ازدواج نمی‌کنم چون مشکل پسندم!

کد خبر: 634843

یش از توجه به درستی یا نادرست بودن انتخاب‌تان، سعی کنید معیارهای اصلی ازدواجتان را مشخص کنید؛اصالت خانوادگی، اخلاق و شخصیت، نگرش و جهان بینی، تشابه فرهنگی، طبقه اجتماعی و اقتصادی و... سپس خود را با معیارهایی که دارید محک بزنید

ازدواج نمی‌کنم چون مشکل پسندم!
سرویس سبک زندگی: اگرچه انتخاب همسر سخت‌ترین انتخاب بوده و دقت نظر زیاد و احتیاط از شرایط بنیادین و ملزومات ضروری برای انتخاب اصلح و شایسته است اما افراط در این دو مؤلفه، نشان از ترس و وسواس دارد که بی‌شک این وضعیت چندان خوشایند نبوده و مواجهه فرد با مشکلی به نام وسواس در انتخاب را مبرهن می‌سازد. در ادامه این مطلب را به نقل از ایران بانو ضمیمه روزنامه ایران می‌خوانیم.
ازدواج نمی‌کنم چون مشکل پسندم!
یکی از خوانندگان ویژه نامه نوشته است: دختر ۲۸ ساله مشکل پسندی هستم که هر خواستگاری را بسیار مورد سنجش و محک قرار می‌دهم و معمولاً درنهایت نیز چون نمی‌توانم به انتخاب برسم مجبور می‌شوم جواب رد بدهم یا آنکه آنان از ازدواج با من منصرف می‌شوند، این وضعیت موجب آزارم می‌شود لطفاً راهنمایی‌ام کنید.
پاسخ مشاور:
مشکل پسندی را تعریف کنید
ازدواج یکی از مهم‌ترین مراحل در زندگی هر فردی است که سعادت و شقاوت زندگی بعد از انتخاب، بی‌تردید به‌دست آن رقم می‌خورد، پس در نخستین گام مشخص کنید منظورتان از مشکل پسندی چیست؟ چرا خودتان را مشکل پسند می‌دانید؟ آیا خود به این نتیجه رسیده‌اید یا آنکه دیگران شما را به این عنوان لقب نهاده‌اند. شناخت این خصیصه و ابعاد آن بسیار ضروری است، چه بسا دختران امروز متفاوت از دختران دیروز اندیشه و رفتار می‌کنند و به‌طور حتم این تفاوت، هرگز در معنای مشکل پسندی قابل ترجمه نیست، چه بسا برخی از دختران بواسطه تحصیلات دانشگاهی و شاغل بودن، نظر گاهی کاملاً متفاوت از دیگر دختران همسن و سال خود به ازدواج، مرد مورد علاقه و زندگی مشترک‌شان پیدا می‌کنند که این دریافت مهم، گاهی عین حقیقت است و خواسته و انتظار بحقی محسوب می‌شود، مثلاً اگر دختری به دنبال شغل ثابت همسر آینده‌اش است و از پذیرفتن خواستگاری که مدام تعویض شغل دارد یا بیکار است، امتناع می‌کند، با دختری که خواهان ازدواج با مردی ثروتمند است و بسیار دور از ذهن و رؤیایی اندیشه می‌کند؛ توفیر بسیاری وجود دارد؛ بی‌تردید دختر اول مهم‌ترین امر را مورد توجه قرار داده و هیچ گاه نباید مورد مؤاخذه و سرزنش قرار گیرد.
خود را بشناسید
اگرچه انتخاب همسر سخت‌ترین انتخاب بوده و دقت نظر زیاد و احتیاط از شرایط بنیادین و ملزومات ضروری برای انتخاب اصلح و شایسته است اما افراط در این دو مؤلفه، نشان از ترس و وسواس دارد که بی‌شک این وضعیت چندان خوشایند نبوده و مواجهه فرد با مشکلی به نام وسواس در انتخاب را مبرهن می‌سازد. توجه به کلیات و جزئیات شخصیت و خانواده فرد مقابل صحیح است اما کند و کاو بسیار و به اصطلاح «مته به خشخاش گذاشتن» هرگز به صلاح نیست. بیش از توجه به درستی یا نادرست بودن انتخاب‌تان، سعی کنید معیارهای اصلی ازدواجتان را مشخص کنید؛ اصالت خانوادگی، اخلاق و شخصیت، نگرش و جهان بینی، تشابه فرهنگی، طبقه اجتماعی و اقتصادی و... سپس خود را با معیارهایی که دارید محک بزنید: «من با مردی احساس آرامش و خوشبختی می‌کنم که آن فرد دارای فلان مشخصات... باشد»؛ با خودتان صادق باشید و افراط و تفریط و خیالپردازی را کنار بگذارید؛ اگر خودتان را بشناسید خواسته‌هایتان را خواهید شناخت و بر طبق شناخت از خود، دست به انتخاب خواهید زد.
از روانشناس کمک بگیرید
برای شناخت و خودآگاهی بیشتر و شناسایی معیارهای اساسی ازدواج پیشنهاد می‌دهیم با یک روانشناس مجرب به مشورت بنشینید تا با نهفته‌های درون خود یا احیاناً با خطاهای شناختی خود بیشتر آشنا شوید، یادتان باشد خودآگاهی مهم‌ترین اصل در پذیرش خود و انتخاب موفق در امر ازدواج است.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد