۱۰ نکته کلیدی برای تربیت کودک بعد از جدایی والدین

کد خبر: 667379

به کودک توضیح دهید که در جدایی شما مقصر نیست. گاهی اوقات پدر و مادر با گفتن اینکه به خاطر تو جدا شدم تا راحت شوی، یا به خاطر تو این همه سال تحمل کردم، به کودک احساس گناه و عذاب وجدانی را می‌دهند که به هیچ عنوان مسئول آن نیست و این حس منفی همیشه او را سرخورده و بی‌اعتماد به نفس خواهد کرد.

۱۰ نکته کلیدی برای تربیت کودک بعد از جدایی والدین
سرویس سبک زندگی فردا : شاید شما و همسرتان به هر دلیلی تصمیم به خاتمه زندگی مشترکتان گرفته باشید. تصمیمی که بجز شما دو نفر، فرزندانتان هم از آن تأثیر می‌پذیرند و ممکن است دچار آسیب‌هایی شوند. اما اگر اصول برخورد با فرزندتان را در روزگار بعد از جدایی بدانید، می‌توانید آسیب‌های این بحران را برای او کاهش دهید. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.
۱۰ نکته برای تربیت کودک بعد از جدایی والدین
شما به عنوان والدین دلیل اصلی شکل‌گیری وضع موجود هستید و باید خود را وادار کنید یکسری باید و نباید‌هایی را در مورد فرزندتان رعایت کنید. ۱. مکان ثابتی را برای زندگی کودک بعد از جدایی‌تان در نظر بگیرید. اگر به طور پی در پی او را میان خانه خود، همسرتان یا پدربزرگ و مادربزرگ کودک جا به جا کنید، اجازه نخواهید داد او به ثبات برسد و از این بحران بگذرد. از آن مهم‌تر اینکه به فرزندتان حس بی‌تعلقی و خانواده نداشتن می‌دهید و این حس برای همه عمر روی روابط عاطفی او با دیگران تأثیر می‌گذارد. ۲. به طور منظم و هفتگی با کودک دیدار داشته باشید. نگذارید فاصله دیدارهایتان به حدی شود که او از دلتنگی افسرده شده یا شما را فراموش کند.
۳. به کودک توضیح دهید که در جدایی شما مقصر نیست. گاهی اوقات پدر و مادر با گفتن اینکه به خاطر تو جدا شدم تا راحت شوی، یا به خاطر تو این همه سال تحمل کردم، به کودک احساس گناه و عذاب وجدانی را می‌دهند که به هیچ عنوان مسئول آن نیست و این حس منفی همیشه او را سرخورده و بی‌اعتماد به نفس خواهد کرد.
۴. وظایف والد بودن خود را انجام دهید و آن را به گردن والد دیگر نیندازید. بگذارید فرزندتان بداند که اگر با یکی از والدینش زندگی می‌کند، هنوز والد دیگر در زندگی‌اش نقش حمایتی دارد و می‌تواند از عاطفه و حمایت او برخوردار شود.
۵. قبل از ازدواج مجدد حتماً کودک را در جریان بگذارید و پای او را از زندگی جدیدتان به کل قطع نکنید.
۶. پیش فرزندتان به هیچ وجه از همسر خود بدگویی نکنید حتی اگر نیت‌تان آگاه کردن کودک از دلایل جدایی یا واقعیت‌ها باشد. یادتان باشد دلایل شما برای جدایی به کودکتان مربوط نمی‌شود؛ لااقل تا وقتی که بزرگ نشده و خودش تمایل به دانستن ندارد.
۷. یارکشی نکنید و برای جدا کردن کودک از خانواده طرف مقابل تلاشی نداشته باشید. فرزندتان را مثل یک وسیله میان خود تقسیم نکنید و بدانید هر حرکت شما برای همیشه در ذهن کودک ثبت می‌شود. ۸. کودک را تبدیل به ابزار جاسوسی نکنید یا از او برای فرستادن پیغام و پسغام بهره نبرید.
۹. دلسوزی بیش از حد نداشته باشید و کودک را لوس نکنید. گاهی عذاب وجدان شما ممکن است منجر به رفتارهای خارج از قاعده شده و کودک را زیادی متوقع یا ناتوان بار بیاورد. به استانداردهای تربیتی خود حتی بعد از جدایی هم پایبند باشید.
۱۰. برای سبک شدن خود، پیش فرزندتان درددل نکنید و او را به چشم سنگ صبور خود نبینید.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد