اعتماد به نفس را از این ۵ رفتار کودکانه یاد بگیرید

کد خبر: 664096

وقتی کودک بودید تجربه‌ای از قضاوت شدن و منفی نگری نداشتید. اجتناب ناپذیر بودن تجربه این احساسات با افزایش سن می‌تواند به اعتماد به نفس و خودباوری ما ضربه بزند.

اعتماد به نفس را از این ۵ رفتار کودکانه یاد بگیرید
سرویس سبک زندگی: تحقیقات اخیر نشان داده بسیاری از افراد بالغ با مشکل کمبود اعتماد به نفس دست و پنجه نرم می کنند. تام لیئوید روانشناس کودکان با الهام از آنها تغییرات ساده‌ای را معرفی می‌کند که با انجام روز به روزشان می‌توانید اعتماد بنفس و خودباوری را در خود افزایش دهید. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت دکتر کرمانی می‌خوانیم.
۵ راهکار برای افزایش اعتماد به نفس که می‌شود از کودکان یاد گرفت
تام لیئوید پنج مورد از کارهایی که کودکان معمولا انجام می دهند و کلید افزایش اعتماد بنفس و خود باوری در زندگی افراد بالغ است را به ما می آموزد.
۱. بیشتر خطر کردن
وقتی کودک بودید تجربه‌ای از قضاوت شدن و منفی نگری نداشتید. اجتناب ناپذیر بودن تجربه این احساسات با افزایش سن می‌تواند به اعتماد به نفس و خودباوری ما ضربه بزند. انجام تغییرات کوچکی که به عنوان اضطراب آور یا ریسکی به آنها نگاه می‌کردید می‌تواند شما را به همان رویکرد بدون ترس در کودکی‌تان ببرد و یاد آوری کند که همیشه لازم نیست نگران باشید. این یک تکنیک است تا دوباره معصومیت کودکانه خود را بیاموزید، زمانی که اعتماد به نفس اصلا مشکل حساب نمی‌شد.
۲. به دست گرفتن کنترل، با استفاده از قدرت تخیل
کودکان عاشق بازی با تخیلات خود هستند، آنها در تخیلشان خود را در جایگاهی قرار می‌دهند که کنترل را در دست دارند، جایی که می‌توانند قوانین خود را بسازند. برای مثال، ممکن است یک کودک بازی درباره مدرسه انجام دهد و در آن خود را جای معلم بگذارد. این کار فرصتی را برایش فراهم می‌کند تا کنترل داشتن در آینده را تمرین کنند. سعی کنید از این موضوع الهام بگیرید و خود را تصور کنید که روی انتخاب‌های‌تان کنترل دارید، جایی که شما قانون می‌سازید.
این سرگرمی مثبت خیلی زود در مغزتان آموخته می شود و از آن طریق وارد زندگی واقعی‌تان می‌شود.
۳. صحبت نکردن پشت سر افراد
به ندرت پیش می‌آید کودکی فیلترهای زیادی داشته باشد، بنابراین وقتی نظری داشته باشند آن را بیان می‌کنند. از سوی دیگر افراد بالغ، یاد گرفته‌اند که افکار و نظرات خود را از فیلترهایی عبور دهند و سپس بیانشان کنند. با این حال آن تفکر همچنان وجود دارد و به همین دلیل هم هست که پشت سر یکدیگر صحبت می‌کنیم. این مساله باعث می‌شود بیشتر نگران نظرات دیگران بشویم چون نمی‌دانیم درباره‌مان چه گفته می‌شود. برای مقابله با این حس باید سعی کنیم بیشتر انعطاف نشان دهیم و یا منفی نگر بودنمان را برای خودمان نگه داریم ( واقعا اینقدر مهم است که گفته شود؟).
۴. به جای نقص های خود، روی منظره‌ای بزرگ تر تمرکز کنید
این تکنیک را می‌توانید برای بسیاری از موارد روزمره مورد استفاده قرار دهید، اما یکی از مثال‌های خوب این تکنیک رابطه کودکان با لباس است. افراد بزرگسال معمولا تصمیمشان برای لباس پوشیدن، بر اساس درک نقص‌ها است. برای مثال شلوار جینی می‌خریم که پاها فرم بهتری در آن داشته باشند و یا کفش پاشنه بلند می‌پوشیم که کوتاه بودن قدمان به چشم نیاید. اما کودکان بر اساس چیزهای جالب که شادشان می‌کند، یک لباس را انتخاب می‌کنند و از این کار هیجان زده می‌شوند. مثلا به بافت، رنگ و شکل‌های روی لباس دقت می‌کنند نه پوشاندن عیب‌ها، آنها مانند افراد بالغ خود را اسیر این چیزها نکرده‌اند. اگر چنین رویکرد مثبتی را وارد زندگی‌مان کنیم اعتماد به نفسمان بسیار بالا می‌رود.
۵. کمتر توجه کردن به آنچه مردم فکر می‌کنند
به مفهوم آگاه بودن از اینکه مردم درباره شما چگونه فکر می‌کنند «تئوری ذهن» می‌گویند. در افراد بالغ، این مورد بیش از حد پرورش پیدا می‌کند طوری که گاهی بیش از حد نگران نظر دیگر افراد می‌شویم. گاهی بیش از حد خود را اسیر انتقادات می‌کنیم به طوری که قوه انتخابمان در زندگی را فلج می‌کند. کودکان معمولا اهمیتی به اینکه دیگران چه فکر می‌کنند نمی‌دهند و از این رو از مشکل اعتماد به نفس رها هستند. بنابراین سعی کنید مانند یک کودک فکر کنید و نگران این نباشید که دیگران چه فکری می‌کنند و همان کاری را انجام دهید که شادتان می‌کند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد