۹ ماده غذایی که سبب رفع خستگی شما میشوند
عوارض فراوان و بی خوابی از جمله علل اصلی خستگی به شمار می آیند که امروزه در بین مردم کم نیستند افرادی که به این عارضه ها دچارند. بدن انسان دارای ویژگی های خاصی است که در صورت تحریک آنها می توان استفاده های مناسبی از آنها برد.
خبرگزاری تسنیم: کار فراوان و بی خوابی از جمله علل اصلی خستگی به شمار می آیند که امروزه در بین مردم کم نیستند افرادی که به این عارضه ها دچارند. بدن انسان دارای ویژگی های خاصی است که در صورت تحریک آنها می توان استفاده های مناسبی از آنها برد. ترشح هورمون ها از جمله این ویژگی هاست که در صورت تحریک صحیح موجب رفع خستگی و احساس شادابی می شود.
خستگی و بی حالی در طول روز از نشانه های بارز کمبود منیزیم در بدن است. منیزیم از مهمترین مواد معدنی لازم برای بدن ماست که بیشتر مواقع نادیده گرفته میشود. برای اینکه احساس شادابی و سرحالی را در طول روز از دست ندهیم حتما باید مواد غذایی که حاوی این ماده مهم هست در برنامه غذایی روزانه بگنجانیم.
لوبیا یک فنجان لوبیا حاوی 70 میلیگرم منیزیم و منبع بسیار خوبی از پروتئین و فیبر است خوردن خوراک لوبیا در وعده صبحانه خستگی و بی حالی شما را در طول روز کم می کند.
نان کامل گندم تنها دو برش از نان کامل گندم حاوی 46 میلیگرم منیزیم است. ساندویچ نان گندم و کره بادامزمینی و موز یک میان وعده تمامعیار برای کسانی است که میخواهند بقیه روز خود را باانرژی سپری کنند.
برنج قهوهای یک فنجان برنج قهوهای حاوی 84 میلیگرم منیزیم است. برای یک وعده غذایی غنی از منیزیم، ترکیب برنج قهوهای با لوبیا سیاهوسفید. هر دو غذاهای پروتئینی هستند ، هنگامیکه ترکیب شوند اسیدهای آمینه ضروری بدن را تأمین میکنند.
عدس یک فنجان عدس انباشته از پروتئین و فیبر و 75 میلیگرم منیزیم است. عدس بهترین جایگزین گوشت است و یککاسه عدسی داغ بهعنوان صبحانه در روزهای سرد تمام انرژی روز کاری را تأمین میکند.
بلغور جو روز خود را با یککاسه انرژیزا سوپ بلغور جو و شیر شروع کنید و با یککاسه سوپ جو 61 میلیگرم منیزیم دریافت کنید و به جنگ خستگی و بی حالی بروید.
غلات و کشمش ترکیب غلات مختلف با کشمش و توت خشک در یک کاسه شیر بهعنوان صبحانه یا میان وعده 77 میلیگرم منیزیم دارد.
اسفناج نصف فنجان اسفناج پختهشده حاوی 78 میلیگرم منیزیم است. علاوه بر آن اسفناج کلسیم فراوانی دارد. اسفناج هم بهصورت پخته و هم خام مصرف میشود اما اسفناج پختهشده راحتتر جذب بدن میشود.
دیدگاه تان را بنویسید