مرغ سالم را با این رنگ بشناسید

کد خبر: 663839

در مجموع بهترین رنگ برای مرغ خام، زرد کهربایی است اما یک باور کاملا اشتباه خانواده‌ها این است که تصور می‌کنند بدن مرغ باید مثل برف سفید باشد. همین موضوع هم زمینه ساز تقلب در برخی کشتارگاه‌ها می‌شود که مرغ‌ها را برای سفید و مشتری پسند شدن، مدتی در آب‌های حاوی درصد بالایی از کلر نگهداری می‌کنند تا سفید رنگ شوند.

مرغ سالم را با این رنگ بشناسید
سرویس سبک زندگی: به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، باوری کاملا اشتباه در میان بعضی افراد رایج است که تصور می‌کنند گوشت مرغ باید مثل برف سفید باشد. همین موضوع زمینه‌ساز تقلب در برخی کشتارگاه‌ها می‌شود تا مرغ‌ها را برای سفید و مشتری‌پسند شدن، مدتی در آب‌های حاوی درصد بالایی از کلر نگهداری و پس از سفید شدن سطح گوشت آن را عرضه کنند. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت سلامت آنلاین می‌خوانیم.
آیا مرغ منجمد باید زنگ زوشنی داشته باشد؟
دکتر آراسب دباغ مقدم افزود: طعم و بوی ناخوشایند برخی از مرغ‌هایی که به صورت قطعه بندی شده یا درسته درون بسته‌های نایلونی عرضه می‌شوند نشاندهنده فساد آن‌ها نیست و به عوامل مختلفی بستگی دارد.
دباغ مقدم ادامه داد: این‌که مرغ در طول دوره پرورش چه خوراک یا داروهایی مصرف کرده باشد و آیا بالانس بین چربی و پروتئین در تغذیه و گوشت مرغ رعایت شده یا خیر، می‌تواند بر طعم و بوی گوشت مرغ اثرگذار باشد.
به گفته وی استفاده از پودر ماهی در جیره غذایی مرغ یکی از عواملی است که می‌تواند طعم و بوی گوشت مرغ را ناخوشایند کند.
این متخصص با اشاره به اینکه تغذیه مرغ تا حدودی روی رنگ آن نیز اثر گذار است گفت: در مجموع بهترین رنگ برای مرغ خام، زرد کهربایی است اما یک باور کاملا اشتباه خانواده‌ها این است که تصور می‌کنند بدن مرغ باید مثل برف سفید باشد. همین موضوع هم زمینه ساز تقلب در برخی کشتارگاه‌ها می‌شود که مرغ‌ها را برای سفید و مشتری پسند شدن، مدتی در آب‌های حاوی درصد بالایی از کلر نگهداری می‌کنند تا سفید رنگ شوند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی درباره علت کبودی ران و بال برخی از مرغ‌های بسته بندی شده اظهار کرد: خونمردگی‌ها و کبودی‌ها به طور معمول هنگم گرفتن مرغ در مرغداری و حمل و ارسال به کشتارگاه پیش می‌آید. مثلا مرغ زیر دست و پای کارگران مرغداری می‌ماند و قسمتی از بدنش کبود می‌شود. برخی اوقات هم به دلیل تنظیم نبودن سرعت خط کشتار، این مشکل در کشتارگاه اتفاق می‌افتد که بهتر است این قسمت‌ها مصرف نشود. در کشتارگاه هم توصیه می‌شود این بخش‌ها توسط دکتر دامپزشک حذف شود.
دکتر دباغ مقدم تصریح کرد: بوی محوطه شکمی و زیر بال مرغ برای مصرف کننده عام می‌تواند تا حدودی نشان دهنده تازگی یا کهنگی مرغ باشد؛ نباید بوی فساد و گندیدگی از این قسمت‌ها به مشام برسد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد