فیلم: توهین به مرتضی پاشایی و خوانندگان داخلی در فارسی وان
تمسخر ایرانیان امری بی سابقه در شبکه های ضدفرهنگی نیست. این دومین توهین از این دست به هنرمندان داخلی طی ماه های اخیر در شبکه فارسی وان است.
جام نیوز: مجری شبکه "فارسی وان" مجددا به هنرمندان داخلی از جمله مرحوم مرتضی پاشایی توهین کرد.
سینا ولی اله با لحنی تحقیر آمیز در خصوص خوانندگان داخلی گفت: واقعا هیچ کدام از اینها را نمی شناسید، ای بابا اینکه لیست حضور و غیاب مدرسه بغلیه! که برداشتید و آوردید. الان آنقدر خواننده زیاد داریم که دیگر اسم آنها مثل لیست حضور و غیاب دبستان و راهنمایی شده... اسم هر کسی را که می شنوی اولین گزینه ای که می گوید، می پرسد: خواننده است و جواب می شنود که نه بابا این دکتر قلبم است، ابوریحان بیرونی و ذکریای رازی... اسم اینها خیلی هنری تر از [مرحوم] مرتضی پاشاییه.
تمسخر ایرانیان امری بی سابقه در این شبکه ضدفرهنگی نیست. این دومین توهین از این دست به هنرمندان داخلی طی ماه های اخیر در شبکه فارسی وان است.
مجری شبکه تحت امر راپرت مرداک، پیش از این با توهین به طرفداران حسام نواب صفوی آنها را افرادی بی مغز خوانده و گفته بود: « افرادی در ایران هستند که فرار مغزها می باشند یعنی مغزهایشان فرار کرده و خودشان مانده اند بدون مغز و این افراد ممکن است که چنین حرفهایی را بپذیرند.»
یادآوری می شود چندی پیش "حسام نواب صفوی" تصویری از خود در صفحه شخصی اش منتشر کرد که طی آن ضمن اشاره به شباهتش به یکی از خواننده های مرد آمریکایی، از درخواست همکاری برای ساخت زندگی نامه وی خبر داده بود.که این موضوع دستمایه تمسخر این بازیگر سینمای کشورمان و طرفدارانش از سوی مجری شبکه فارسی وان شد.
سینا ولی الله مجری تلویزیونی این شبکه همواره در نقدهای خود از روش های غیراخلاقی نظیر تمسخر و هجو برای تخریب استفاده می کند.
به نظر می رسد ورود جوانان ایرانی به عرصه موسیقی های پاک، همگام با پیشرفت های چشمگیر آنها در زمینه های مختلف علمی، ورزشی و ... ضمن تنگ کردن میدان بر خواننده های لس آنجلسی به علت اصلی نگرانی این شبکه ها مبدل شده است.
رشد قارچ گونه شبکه های ضدفرهنگی
لازم به ذکر است شبکه های ضد فرهنگی از جمله فارسی وان طی سال های اخیر رشدی بی سابقه داشته اند.
پخش موسیقی از بیگانگان و کم توجهی به ایرانی های در داخل
به این اعتراض از زاویه ای دیگر نیز می توان پاسخ داد.
با نگاهی به برنامه های پخش موزیک در شبکه های ماهواره ای، آنها حتی به اندازه ترانه های مبتذل دیگر کشورها به موسیقی داخل ایران بها نمی دهند.
بر اساس آمار استخراج شده از رصد شبکه های ضدفرهنگی پخش موزیک، در میان ترانه های پخش شده 63 درصد به اجرای خواننده های ایرانی [لس آنجلسی] و 37 درصد نیز به موزیک های خارجی اختصاص داشته است. این در حالی است که موسیقی سنتی و اصیل ایرانی کمترین محل را از اعراب داشته و اجراهای مربوط به آن حتی به یک درصد هم نمی رسد.
جالب تر اینکه کفه ترازوی پخش ترانه ها به زبان انگلیسی، ترکی، اسپانیایی و حتی روسی در این شبکه ها سنگین تر از جانب ایرانی است و به آنها زمان بیشتری برای عرض اندام داده می شود.
ضمن آنکه این شبکه ها از جمله اصلی ترین علل دامن زدن گرایش برخی جوانان به موسیقی های ناهمگون با فرهنگ ایرانی هستند.
دیدگاه تان را بنویسید