سرویس سبک زندگی فردا: از آنجا که کبودی بلافاصله پس از برخورد ایجاد نمیشود، ممکن است به نظر برسد که کبودی بی دلیل بوده و مشکلی در بدن وجود دارد. کبودی بدن معمولاً آسیب به بافت نرم پوست است که باعث میشود خون از رگهای خونی به زیر پوست نشت کند. به همین دلیل پوست تغییر رنگ میدهد. با این حال، برخی افراد واقعاً بیشتر مستعد کبودی هستند. در ادامه این مطلب را به نقل از مجله سلامت بخوانید.
عواملی که نقش مهمی در کبودیها دارند: افزایش سن
همزمان با افزایش سن، بافت اطراف رگهای خونی و پوست نازکتر میشوند. در نتیجه بیشتر احتمال دارد به رگهای خونی آسیب برسد.
مصرف داروهای خاص
برخی داروها ممکن است پوست را نازک کنند و باعث شوند کبودیها بیشتر اتفاق بیفتند. مهمترین دارو در این زمینه داروهای کورتیکواستروئید هستند که برای درمان بیماریهای التهابی و آسم تجویز میشوند.
رژیم غذایی نامناسب
اگرچه کمبود ویتامین نیز ممکن است باعث بروز کبودی شود، اما احتمالش کم است. معمولاً کمبود ویتامین سی و ویتامین دی منجر به بروز کبودیها میشود.
بیماریهای نادر
برخی بیماریهای نادر باعث بروز کبودی میشوند، اما توجه داشته باشید که این بیماریها نادر هستند. از جمله این بیماریها میتوان به بیماری اشاره کرد که تعداد پلاکت خون را کاهش میدهد. پلاکتها سلولهای کوچکی داخل خون هستند که به انعقاد خون کمک میکنند. در نتیجه اگر خون به صورت عادی منعقد نمیشود، حتی با کوچک ترین ضربه ممکن است دچار کبودی شوید.
دیدگاه تان را بنویسید