حادثه‌خیزترین جاده‌ها در غرب کشور

کد خبر: 932962

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از ثبت ۲۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تردد در سطح استان طی دور اول سفر‌های نوروزی خبر داد.

حادثه‌خیزترین جاده‌ها در غرب کشور

خبرگزاری تسنیم: سردار"سیدکمال هادیانفر" که برای بازدید از وضعیت تردد در محور‌های مواصلاتی و مناطق سیل زده به استان مازندران سفر کرده است اظهار کرد: به دلیل برخورداری از مواهب الهی شاهد حجم گسترد‌های از مسافرت‌ها در استان‌های شمالی کشور هستیم که برای این منظور برنامهریزی‌های خاصی برای تسهیل در وضعیت ترافیک و کاهش حوادث جاده‌ای در این استان‌ها صورت گرفته است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا از به کارگیری ۳۵ هزار نفر از کارکنان پلیس راهنمایی و رانندگی کشور برای خدمت به هموطنان در محور‌ها و معابر درون شهری خبر داد و افزود: مازندران از ۶ محور ورودی و خروجی برخوردار است که با توجه به پتانسیل بالای گردشگری در این استان ۲۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تردد در ۶ محور ورودی و خروجی این استان به ثبت رسیده است.

وی با اشاره به اینکه پیشبینی راهور ناجا مبنی بر افزایش ۱۰ درصدی مسافرت‌ها در کل کشور بوده است، اذعان داشت: علی رغم شرایط جوی و حوادث پیش آمده شاهد افزایش ۷.۵ درصدی مسافرت‌ها در کشور و در برخی از استان‌ها هم بیش از این رقم بوده ایم. به دلیل شرایط نامساعد جوی استان‌های آذربایجان غربی، کردستان، لرستان، کرمانشاه و کهگیلویه و بویر احمد از حادثه خیزترین استان‌های کشور بوده اند.

رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه ۳۷ درصد حوادث رانندگی مربوط به عابران پیاده است، اظهار داشت: در استان مازندران بیشتر نگرانی‌ها بابت تصادفات عابران پیاده و موتورسیکلت سواران است که بیشتر در مسیر‌های روستایی و فرعی شاهد این حوادث ناگوار هستیم.

هادیانفر با اشاره به توجه عامه مردم به فرهنگ ترافیک و قوانین راهنمایی و رانندگی از کاهش چشمگیر تصادفات منجر به جرح و منجر به فوت در کشور خبر داد و گفت: ۸۲ درصد تخلفات رانندگی کشور ناشی از ۴ عامل اصلی "سرعت"، "سبقت"، "انحراف به چپ" و "خواب آلودگی" است.

وی واژگونی خودرو را از شایع‌ترین وقایع رانندگی در کشور و محور‌های مواصلاتی استان مازندران دانست و افزود: سرعت و سبقت غیرمجاز و عدم توجه به جلو از دلایل اصلی واژگونی خودرو‌ها به شمار می‌روند.

هادیانفر کاهش حوادث جاده‌ای را از اهداف جدی پلیس در سال ۹۸ با شعار پرهیز از خطر و آرامش در سفر برشمرد و گفت: برخورد با رانندگان متخلف و پرخطر خط قرمز پلیس در ایجاد نظم ترافیکی است و در این راستا نیز خودرو‌های حادثه ساز در صورت تخلف تا پایان فروردین به پارکینگ‌ها منتقل خواهند شد.

رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه ۲۲ میلیون وسیله نقلیه فعال در سراسر کشور وجود دارد، اظهار داشت: ۱۶ دستگاه در تامین امنیت عبور و مرور نقش دارند و در برقراری امنیت ترافیک در ایام نوروز امسال ۱۰۷ هزار نفر در کنار نیرو‌های پلیس راهور در حال خدمت رسانی به هموطنان هستند.

وی در خاتمه قانون مداری، توجه به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و همکاری و همراهی مردم با پلیس را از مهمترین راه‌های کاهش تصادفات و حوادث رانندگی برشمرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد