نماینده دادستان: اقدامات عباس ایروانی برای چپاول منابع ارزی بوده است

کد خبر: 979086

نماینده دادستان اقدامات عباس ایروانی را سازمان‌یافته و به‌صورت کاغذی و صوری خواند و گفت: تمام بارنامه‌ها و گواهینامه‌های صادره نظارتی جعلی بوده و کالایی به‌ازای آن‌ها وجود نداشته است و هدف متهمان غارت و چپاول ارز در زمان تحریم‌ها بوده است.

نماینده دادستان: اقدامات عباس ایروانی برای چپاول منابع ارزی بوده است

خبرگزاری تسنیم: شاه‌محمدی در ادامه نخستین جلسه محاکمه باند فساد عباس ایروانی مالک گروه عظام که در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران اقتصادی و به‌ریاست قاضی صلواتی برگزار شد، اظهار کرد: عباس ایروانی و مرتبطان وی به‌جای پیروی از سیاست‌های بانک مرکزی، منابع تجهیزشده بانکی را به‌طریق نامشروع تصاحب و با دور زدن سیاست‌های پولی به کشور خدشه وارد کردند.

وی افزود: براساس تحقیقات صورت‌گرفته و محتوای پرونده متهم با علم و خواست مجرمانه مرتکب جرم شده و متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق دریافت اموال و وجوه نامشروع و غیرقانونی و معاونت در جعل ۳۶ فقره گواهی‌های بازرسی و جعل ۶۹ فقره بارنامه از طریق ارائه به بانک مسکن.

نماینده دادستان ادامه داد: همچنین عبدالرحیم گرامند متهم ردیف دوم و سهامدار گروه عظام در دوبی با مراجعه به بانک‌ها صورت‌های مالی و مدارک بانکی شرکت عظام را دریافت می‌کرده است و ۲۰ هزار دلار به فریدون ساعی به‌منظور صدور بارنامه‌های جعلی و خارج کردن ارز به‌نفع گروه اعزام اقدام کرده و نامبرده متهم است به معاونت در اخلال نظام اقتصادی از طریق اخلال در نظام پولی و ارزی کشور.

شاه‌محمدی همچنین با اشاره به فریدون ساعی متهم ردیف سوم این پرونده، گفت: نامبرده مدیرعامل شرکت بازرسی کاویان است که پیرو دریافت ۲۰ هزار و ۴۰۰ دلار آمریکا ۳۶ فقره گواهی بازرسی مجعول صادر کرده و موجب خروج نقدینگی از کشور شده است.

به‌گفته وی، ساعی متهم است به معاونت در اخلال عمده از طریق صدور ۳۶ فقره گواهی بازرسی مجعول، تحصیل مال از طریق نامشروع، پرداخت رشوه به‌میزان ۵۰ میلیون تومان و جعل اسناد شرکت سوئیسی بازرسی.

نماینده دادستان در ادامه اتهامات همایون نکونام دیگر متهم این پرونده را دریافت رشوه به‌مبلغ ۲۵۰ میلیون ریال، معاونت در جعل جوابیه و تحویل اسناد دولتی به اشخاص غیرصلاحیت‌دار عنوان کرد.

شاه‌محمدی همچنین اتهامات حسین زارع را دریافت رشوه به‌مبلغ ۲۵ میلیون تومان، معاونت در جعل جوابیه شرکت سوئیسی و تحویل اسناد دولتی به اشخاص غیرصلاحیت‌دار خواند و گفت: نامبرده با تبانی فریدون ساعی و مافوق خود نامه سازمان ملی استاندارد را در جهت جوابیه جعلی در اختیار فریدون ساعی می‌گذارد.

وی همچنین اتهامات منصور مسعودی متهم ردیف ششم این پرونده را معاونت در جعل جوابیه شرکت سوئیسی و وساطت در پرداخت رشوه به همایون نکونام خواند و گفت: نامبرده به‌عنوان واسطه به‌ازای چک ۵۰ میلیون تومانی اصل نامه استاندارد را دریافت می‌کند و جهت جعل جواب تحویل فریدون ساعی می‌دهد.

نماینده دادستان در ادامه این جلسه تأکید کرد که عباس ایروانی به‌عنوان مغز متفکر عملیات با اقدامات صوری و غیرواقعی موجب خروج ارز از کشور شده است و اقدام به تأسیس شرکت در کشور امارات و از این شرکت‌ها به‌عنوان صادرکننده غیرایرانی استفاده کرده است.

شاه‌محمدی اقدامات عباس ایروانی را سازمان‌یافته و به‌صورت کاغذی و صوری خواند و گفت: تمام بارنامه‌ها و گواهینامه‌های صادره نظارتی جعلی بوده و کالایی به‌ازای آن‌ها وجود نداشته است و هدف متهمان غارت و چپاول ارز در زمان تحریم‌ها بوده است.

به‌گفته وی گروه عظام در سال ۹۰ با ارتکاب جعل، ارتشا و تحصیل اموال نامشروع اقدام به خروج ۴۷۵ میلیون و ۲۴۴ هزار و ۲۰۱ درهم از منابع بانک مسکن کرده و تعهدات این شرکت هنوز پابرجاست.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد