نظارت سازمان بازرسی بر عملکرد مسئولان در کنترل کرونا، گرانی خودرو و سیل
رئیس سازمان بازرسی کل کشور درباره اقدامات این سازمان در خصوص نظارت بر عملکرد دستگاههای مسئول در کنترل ویروس کرونا و درمان مبتلایان، افزایش قیمت خودرو در روزهای اخیر و وقوع سیل در برخی استانهای کشور توضیحاتی ارائه کرد.
خبرگزاری تسنیم: حجتالاسلام درویشیان درباره اقدامات صورت گرفته از سوی این سازمان در ارتباط با نظارت بر عملکرد دستگاههای مسئول برای پیشگیری و کنترل ویروس کرونا و درمان مبتلایان به این ویروس اظهار کرد: اقداماتی که سازمان بازرسی در حال حاضر انجام میدهد، اقدامات حمایتی به ویژه در استانهای درگیر در تأمین مواد بهداشتی و ضدعفونی لازم است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: در همین ارتباط در ابتدای این موضوع نیز، با ورود سازمان بازرسی کل کشور در مبادی ورودی در فرودگاه امام خمینی (ره)، دوربینهای حرارتی نصب شد.
وی اضافه کرد: خوشبختانه در حال حاضر وزارت بهداشت اقدامات مناسبی را در ارتباط با پیشگیری و کنترول ویروس کرونا و درمان مبتلایان انجام داده و نماینده سازمان بازرسی نیز در ستاد مربوطه حضور دارد و در مواردی که نیاز باشد، ورود میکند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به سؤال دیگری درباره گرانیهای اخیر قیمت خودرو اظهار کرد: این گرانی از ناحیه شرکتهای خودروساز همچون ایران خودرو و سایپا نیست و قیمت محصولات در کارخانه تغییری نکرده است.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا کمبود عرضه از سوی شرکتهای خودروساز میتواند علت گرانی خودرو در بازار باشد گفت: یکسری قطعات باید از چین وارد میشد که ورود این قطعات متأسفانه با تأخیر مواجه شد و یکی از علل گرانیهای اخیر میتواند این موضوع باشد.
درویشیان همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره وقوع سیل در روزهای اخیر در برخی استانهای کشور در حالی که پیشتر سخنگوی قوه قضائیه هشدار داده بود دستگاههای اجرایی اقدامات پیشگیرانه لازم را انجام دهند تا بر اثر سیل به مردم خسارت وارد نشود گفت: در این ارتباط نیز بازرسان سازمان بازرسی کل کشور در استانهای درگیر در سیل ورود کردند و، چون چند روز بیشتر نیست که از وقوع سیل میگذرد، هنوز گزارشها تکمیل و ارسال نشده است.
به گزارش تسنیم، پیشتر غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه درباره رسیدگی به تخلفات و کمکاریهای مدیران دستگاههای اجرایی در ارتباط با سیلابهای اوایل سال ۹۸ گفته بود: در ارتباط با سیل اوایل امسال، بررسیهایی از سوی سازمان بازرسی کل کشور انجام شد و ۱۴۰ نفر از مدیران دورههای مختلف به هیئتهای رسیدگی به تخلفات معرفی شدند. همچنین برای ۱۰۵ نفر از مدیران پرونده کیفری تشکیل شد و این افراد تحت تعقیب قرار گرفتند. در بررسی اولیه ۲۴۵ نفر از مدیران ادوار مختلف در بروز حوادث ناشی از سیل در مظان اتهام و تحت تعقیب قرار گرفتند.
دیدگاه تان را بنویسید