۶ علامت که ممکن است یک لخته خون داشته باشید

کد خبر: 596638

بیشتر اوقات لخته های خون چیزهای خوبی هستند. زمانی که شما زخمی می شوید، به خون برای تحکیم و انبوه شدن خون برای توقف خونریزی نیاز دارید. اما گاهی اوقات لخته ها زمانی که نیاز نیستند، شکل می گیرند و حتی می توانند باعث ایجاد مشکل شوند.

دکترسلام: بیشتر اوقات لخته های خون چیزهای خوبی هستند. زمانی که شما زخمی می شوید، به خون برای تحکیم و انبوه شدن خون برای توقف خونریزی نیاز دارید. اما گاهی اوقات لخته ها زمانی که نیاز نیستند، شکل می گیرند و حتی می توانند باعث ایجاد مشکل شوند. به ویژه اگر در رگ های عمیق ماهیچه ای صورت گیرد. حتی لخته های خون در سیستم های عمیق ساخته می شوند. آن ها می توانند دردناک و بسیار خطرناک باشند.

لوئیس ناوارو مؤسس مرکز درمان ورید در نیویورک می گوید: این نوع از لخته ها ترومبز ورید عمقی و یا DVT نامیده می شوند. DVT باعث مانع شدن خون در میانه ی راه آن ها و باعث ترافیک در گردش خون و جلوگیری از جریان گردش خون می شود. اگر این لخته ها شکسته می شوند و به ریه شما سفر می کنند و خطر آن ها بیشتر می شوند، سپس باعث آمبولی ریوی (PE) می شود. این لخته خون باعث جلوگیری از گرفتن اکسیژن و خون مورد نیاز به اندام های حیاتی می شود که می تواند به ریه ها و سایر اندام ها آسیب برساند.

بعضی افراد بیشتر در معرض لخته خون هستند که اگر علائم آن را بدانند می توانند به سرعت در مورد آن ها عمل کنند.

1. تورم در یک اندام: ران یا بازوی پف کرده یکی از شایع ترین علائم آن است.

2. درد در پا یا بازو: معمولاً در DVT تورم یا قرمزی یا گزگز کردن وجود دارد. متأسفانه درد ناشی از یک لخته خون می تواند به گرفتگی عضلات یا فشار تعبیه و تشخیص داده نشود و خطرناک باشد.

3. رگ های قرمز رنگ بر روی پوست: DVT باعث رگه های قرمز رنگ در طول رگ دست یا پا می شود که در آن قسمت احساس گرما می کنید.

4. درد در قفسه سینه: با درد در قفسه سینه شما ممکن است فکر کنید دچار حمله قلبی شده اید. البته می تواند یک PE باشد که علائمی مشابه حمله قلبی دارد. البته PEنفس عمیق، احساس بدتری دارید.

5. تنگی نفس: یک لخته خون می تواند جریان اکسیژن را آهسته کند و ضربان قلب را بالا ببرد و یا در آن احساس ضعف کنید.

6. سرفه های غیر قابل توضیح: لخته می تواند باعث سرفه خشک شود که باعث تنگی نفس و بالا رفتن ضربان قلب شود. اگر به سرفه خود شک کردید حتماً به پزشک مراجعه کنید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت