۷ راهکار برای ترک اعتیاد به تلفن هوشمند صد در صد تضمینی

کد خبر: 657849

نظم و انضباط داشته باشید و موقعیت‌هایی را مشخص کنید که نمی‌خواهید در آن ها از تلفن همراهتان استفاده کنید (مثلا ساعت‌هایی را که کنار بچه‌هایتان هستید، رانندگی می‌کنید یا در جلسه‌های کاری و...) یا برای خودتان یک بازه زمانی خاص را مشخص کنید و به عنوان مثال از ساعت ۷ تا ۹ شب گوشی را کنار بگذارید و اصلا سراغش نروید.

۷ راهکار برای ترک اعتیاد به تلفن هوشمند صد در صد تضمینی
سرویس سبک زندگی فردا: نیلوفر علیزاده: قبول دارید که خیلی از ما عاشق تلفن همراهمان هستیم و هر چه بیشتر از آن استفاده می‌کنیم، بیشتر به آن وابسته می‌شویم و دوست داریم بیشتر نگاهش کنیم! فرقی هم نمی‌کند که در مطب دندان پزشک هستیم یا بچه‌‌هایمان را به مدرسه می‌رسانیم یا در یک جلسه کاری نشستیم یا حتی مشغول درست کردن صبحانه‌ایم! گاهی وقت‌ها حتی قبل از اینکه اصلا دنبال گوشی تلفن همراهمان بگردیم به خودمان می‌آییم و می‌بینیم که توی دستمان جا خوش کرده است. بعضی‌ وقت‌ها هم بدون اینکه خودمان متوجه باشیم، انگشتمان را روی صفحه گوشی می‌زنیم و ایمیل‌ها و پیام‌های تلگرامی و پیامک‌های وارده را چندین و چند باره بالا و پایین می‌کنیم. با خودمان که تعارف نداریم همه ما که این طوری دو دستی به تلفن همراهمان چسبیده‌ایم، به نوعی به آن معتادیم!
اعتیاد به تلفن هوشمند
در سال ۲۰۱۲ نتایج مطالعه انجام شده توسط مرکز تحقیقات Pew نشان داد که حدود ۵۰ درصد از جمعیت بزرگسال در آمریکا تلفن هوشمند دارند و در سال ۲۰۱۶ سی ان ان نوشت که بیش از ۵۰ درصد از نوجوانان آمریکایی به استفاده از تلفن همراه هوشمند اعتیاد دارند. اما این اعتیاد چاره‌ای هم دارد؟
اگر می‌خواهید اعتیادتان را به تلفن همراه هوشمندتان ترک کنید:
۱. موقعیت‌هایی را که سراغ گوشی می‌روید، شناسایی کنید
باید نسبت به موقعیت‌ها و احساساتی که شما را برای کنترل کردن یا بازی کردن با تلفن همراه‌تان تحریک می‌کند آگاه باشید یا آنها را شناسایی کنید. آیا وقتی خسته هستید و حوصله‌تان سر رفته است سراغ تلفن همراه می‌روید یا وقت‌هایی که احساس تنهایی می‌کنید؟ آیا استرس و اضراب باعث می‌شود که توی گوشی دنبال راهی برای آرام شدن بگردید؟ تا وقتی متوجه نباشید که چه زمانی و چرا سراغ تلفن می‌روید و عمده وقت‌تان را با گوشی تلفن همراهتان می‌گذرانید، نمی‌توانید به این اعتیاد غلبه کنید.
در همین رابطه بخوانید: جزئیات اعتیاد به موبایل در ایران
۲. ساعت‌های خاصی از گوشی استفاده کنید
نظم و انضباط داشته باشید و موقعیت‌هایی را مشخص کنید که نمی‌خواهید در آن ها از تلفن همراهتان استفاده کنید (مثلا ساعت‌هایی را که کنار بچه‌هایتان هستید، رانندگی می‌کنید یا در جلسه‌های کاری و...) یا برای خودتان یک بازه زمانی خاص را مشخص کنید و به عنوان مثال از ساعت ۷ تا ۹ شب گوشی را کنار بگذارید و اصلا سراغش نروید. سعی کنید تا حد امکان به این قرار که با خودتان گذاشته‌اید پایبند بمانید. می‌توانید برای راحت‌تر شدن این کار، گوشی را در حالت پرواز قرار دهید. مطمئن باشید که بعد از چند روز خودتان از اینکه تا چه حد در آن ساعت‌ها تمرکزتان بالا رفته است، تعجب خواهید کرد.
با تلفن همراه به رختخواب نروید
۳. هرگز با تلفن همراه به رختخواب نروید
هیچ وقت با تلفن همراهتان به رختخواب نروید. این کار به مرور باعث می‌شود که بهره وری‌تان در طول روز بالاتر برود و تعادل بیشتری بین کار و زندگی‌تان برقرار کنید. اگر بهانه‌تان این است که از تلفن همراه به عنوان ساعت استفاده می‌کنید تا صبح‌ها خواب نمانید، همین امروز یک ساعت زنگ‌دار برای خودتان بخرید و قبل از اینکه بخوابید مطمئن شوید تلفن همراهتان آنقدر با شما فاصله دارد که برای برداشتنش لازم است حتما از رختخواب بیرون بیایید.
در همین رابطه بخوانید: به این ۸ دلیل مهم موبایلتان را به رختخواب نبرید
۴. در خانه نوتیفیکیشن‌های گوشی‌تان را خاموش کنید
حد و مرزهای مشخص داشته باشید. وقتی در خانه هستید، تلفن‌تان را روی حالت سکوت یا سایلنت قرار دهید و نوتیفیکیشن یا پیام هشدار همه شبکه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌های گوشی هوشمندتان را خاموش کنید. واقعا چه دلیلی دارد همین که عکس‌تان در اینستاگرام لایک خورد با یک نوتیفیکیشن از این قضیه مطلع شوید؟!
کودک تنها
۵. گوشی‌تان را پاکسازی کنید
حتما برایتان پیش آمده که عضو گروه‌ها یا پیج‌هایی شده‌اید که نه تنها هیچ سودی برایتان نداشته بلکه باعث اتلاف وقت شما نیز می‌شود. برای اینکه وقتتان بیهوده در این صفحات و گروه‌ها هدر نرود، عضویت در این گروه‌ها را لغو کنید و به جز مواردی که واقعا ضروری هستند، چیز دیگری باقی نگذارید.
در همین رابطه بخوانید: درمان اعتیاد به تلفن همراه با این اپلیکیشن‌ها
۶. کلمه عبور طولانی برای گوشی‌تان انتخاب کنید
برای اینکه به سادگی به تلفن همراه‌تان دسترسی نداشته باشید، می‌توانید یک کلمه عبور طولانی برایش انتخاب کنید. یکی دیگر از راهکارها هم پنهان کردن گوشی در جایی است که باید کمی به خودتان زحمت بدهید. اگر باز هم نتوانستید بر وسوسه‌تان غلبه کنید و سراغ‌ گوشی‌تان رفتید این بار از کسی بخواهید که آن را چند ساعتی برایتان پنهان کند.
پسورد گوشی
۷. یک آخر هفته کامل پاک بمانید
یک آخر هفته کامل پاک بمانید. سعی کنید از پنج شنبه صبح تلفن همراهتان را خاموش کنید و ساعت ۸ صبح روز شنبه دوباره آن را روشن کنید. شاید هفته اول فقط بتوانید چند ساعت دوام بیاورید ولی به مرور زمان بیشتری می‌توانید از تلفن همراهتان دور بمانید و به مغزتان اجازه دهید که به فعالیت‌های نرمال خود برگردد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد