برگزاری آزمونهای علوم پزشکی با توجه به شرایط مناطق سیلزده به تعویق افتاد
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: مقرر شد با توجه به شرایط مناطق سیلزده کشور، آزمونهای علوم پزشکی با تأخیر برگزار شود.
خبرگزاری فارس: در اولین نشست شورای مدیران حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت در سال ۹۸ ضمن بررسی گزارش عملکرد سال ۹۷ و برنامههای سال ۹۸ این معاونت، مقرر شد تا باتوجه به شرایط مناطق سیل زده کشور، آزمونهای علوم پزشکی با تأخیر برگزار شود. بر این اساس آزمون دکترای تخصصی (PhD) در تاریخ ۳۰ و ۳۱ خرداد ۹۸ و آزمون کارشناسی ارشد در تاریخ ۲۷ و ۲۸ تیر ۹۸ و آزمون زبان MHLE در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ۹۸ برگزار خواهد شد.
اولین نشست شورای مدیران حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال ۹۸ در روز چهارشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ برگزار شد. در این نشست باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به راهاندازی هیأتهای ممتحنه منطقه ای در سال ۹۷ گفت: توانمندسازی اعضای هیأتهای ممتحنه منطقه ای یکی از برنامههای حوزه معاونت آموزشی است و در برخی دبیرخانه های معاونت دوره های آموزشی برای این اعضا طراحی شده است.
لاریجانی به شرایط پیش آمده برای برخی از هموطنان در اثر سیل اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه برخی داوطلبان آزمونها شرایط ویژه ای در اثر سیل دارند، طبق تاکید و نظر مساعد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آزمونهای دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد علوم پزشکی با تاخیر برگزار خواهد شد.
وی افزود: با هماهنگی دبیرخانه مربوطه و مرکز سنجش آموزش پزشکی آزمون دکترای تخصصی (PhD) در تاریخ ۳۰ و ۳۱ خرداد ۹۸ و آزمون کارشناسی ارشد در تاریخ ۲۷ و ۲۸ تیر ۹۸ و آزمون زبان MHLE در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ۹۸ برگزار خواهد شد.
در ادامه این نشست بررسی گزارش عملکرد سال ۹۷ و برنامه سال ۹۸ حوزه آموزش صورت گرفت و معاون آموزشی وزارت بهداشت تأکید کرد که اسناد مربوطه به زودی منتشر خواهد شد.
وی در ادامه با بیان اینکه گزارش عملکرد و برنامههای حوزه آموزش در قالب بستههای تحول و برنامههای جاری تدوین شده است، گفت: برنامههای حوزه باتوجه به برنامه های تحول و اسناد بالادستی کشور تدوین شده و مستندات با طبقه بندی مخاطبان حوزه در سطوح مختلف تهیه میشود.
لاریجانی با اشاره به اثرات برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی افزود: استراتژی آموزش طی چند سال اخیر چه در ستاد و چه در دانشگاهها مشخص شده و این یکی از اثرات اصلی برنامههای تحول است.
وی ادامه داد: این برنامهها زمانبر است و با حرکتهایی که در دانشگاهها در حال انجام است، اثرات آن بهزودی در بسترهای پژوهش و ارائه خدمات مشخص خواهد شد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه برنامه تحول باید در سطوح مختلف حوزه آموزش نهادینه شود، اظهار داشت: جلب مشارکت اعضای هیأت علمی یکی از اهداف مهم حوزه آموزش بوده که در دست بررسی است.
وی با اشاره به عملکرد سال ۹۷ گفت: آموزش یک کل است و عملکرد این حوزه نتیجه تلاش دست اندرکاران در ستاد و دانشگاههاست و در گزارش ها به تمام تلاشها اشاره میشود.
لاریجانی با بیان اینکه در طراحی برنامه های تحول و نوآوری در آموزش به پایش این برنامهها توجه ویژه ای شده است، اظهار داشت: در برنامه های سال ۹۸ در کنار تدوین برنامهها، پایش آن نیز دیده می شود.
جشنواره شهید مطهری و نشست سیاستگذاری در آموزش علوم پزشکی از دیگر موضوعات مورد بحث در این جلسه بود که معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: این نشستها با هدف اشتراک تجارب دانشگاهها و مناطق آمایشی در زمینه برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی و همچنین مأموریت های ویژه آموزش برگزار میشود و در برنامه همایش سعی بر این است که به مناطق آمایشی فرصت داده شود تا به بیان تجارب خود در زمینه اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی بپردازند.
دیدگاه تان را بنویسید