چند راهکار ساده برای حل چالش‌های محیط کار

کد خبر: 618254

محیط اداره معمولا محیطی روتین و خسته‌کننده است که آدم‌ها زیر فشار روزمرگی قرار دارند و سعی دارند همان کار موظف خودشان را انجام دهند و تمام! در حالی که ایده‌پردازی و پویایی به این محیط، حیات دوباره می‌بخشد. اگر کسی مشکلی داشت که از دست شما کمکی برمی‌آمد، سعی کنید پیگیر باشید. این پیگیری محبوبیت خاصی هم به شما خواهد داد و از تنش بین همکاران، شما را بیرون می‌اندازد.

چند راهکار ساده برای حل چالش‌های محیط کار
سرویس سبک زندگی فردا؛ سیده زهرا برقعی: در محیط کار، هزار و یک مشکل ممکن است به وجود بیاید. مُنتها یکی تا به مشکل می‌خورد، می‌رود توی فاز افسردگی و «این هم شد کار؟ این هم شد زندگی؟» راه می‌اندازد؛ یکی قهر می‌کند و لج و لجبازی؛ یکی شلوغ‌بازی درمی‌آورد و بساط دار و دعوا علم می‌کند؛ یکی بی‌خیالی طی می‌کند و با «شتر دیدی، ندیدی» قضیه را فیصله می‌دهد و... اما بعضی‌ها هم هستند که مشکلات کاری‌شان را مدیریت می‌کنند و می‌دانند با هر کس چطور رفتار کنند تا همه چیز بدون دردسر به وضعیت عادی برگردد. اگر تازه اولِ راه هستید و می‌خواهید مشکلات‌تان را قدم‌به‌قدم حل کنید، منوی پیشنهادی ما را بخوانید.
چالش‌های بین همکاران را چطور حل کنیم؟
۱. با احتیاط شوخی کنید
شما دستگاه حساسیت سنج ندارید که بفهمید کدام همکارتان به حرف‌ها و شوخی‌ها واکنش منفی نشان می‌دهد. چه‌بسا با یک شوخی ساده و پیش‌پاافتاده، همکارمان دچار سوءتفاهم بشود یا از دست ما برنجد و یا حتی از کوره در برود و برافروخته شود. پس در این مورد دست به عصا باشید و هر شوخی‌ای را به زبان نیاورید.
۲.سخت نگیرید به خودتان و مشکلات پیش روی‌تان بخندید. یک جور شاد و پرانرژی‌ای کار کنید که بقیه هم تحت تاثیر واقع شوند. اضطراب خود و اطرافیانتان را کم کنید و خودتان را با کار و همکارانتان تطبیق بدهید. این یعنی سخت نگرفتن و راحت بودن؛ یعنی موفق بودن در کار و محل کار.
چالش‌های بین همکاران را چطور حل کنیم؟
۳. خودتان باشید صادق باشید و یادتان نرود که «به عمل کار برآید»، نه به سخنرانی و سخندانی! برای این‌که جدّیت کاری و میزان احساس تعلّقتان را به مجموعه کاری‌ و رئیستان نشان بدهید، افزایش سعی و تلاش در کار و محیط کار، بهترین توصیه است و اکیدا توصیه می‌شود از زبان‌‌بازی و مجیز‌گویی پرهیز کنید. حرفه‌ای‌ها در محل کارشان با همه، از صدر تا ذیل، یکسان رفتار می‌کنند و به همه تا حد متعارفی احترام می‌گذارند. احترام‌تان را طبق عطر، ادکلن و مدل موی همکارتان تنظیم نکنید. آدم‌ها همه محترم‌اند. ۴.حرمت‌شکنی نکنید معمولا حضور طولانی‌مدت در محیط کار باعث می‌شود حرف‌های درِگوشی، شایعات بی‌سَروته و غیبت کردن‌های آن‌چنانی در میان همکاران رواج پیدا کند. می‌دانم که خیلی سخت است، اما تا می‌توانید سعی کنید که مقاومت‌تان نشکند. شرکت کردن در چنین جریاناتی، فقط اعتبارتان را در بلندمدت تخریب می‌کند و یادتان باشد وقتی پشت سر کسی این همه حرف و حدیث گفته می‌شود، در مورد شما هم شاید همین حرف‌ها گفته شود.
چالش‌های بین همکاران را چطور حل کنیم؟
۵. پیگیر حل مشکل دیگران باشید محیط اداره معمولا محیطی روتین و خسته‌کننده است که آدم‌ها زیر فشار روزمرگی قرار دارند و سعی دارند همان کار موظف خودشان را انجام دهند و تمام! در حالی که ایده‌پردازی و پویایی به این محیط، حیات دوباره می‌بخشد. اگر کسی مشکلی داشت که از دست شما کمکی برمی‌آمد، سعی کنید پیگیر باشید. این پیگیری محبوبیت خاصی هم به شما خواهد داد و از تنش بین همکاران، شما را بیرون می‌اندازد. پس بی‌خیال نباشید. ۶. ایده‌ها را به اشتراک بگذارید همه چیز را مال خودتان ندانید. اگر ایده‌ای دارید که به پیشروی کار کمک می‌کند، این ایده را با همکاران‌تان هم به اشتراک بگذارید. مطمئن باشید آنها قدر شما را خواهند دانست و مرجع خوبی برای پرسش‌های بعدی‌شان خواهید شد. سعی کنید این ایده‌ها را جوری مطرح کنید که به همکارتان بر نخورد و احساس نقد شدن نکند. ایده را در حد همان پیشنهاد و ایده مطرح کنید.
چالش‌های بین همکاران را چطور حل کنیم؟
۷. ارتباط خانوادگی را کم کنید معمولا ارتباطات خانوادگی باعث تحکیم روابط افراد می‌شود ولی در محیط کار، شاید به روابط کاری صدمه بزند. در مواردی که افراد احتیاط‌های لازم را نمی‌کنند، حتی شاید این آسیب و صدمه به روابط عاطفی و خانوادگی‌شان هم سرایت کند. بنابراین سعی کنید در عین اینکه همکارتان را دوست دارید و با او با آرامش کار می‌کنید، این رابطه را به شکل گسترده به روابط خانوادگی نکشانید. ۸. از پیشرفت‌هایتان خیلی با آب و تاب حرف نزنید پیشرفت‌های اقتصادی، عاطفی، اجتماعی و کاری را چندان با آب و تاب تعریف نکنید. و کلا از تعریف این پیشرفت‌ها برای همکاران بپرهیزید. چرا که دیگران شاید ظرفیت پذیرش موفقیت شما را نداشته باشند. پس زبان در کام نگه دارید و از موفقیت‌ها برای این و آن نگویید.
یک نکته مهم: از بیان مشکلات خانوادگی هم بپرهیزید. سفرۀ دلتان را برای امین زندگی باز کنید نه هر همکار.
در آخر اینکه:
به هر حال برخورد با هر آدمی، قلق‌های خودش را دارد. حالا اگر این آدم، همکار شما باشد و واکنش‌هایش در موفقیت یا زمین خوردن‌های شما موثر باشد، باید با احتیاط کار کرد و عمل کرد. دنیای همکاری، دنیای عاطفه ‌نیست. اگرچه شما می‌توانید طوری مدیریت کنید که دنیای دشمنی هم نباشد، اما به هر حال رقابت کاری، فضای عواطف را تنگ می‌کند. با مدیریت رابطه‌ها، شکل بهتری از محیط کار را فراهم کنید.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت