معتادی که با یک وعده غذای گرم مدیرعامل شد!
این روزها استفاده از مدیر عاملان اجارهای در بسیاری از پروندههای کلان فساد اقتصادی به چشم میخورد.
باشگاه خبرنگاران جوان: سواستفاده از جیب خالی اقشار خاص که ریال روی ریال جیب مفسدان اقتصادی و ثروتمندان میگذارد، روش کاسبی افرادی است که میخواهند با فریب قانون، از راههای خلاف و نامشروع به کسب درآمد بپردازند. این مفسدان اقتصادی که اغلب طعمههای خود را از میان افراد ناتوان مالی پیدا میکنند با فریب افکار اقشاری خاص و استفاده از آنها به عنوان مدیر عاملان اجارهای وامهایی کلان دریافت میکنند و دست به فسادهای کلان میزنند.
دادن امیدهای واهی، وعدههای دروغین و چشم نواز به معتادان، کارتنخوابها و جوانان بیکار و مستضعفان موجب روشن شدن برق طمع در چشمان این افراد میشود و پروژه استفاده از مدیرعاملان اجارهای برای رسیدن به مقاصد فسادانگیز از همین جا آغاز میشود.
استفاده از مدیر عاملان اجارهای در بسیاری از پروندههای اقتصادی به چشم میخورد مدیر عاملانی که بایک وعده غذایی گرم و لباسی نو، ربات امضاکننده چکهای سفیدامضا میشود.
این افراد حتی با ارائه خود توان خرید یک شکلات هم ندارند، اما مدیر عامل شرکتهایی میشوند که گردش مالیشان سرسامآور است.
در پرونده فساد بانک سرمایه، پرونده فساد گروه فلاح اشتری، پرونده متهم جنت مکان و بسیاری از پروندههای فساد اقتصادی شاهد رونمایی از تعداد زیادی مدیر عامل اجارهای بودیم، مدیر عاملانی که خود از هیچ موضوعی خبر نداشتند و تن به خواسته مفسدان اقتصادی میدادند. مدیر عامل اجارهای کیست؟
متهمان اصلی فسادهای بانکی و مالی که نمیخواهند به دام قانون بیافتند و حسابهایشان در معرض خطر قرار گیرد با سوء استفاده از افراد نیازمند و سوار کردن آنها در ماشینهای گران قیمت و پوشاندن لباسهای مناسب قربانیان خود را مدیر عامل خطاب میکنند و با سواستفاده از کارت ملی آنان حساب بانکی باز میکنند و شرکتهای سوری به نام افراد ثبت میشود.
پس از ثبت شرکتهای سوری مفسدان با استفاده از نام این مدیر عاملان وامهایی کلان و ارزهای دولتی دریافت میکردند و پولها را برای رسیدن به مقاصد فسادانگیز خود خرج میکردند.
مدیر عاملان اجارهای موضوعی است که حتی داد قهرمانی نماینده دادستان را هم درآورده است. بنا به گفته قهرمانی متهمان گروه جهانی با استفاده از هویتهای اجارهای تسهیلات دریافت میکردند و با شناسایی افراد بی بضاعت و انتصاب آنها به عنوان مدیر عامل افراد را سوار بر ماشینهای لوکس میکردند و به بانک میبردند تا با استفاده از حساب آنها وام دریافت کنند. معتادی که با یک وعده غذای گرم مدیرعامل شد
یکی از همین مدیرعاملان اجارهای که در پرونده فساد ارزی گروه و جنت مکان از او نام برده شد نادر مردی معتاد بود.
این مدیر عامل اجارهای در جلسه دادگاه و در وپاسخ به سوال قاضی صلواتی که از او پرسید چگونه به عنوان مدیر عامل شرکت انتخاب شد؟ گفت: من مقابل بانک نشسته بودم که متهم به سراغم آمد و گفت که آیا غذا میخواهی یا خیر من هم معتاد بودم کارت ملی خود را در ازای دریافت یک وعده غذای گرم در اختیار متهم قرار دادم و سپس تبدیل به مدیر عامل شرکت شدم.
یکی دیگر از مدیر عاملان اجارهای فساد گروه فلاح اشتری که جوانی جویای کار بود هم اظهار کرد: من به دنبال کار بودم که متهمان به سراغ من آمدند و گفتند میتوانی مدیر عامل شرکت شوی من هم که به دنبال کار بودم این پیشنهاد را پذیرفتم.
وی ادامه داد: البته ناگفته نماند که من در این شرکت تنها چکها را سفید امضا میکردم و هر وقت که به بانک میرفتم، چون مدیر عامل بودم احترام زیادی به من میگذاشتند و برایم آب پرتقال میآوردند البته نمیدانستم که قرار است به واسطه مدیر عامل بودنم این همه بلا سرم بیاید.
مدیر عاملان اجارهای اولین بار در پرونده فساد بانک سرمایه دیده شدند. مجرمان اصلی پرونده بانک سرمایه با سواستفاده از کارت ملی تعداد زیادی از افراد کارتنخواب شرکت صوری به نام شغل همین افراد یعنی شرکتی به نام کارتنخوابها تأسیس کردند و با استفاده از کارت ملی این افراد وامهایی کلان به جیب زدند.
این وامها به اسم مدیرعاملان اجارهای، اما به کام مفسدان اقتصادی بود. دریافت وام و ارز دولتی به صورت غیر قانونی و تحصیل مال نامشروع از عمدهترین دلایل استفاده از مدیر عاملان اجارهای است. سناریوی مفسدان اقتصادی برای طعمه کردن افراد ناتوان
خانم مستخدم بی سواد، جوانان ساکن مناطق محروم و دانشجویان شهرستانهای مختلف از نمونههای مدیر عاملان اجارهای هستند.
حتی تعدادی از این متهمان برای پیدا کردن مدیر عاملان اجارهای ساعتها در کافیشاپهای سطح شهر مینشستند تا دانشجویان جویای کار را فریب دهند و با دادن وعدههای دروغین از کارت ملی آنها برای تأسیس شرکت سواستفاده کنند.
تمام سناریوهای انتخاب مدیرعاملان اجارهای از سوی مفسدان اقتصادی برای بدست آوردن پول بیشتر رقم خورد و افرادی که آرزوی سوار شدن در ماشینهای لوکس و به تن کردن لباسهای مارکدار را داشتند خام این افراد شدند و به عنوان مدیر عاملان سوری انتخاب شدند.
موضوع مدیرعاملان اجارهای موضوعی است که گریبانگیر اقتصاد کشور شده و تبدیل به آفتی بزرگ گشته است. درحال حاضر باید دید که چگونه باید با آن مقابله کرد؟
دیدگاه تان را بنویسید