ماجرای کشف دو سند قابل تأمل در عملیات تفحص شهدا

کد خبر: 930410

در عملیات تفحص شهدا همزمان با سفر رئیس جمهور ایران به عراق دو سند جالب توسط اعضای کمیته جستجوی مفقودین کشف شد.

ماجرای کشف دو سند قابل تأمل در عملیات تفحص شهدا

خبرگزاری تسنیم: زرباطیه شهر مرزی از توابع استان واسط در ۱۷۰ کیلومتری جنوب شرقی بغداد و در همسایگی شهر مرزی مهران است. عملیات‌هایی نظیر والفجر ۳ و کربلای ۱ در منطقه زرباطیه عراق انجام شده است. کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیرو‌های مسلح آغاز عملیات تفحص پیکر مطهر شهدای هشت سال دفاع مقدس در مهرماه ۹۷ در منطقه زرباطیه عراق را اعلام کرد. عملیات‌هایی که در این مناطق انجام شده است به منظور حفاظت و باز پس گیری شهر مهران بوده است. موقعیت استراتژیک این منطقه به خاطر همسایگی مهران باعث درگیری آن در این عملیات‌ها بوده است و شهدای مفقود شده در این منطقه مربوط به همین عملیات‌ها است.

در عملیات تفحص شهدا در روز‌های پایانی سال ۹۷ همزمان با سفر رئیس جمهور ایران به عراق دو سند جالب توسط اعضای کمیته جستجوی مفقودین کشف شد. روز گذشته ۲۱ اسفند ماه ۹۷ سردار سید محمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیرو‌های مسلح پس از کشف روزنامه القادسیه عراق و پارچه نوشته پیروزی ۲۲ بهمن در جریان عملیات تفحص پیکر‌های مطهر شهدا در عراق نوشت:

دیروز دوشنبه ۲۰ اسفند ۹۷ در جریان تفحص پیکر‌های مطهر شهدا در منطقه زُرباطیه عراق، توسط اعضای کمیته جستجوی مفقودین، دو سند با ارزش به دست آمده است. این اسناد می‌تواند حامل دو پیام مهم باشدکه برای این روز‌های ما بسیار جالب و عبرت آموز است.

سند اول بخشی از روزنامه قادسیه رژیم بعثی صدامی است که تیتر آن در حقیقت به این مطلب اشاره دارد که رئیس جمهور صدام، نامه دست نویس برادرش حسنی مبارک را دریافت کرد و همچنین تبریک و تهنیت رئیس جمهور و ملت مصر به رهبر وقت عراق -صدام- به مناسبت پیروزی‌های نیرو‌های شجاع عراق و با تاکید دوباره رهبر عراق (صدام) بر تحکیم رشته‌های وحدت عربی برای مقابله با چالش‌های پیش روی امت.

ماجرای کشف دو سند قابل تأمل در عملیات تفحص شهدا

در ادامه تیتر این روزنامه اشاره می‌شود به دیدار رئیس جمهور با شرکت کنندگان در یازدهمین شورای وزرای ورزش و جوانان عرب که در استمرار آن می‌نویسد: «شعار همه ما، عقب نشینی، هرگز و پیش به سوی نابودی دشمن متجاوز»

نکته دیگری در این روزنامه وجود دارد که اشاره به این جمله می‌کند: «اگر ایران اصرار به ادامه حرکت در مسیر شرّ داشته باشد چیزی جز شکست‌های بیشتر به دست نخواهد آورد» در ادامه این روزنامه تحلیل می‌کند که: «پایگاه فکری حاکمان ایران در مقابل پایگاه فکری اعراب شکست خورده است.» در این جا لازم است بر روی جمله آخر کمی تامل و توقف نموده و این جمله را با سند دوم - به دست آمده در عملیات تفحص شهدا -مقایسه نمائیم.

واقع مسئله این است که گذشت تاریخ نشان می‌دهد که چه کسی شکست خورده و چه کسی پیروز شده است. ما چند روز پیش ۴۰ سالگی پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفتیم و هم اکنون با بیانیه پر ارزش رهبر معظم انقلاب، وارد گام دوم انقلاب اسلامی شدیم و گام دوم را شروع کردیم در حالی که از صدام، یاران او، فرزندان او، کادر حزب بعث و آن‌هایی که صدام را پیشتیبانی می‌کردند خبری نیست و به عنوان عنصر تاثیرگذار در صحنه نقش، اثر و حضوری از آن‌ها دیده نمی‌شود.

سند دوم بخشی از پلاکارد تبریک ۲۲ بهمن است که اشاره دارد به پیروزی یوم الله ۲۲ بهمن. واقعا سوال این است که ما شکست خوردیم یا آن‌هایی که آمده بودند تا ۲۲ بهمن‌ها را به صورت کلی از بین ببرند؟ این روز‌ها ملت بزرگ، عزیز، برادر و مسلمان عراق؛ میزبان رئیس جمهورِ محترم جمهوری اسلامی ایران است.

در حقیقت رئیس جمهور، در اوج عزت و اقتدارِ کشورمان و در بین محبت حاکم بین دو ملت، وارد عراق شد و مردم عراق این روز‌ها میزبان ایشان هستند. از طرفی در حالی این ورود به عراق صورت گرفت که دیگر صدام و تفکر صدامی نابود شده است. صدامی که می‌خواست یک دعوای تقلبی عرب و عجم راه بیندارد؛ الان دیگر حضور ندارد و مثل همه دیکتاتورها، به زباله دانی تاریخ پیوسته است و حال مشخص شده که دعوای اسلام و استکبار، همانی است که همیشه وجود داشته است و ما شاهد آن هستیم که در حقیقت نبرد اصلی ما با استکبار به معنای واقعی کلمه، آمریکاست و آن‌هایی که به عنوان اذناب آمریکا در منطقه نقش آفرینی می‌کردند، یکی پس از دیگری ساقط شدند و یا در حال سقوط هستند.

این دو سند، درس مهمِ این روز‌های ماست که از صحنه عملیات تفحص پیکر‌های مطهر شهدا گرفتیم این اسناد نشان می‌دهد که حتی خاک‌هایی که پیکر‌های مطهر شهدا در آنجا قرار گرفته هنوز با ما حرف می‌زند و حامل پیام‌های مهمی است. اسنادی که از دل این خاک و خل‌ها بیرون می‌آید، برای امروز ما پیام دارد و نکته حائز اهمیت این است که این دو اثر، با هم از زیر خاک پیدا شده‌اند.

سرتیپ پاسدار سید محمد باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ۹۷/۱۲/۲۱

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد