چگونه از تبدیل شدن پیش دیابت به دیابت جلوگیری کنیم؟

کد خبر: 607027

محققان بر این باورند که با وجود مفید بودن استرس روانی کوتاه مدت برای ما، استرس مزمن می‌تواند سیستم ایمنی را سرکوب کند و همچنین می‌تواند با تغییر نیاز بدن به انسولین خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.

چگونه از تبدیل شدن پیش دیابت به دیابت جلوگیری کنیم؟
سرویس سبک زندگی فردا: متاسفانه افراد بالای ۱۸ سال بسیاری دچار پیش دیابت هستند و بسیاری از این تعداد حتی خبر ندارند که چنین مشکلی وجود دارد. اگر پیش دیابت داشته باشید بدان معنا است که قند خونتان مرتبا بالاتر از حد طبیعی است، اما نه آنقدر زیاد که به عنوان دیابت شناخته شود. پیش دیابت خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را بیشتر از حد طبیعی می‌کند. بیش از ۲۰ تا ۳۰ درصد مردان و زنانی که مبتلا به پیش دیابت هستند تا سال آینده دچار دیابت نوع ۲ می‌شوند. شما می‌توانید کاری کنید که یکی از این افراد نباشید! در ادامه می‌خواهیم پنج روش را به شما بیاموزیم تا از تبدیل شدن پیش دیابت به دیابت جلوگیری کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.
چگونه از تبدیل شدن پیش دیابت به دیابت جلوگیری کنیم؟
۱. آزمایش شوید هر کسی که مبتلا به پیش دیابت است دچار دیابت نوع ۲ نمی‌شود، اما تمام این افراد بیش از حد طبیعی در خطر هستند. بنابراین با پزشک خود درباره تشخیص پیش دیابت و انجام یک آزمایش ساده خون صحبت کنید. بیاموزید که از امروز چه گام‌هایی باید بردارید تا از بروز دیابت نوع ۲ پیشگیری کنید. ۲. برنامه غذایی خود را تغییر دهید اگر به پیش دیابت مبتلا هستید می توانید با بهتر غذا خوردن و کاهش مقداری وزن خطر پیشرفت بیماری به مشکلات جدی‌تر را کاهش دهید. بهتر غذا خوردن به معنای انتخاب غذاهای سالم تر است (گوشت‌های بدون چربی یا جایگزین‌های پروتئینی، سبزیجات تازه، نشاسته‌هایی که فیبر بالا دارند، چربی‌های سالم). مقدار متنوع و گسترده‌ای از این غذاها را میل کنید تا وعده‌هایتان متعادل شود و مطمئن شوید تمام مواد مغذی مورد نیازتان را دریافت می‌کنید. باید برنامه غذایی‌تان تنظیم شد و مشخص باشد و از بالا و پایین رفتن شدید قند خون در طول روز جلوگیری کنید. ۳. سطح استرس مسموم را کاهش دهید محققان بر این باورند که با وجود مفید بودن استرس روانی کوتاه مدت برای ما، استرس مزمن می‌تواند سیستم ایمنی را سرکوب کند و همچنین می‌تواند با تغییر نیاز بدن به انسولین خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد. در برخی افراد، استرس مزمن می‌تواند موجب تغییرات هورمونی شود که باعث تحریک اشتها می‌شوند. در حالی که همیشه از بین بردن منبع استرس ممکن نیست، تکنیک‌های مقابله، مانند یوگا، مدیتیشن، خواندن و نوشتن شعر، مشاوره و یا ورزش می‌تواند به کاهش استرس قبل از اینکه مریضتان کند کمک نماید. ۴. حرکت کنید وقتی در خطر ابتلا به دیابت قرار دارید، بیش از اندازه جلوی تلوزیون یا بی تحرک نشستن می‌تواند این خطر را دو چندان کند. ورزش مرتب می‌تواند به مدیریت کردن وزنتان کمک کند، فشار خون بالا و چربی خون را کاهش دهد، به خواب بهتر کمک کند، خلق و خویتان را بهبود ببخشد و سطح انرژیتان را تقویت کند. تمام این موارد در کاهش استرس نقش دارند. توصیه می‌شود ۵ روز در هفته روزی ۳۰ دقیقه ورزش با شدت معمولی یا شدید داشته باشید. فعالیت‌هایی نظیر پیاده روی سریع، بالا رفتن از پله یا آهسته دویدن همچنین حداقل دو روز در هفته ورزش های قدرتی داشته باشید. ۵. دارو دریافت کنید در بسیاری از موارد تغییرات سبک زندگی نظیر بهبود برنامه غذایی، کاهش استرس، افزایش فعالیت بدنی و مدیریت وزن کمک می‌کند قند خونتان را کنترل و از تبدیل پیش دیابت به دیابت پیشگیری کنید. اما اگر چاق باشید، زیر ۶۰ سال باشید یا سابقه دیابت بارداری داشته باشید ممکن است پزشکتان داروهای خوراکی نظیر متفورمین نیز توصیه کند. اگر حس می‌کنید با دارو بهتر می توانید جلوی دیابت را بگیرید این موضوع را با پزشکتان در میان بگذارید.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد