سرویس سبک زندگی فردا: عادتها پایه و اساس زندگی روزمره ما هستند. ما اعمال روزانه خود را میسازیم و در نهایت این عادتها و روتینها هستند که به ما شکل میدهند. عادتها پایه و اساس زندگی روزمره ما هستند. ما اعمال روزانه خود را میسازیم و در نهایت این عادتها و روتینها هستند که به ما شکل میدهند یا عادتهای خوبی را در خود به وجود میآوریم که از ما حمایت میکنند و ما را به سمت اهدافمان سوق میدهند یا عادتهایی بدی را در خود پرورش میدهیم که توانایی ما را در رسیدن به موفقیت تحلیل میبرند. اما نکته مهم این جا است که: «اگر با عادتهای بد زندگی کنیم، رسیدن به رویاهان برایمان دشوار میگردد.» در ادامه این مطلب را به نقل از سایت شبکه میخوانیم.
۱- به دنبال تایید دیگران هستید اگر تمرکز خود را روی این مسئله گذاشتهاید که دیگران در مورد شما چه فکری میکنند، پس به صدای خودتان گوش نمیدهید. تلاش شما برای بدست آوردن تایید دیگران فقط باعث عقب راندن شما میشود. بعضی وقتها خوب است که نظر دیگران را داشته باشید، اما نیازی به تعریف و تمجید دائم اطرافیان خود ندارید. شما خودتان هستید، با موفقیتها و شکستهایتان. در نهایت هم باید روی پاهای خودتان بایستید. ۲- تقصیرها را گردن دیگری میاندازید این که بخواهیم از تقصیرها شانه خالی کنیم و آن را به گردن بقیه بیاندازیم، کار وسوسهکنندهای است. در حقیقت، طبیعی است که بخواهیم کم و کسریها را به گردن دیگران بیاندازیم. به جای بهانه آوردن، وارد عمل شوید. به دنبال دلیل نباشید که بیگناهی خود را ثابت کنید، بلکه به این فکر کنید که با انجام چه تغییراتی میتوانید مشکل را حل کنید. مهم نیست که شرایط چگونه است، باید روی رفتارهای خود کنترل داشته باشید. ۳- تعریفی از اهداف خود ندارید بسیاری از افراد ایده و رویایی دارند که میخواهند آن را به واقعیت تبدیل کنند. اما بدون داشتن یک برنامه ثابت و محکم و یک دیدگاه واضح، هیچ راهی
برای رسیدن به هیچ هدفی نخواهید داشت. تعریف هدفها اولین قدم برای رسیدن به آنها است. یعنی کشیدن نقشه راه که شما را هدایت میکند. بدون داشتن برنامه و نقشه راه برای آینده، ممکن است از مسیر خارج شوید؛ بدون آن که حتی خودتان متوجه باشید. ۴- از سلامت خود غافلاید خود را به رفتارهایی مبتلا میکنید که به ضرر سلامتی شما هستند، مثل درست غذا نخوردن، ورزش نکردن یا عدم داشتن خواب کافی که شما را هم از نظر ذهنی و هم فیزیکی خسته، مضطرب و مستعد ابتلا به بیماریها میکنند. اینها میتوانند روی توانایی و عملکرد شما تاثیر بگذارند و وقتی شما حالتان خوب نباشد، تمرکزی روی کارهایتان ندارید و بهرهوری کاهش مییابد. ۵- به خودتان شک دارید افکار منفی و ترس از طرد شدن، وجود شما را با تردید و دودلی پر میکند. اگر دائم به خودتان شک داشته باشید و از خود بپرسید که آیا اهدافتان دستیافتنی هستند، احساسات بدبینانه تاثیر خود را در زندگی شما میگذارند. خود را گرفتار افکار منفی نکنید. اگر خود را عقب بکشید، هرگز به موفقیت نمیرسید. اگر خودتان را باور داشته باشید و موفقیت خود را تجسم کنید، بیشک موفقیت برایتان دستیافتنیتر خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید