به پزشک متخصص مراجعه کند. ۱۰. از مصرف نوشیدنی‌های کافئین دار و گازدار و غذا‌های تند و پرادویه اجتناب کنید. ۱۱. از مصرف الکل و سیگار جدا خودداری کنید. ۱۲. در موقع ادرار کردن می‌توانید آب گرم را بر روی ناحیه تناسلی خود بریزید. این کار سبب کاهش سوزش در موقع ادرار کردن می‌شود. درد و سوزش ناحیه تناسلی، یک علامت شایع برای عفونت دستگاه ادراری می‌باشد. ۱۳. گاهی اوقات علایم بیماری‌های مقاربتی بسیار شبیه به عفونت ادراری می‌باشند. حتما نزد پزشک متخصص بروید تا این بیماری را به طور قطعی از سایر بیماری‌ها تشخیص دهد.
منبع: tebyan.net
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد