۹ راهکار برای تبدیل شدن به مادری خونسرد

کد خبر: 576722

گاهی اوقات باید اجازه داد کودکان پابرهنه روی چمن‌ها یا ماسه های کنار دریا بدوند؛ حتی در خانه نیز نباید سر لباس آنها خیلی حساس بود. به این ترتیب، مدام مجبور نیستید تکرار کنید که: «کفشت کو؟ کجا انداختیش؟» پابرهنه بودن می‌تواند راه رفتن صحیح را به کودک بیاموزد و ماهیچه‌های پا را هم قوی می‌کند.

۹ راهکار برای تبدیل شدن به مادری خونسرد
سرویس سبک زندگی فردا: بیشتر ما وقتی بچه‌دار می‌شویم، سعی می‌کنیم برای فرزندمان هر کاری بکنیم و بهترین‌ها را برایش فراهم کنیم اما در این راه، گاهی استرس‌هایی به ما وارد می‌شود و حس می‌کنیم خلاصی از این استرس و رسیدن به آرامش، خود خوشبختی است. به کار بستن ۹ توصیه زیر به شما کمک می‌کند زندگی را، البته با داشتن فرزند، آسان‌تر بگیرید. در ادامه این مطلب را به نقل از تبیان بخوانید.
۹ راهکار برای تبدیل شدن به مادری خونسرد
۲۰ تا ۳۰ دقیقه اختصاصی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پیش از دیگران از خواب برخیزید و چای بنوشید یا با آرامش مجله مورد علاقه تان را ورق بزنید. این کار سبب می‌شود روزتان را خوب آغاز کنید و استرس و کارهای روزمره باعث خستگی شما نشود. هماهنگ کردن مدرسه رفتن کودک با بچه همسایه حتما در همسایگی شما نیز بچه‌هایی هستند که همراه با فرزند شما به مهدکودک یا دبستان می‌آیند. با والدین آنها هماهنگ کنید تا بعضی روزها فرزند شما همراه با آنان و بعضی از روزها فرزند آنها با شما به مهد یا دبستان برود. این کار باعث می‌شود برای چند روز در هفته وقت اضافی بیشتری داشته باشید. دوستی با مادران دیگر به جای آنکه وقتی کودکتان را به پارک می‌برید تا بازی کند، روی نیمکتی تنها بنشینید، سعی کنید با دیگر مادرها دوست شوید، به ویژه می‌توانید با کسانی آشنا شوید که فرزندانی هم سن و سال فرزند شما دارند. برای آشنا شدن یکی دو جمله ساده کافی است: «چه کیف زیبایی دارید! آن را از کجا خریده‌اید یا «چه قدر لباس کودکتان خوش رنگ و زیبا است! خودتان آن را بافته‌اید؟» و بعد می‌توانید در رابطه با مسایل کودکان صحبت کنید و با هم دوست شوید. لحظات اختصاصی برای کودکان تمام روزکار می‌کنید و شب خسته به خانه بر می‌گردید؟ خودتان را جای فرزندتان بگذارید. در این شرایط، او چه حسی خواهد داشت و چه می‌کند؟ حتی اگر مجبورید شاغل باشید، وقتی به خانه باز می‌گردید تمام کارهایتان را کنار گذاشته و برای چند دقیقه‌ای به فرزندتان توجه کنید، کمی با او بازی کنید، حرف بزنید و نقاشی بکشید. جمع و جور کردن خانه، جارو کشیدن، حمام کردن و ... را می‌توان چند ساعتی به عقب انداخت. یک روز در هفته را هم مرخصی بگیرید و به تمام کارهای خانه برسید تا استرس‌تان شما کمتر شود. برهنه کردن پاها گاهی اوقات باید اجازه داد کودکان پابرهنه روی چمن‌ها یا ماسه های کنار دریا بدوند؛ حتی در خانه نیز نباید سر لباس آنها خیلی حساس بود. به این ترتیب، مدام مجبور نیستید تکرار کنید که: «کفشت کو؟ کجا انداختیش؟» پابرهنه بودن می‌تواند راه رفتن صحیح را به کودک بیاموزد و ماهیچه‌های پا را هم قوی می‌کند. غذا خوردن با دست میوه‌ها را پوست بکنید و در بشقاب بگذارید و اجازه بدهید کودک به جای چنگال آنها را با دست بخورد. تکه‌های گوشت، مرغ و پنیر را کوچک کرده و خودش به دهانش بگذارد. پس از اتمام غذا هم دستمال مرطوبی به او بدهید تا دهان، دست‌ها و صورتش را تمیز کند. غذای حاضری جلوی تلویزیون شاید شما هم بارها شنیده باشید که ناهار یا شام خوردن با تلویزیون روشن درست نیست و کانون خانواده را سست می‌کند. ما نیز با غذا خوردن با تلویزیون خاموش موافق‌ایم اما بد نیست پنج شنبه یا جمعه، غذایی حاضری درست کنید و با همسر و فرزندان‌تان جلوی تلویزیون بنشینید و در حالی که کارتون یا یک فیلم کمدی می‌بینید، آن را میل کنید. مهمانی‌های کودکانه بچه‌ها با هم سرگرم می‌شوند و بازی‌های جدید یاد می‌گیرند. خوابیدن در روز جمعه روز جمعه اجازه بدهید همه اهل خانه تا ظهر بخوابند. صبحانه و ناهار را یکی کنید و بیرون از خانه در پارک صرف کنید حتی می‌توانید برای راحت‌تر بودن صبحانه سبکی بخورید و برای ناهار به رستوران بروید.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد