۹ مهارت ساده برای داشتن یک زندگی عاشقانه

کد خبر: 561967

از هر فرصتی برای قدردانی از همسرتان استفاده کنید. شاید باور نکنید ولی این کلمات هم جادو می‌کنند! همسر شما احساس خواهد کرد که مفید است، به او نیاز دارید و می‌فهمد که واقعا اینطور فکر می‌کنید. مطمئن باشید شما هم کلماتی چون «متشکرم» را بیشتر خواهید شنید، نه فقط بابت کارهای بزرگ، بلکه حتی برای کارهای عادی و روزمره.

۹ مهارت ساده برای داشتن یک زندگی عاشقانه

سرویس سبک زندگی فردا: برخی از مهارت های زناشویی وجود دارد که می تواند زندگی زناشویی شما را به یک زندگی عاشقانه تبدیل کند. یاد گرفتن و دانستن این مهارت ها از نان شب هم برای شما واجب تر است. گای وینچ (Guy Winch)، روانشناس خانواده که بیشتر از ۲۰ سال است به همسران کمک می‌کند عقیده دارد شادی و رضایت در یک رابطه بستگی به سه عامل اصلی دارد و مهمتر اینکه این عوامل در نهاد ما نیستند و باید آنها را یاد بگیریم و تمرین کنیم. او از عادت‌هایی صحبت می‌کند که به زوجین کمک می‌کند سالهای سال از رابطه‌ی خود راضی و خوشنود بمانند. در ادامه این مطلب را به نقل از زندگی ایده آل بخوانید.

۹ مهارت ساده برای داشتن یک زندگی عاشقانه

در این مطلب می‌خواهیم در مورد این عادت‌ها و مهار‌ت‌ها بگوییم. به گفته‌ی روانشناسان یاد گرفتن و به کار بستن این مهارت‌ها از هر روز مسواک زدن دندان‌های‌تان هم ضروری‌تر است!

همدلی کنید

همدلی یعنی اینکه بتوانید خودتان را به جای کس دیگری تصور کنید و طبق این فرض و برداشت به او بازخورد بدهید، حمایتش کنید، دلداری‌اش بدهید و با هم شاد یا غمگین باشید. شاید فکر کنید بعد از سالها زندگی کردن با همسرتان دیگر همدیگر را خوب می‌شناسید، اما این می‌تواند مانعی بر سر راه همدلی و همراهی شما در رابطه‌‌تان باشد. برای اینکه دچار این اشتباه نشوید، همدلی را تمرین کنید. سعی کنید خودتان را جای همسرتان بگذارید، چشمهای‌تان را ببندید، شخصیت او را بگیرید و خود را در موقعیتی که او در آن هست تصور کنید، سعی کنید بفهمید چه احساسی دارد. عقیده و نظر خود را در مورد مسئله‌ای که پیش آمده فراموش کنید، سعی کنید هیجانات طرف مقابل را درک کنید. این کار به شما اجازه می‌دهد همدلی خود را نشان دهید؛ این برای یک رابطه‌ی سالم و شاد ضروری است.

هیجانات همدیگر را درک کنید

نکته‌ی قبلی پیش زمینه‌ی این توصیه است. منظور ما از درک هیجانات این است که نه تنها وقتی همسرتان دچار دردسری شد باید خودتان را جای او بگذارید، بلکه باید حین بحث و جدل‌ها و دعواهای‌تان هم باید این کار را بکنید. البته در بحبوحه‌ی اختلافات افراد بسیار اندکی هستند که می‌گویند: تو حق داری چنین احساسی داشته باشی و من این را درک می‌کنم. به نظر می‌رسد گفتن این حرف همه چیز را بدتر می‌کند، اما اینطور نیست. این کلمات می‌توانند جادو کنند! همسر شما خواهد فهمید که شما احساسات او را درک می‌کنید و حتی شما هم ناراحتید و احساسی مانند او دارید. این درک و همدلی باعث می‌شود عصبانیت فروکش کرده و احساسات منفی فراموش شود.

ادب و توجه داشته باشید

همه‌ی ما تمایل داریم اهمیت ریز رفتارهای مودبانه و توجه را دست کم بگیریم. معمولا یک چرخه‌ی معیوب در روابط شکل می‌گیرد: یکی از طرفین نشان می‌دهد که رنجیده و ناراحت است، طرف مقابل هم همین کار را می‌کند، و این باعث اختلافات جدی می‌شود. در چنین مواردی نشان دادن توجه و علاقه مثلا با یک دسته گل، یک شکلات مورد علاقه، یک شام خوشمزه یا حتی یک در آغوش گرفتن ساده می‌تواند کمک کند تندی‌ها و دلخوری‌ها برطرف شده و این چرخه‌ی معیوب بشکند. البته اگر موضوع دلخوری و ناراحتی چیزی باشد که نتوان آن را دست کم گرفت و به راحتی از آن گذشت، این نوع توجه و علاقه نشان دادن‌ها نمی‌تواند اصل مشکل را برطرف کند اما اگر موضوع خیلی هم بد و جدی نباشد نباید اهمیت این تاکتیک را نادیده بگیرید.

شراکت و همکاری داشته باشید

برخی از همسران آنقدر به همدیگر عادت می‌کنند که انگار با هم هم اتاقی هستند! هر کسی زندگی خودش را دارد! در چنین شرایطی معمولا عقاید و نظرات طرف مقابل نادیده گرفته می‌شود و در تصمیم گیری‌ها شراکتی وجود ندارد. این بدترین کاری است که می‌توانید بکنید. این رویکرد در بیشتر مواقع منجر به درگیری‌های مکرر و جدایی عاطفی می‌شود. برای اینکه از بروز چنین شرایطی پیشگیری کنید باید در تصمیم‌ گیری‌ها مهم، نظر همسرتان را هم بخواهید. زیرا این تصمیم‌ها هم بر زندگی شما تاثیر می‌گذارند و هم بر زندگی همسرتان.

گمانه زنی نکنید

وقتی همسرتان حرفی می‌زند که خنثی است یا حتی حرف قشنگی می‌زند سعی نکنید کلماتش را بررسی و قضاوت کنید. با این جرقه‌ی اختلافی را می‌زنید که وجود ندارد. در هیچ شرایطی گمانه زنی نکنید، فقط از همسرتان بپرسید دقیقا چه منظوری داشته است.

قدردانی کنید

از هر فرصتی برای قدردانی از همسرتان استفاده کنید. شاید باور نکنید ولی این کلمات هم جادو می‌کنند! همسر شما احساس خواهد کرد که مفید است، به او نیاز دارید و می‌فهمد که واقعا اینطور فکر می‌کنید. مطمئن باشید شما هم کلماتی چون «متشکرم» را بیشتر خواهید شنید، نه فقط بابت کارهای بزرگ، بلکه حتی برای کارهای عادی و روزمره.

کمک‌ها و کارهای همسرتان را دست کم نگیرید

تمام رابطه‌ها به حد و حدود و تعهدات و مسئولیت‌ها نیاز دارند و شما نباید هیچ چیزی را در رابطه‌ی خود دست کم بگیرید. برای اینکه در یک رابطه هر دو طرف راضی باشند، باید روی آن کار کنند، یاد بگیرند که با هم حرف بزنند و مشکلات را حل کنند و با هم سازش کنند. حرفها و رفتارهای همسرتان را بی‌اهمیت فرض نکنید، چون در اینصورت او نیز همین کار را خواهد کرد.

توقع نداشته باشید همسرتان شما را شاد کند

خیلی‌ها فکر می‌کنند کسی که دوست‌شان دارد مسئول احساس شادی و رضایت آنهاست. این فقط تا حدی درست است. شادی شما به عهده‌ی هیچکس دیگر نیست، مسئول آن خود ِ شما هستید. اگر قبل از شروع رابطه‌تان زندگی شادی نداشتید، این رابطه فقط می‌تواند موقتا شرایط‌تان را بهتر کند چون کمی بعد، احساسات گذشته برخواهند گشت. شما خودتان معمار شادی و رضایت‌تان هستید، این را هرگز فراموش نکنید!

پشت سر همسرتان حرف بدی نزنید

هرگز در غیاب همسرتان در موردش چیز بدی نگویید. مشکل فقط این نیست که او دیر یا زود متوجه خواهد شد و خواهد رنجید، بلکه مشکل شما نیز دیر یا زود حل خواهد شد اما مادر یا دوست‌تان که از همسر خود پیش او شکایت کرده‌اید، حرف‌های بد شما پشت سر همسرتان را هرگز فراموش نخواهد کرد. هوشمندانه‌تر عمل کنید و مشکلات خود را بین خودتان حل و فصل کنید. وقتی هر دو عصبانی هستید به دنبال پیدا کردن راه حل نباشید و هر وقت آرام شدید در موردش گفتگو کنید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت