نظر امام جمعه مشهد درباره طلبه شدن

کد خبر: 904279

امام جمعه مشهد گفت: طلبه شدن به معنای دست برداشتن از دانشگاه نبوده و به کارشناسانی با فهم مبانی دینی در جامعه نیازمندیم.

نظر امام جمعه مشهد درباره طلبه شدن

خبرگزاری مهر: آیت الله سید احمد علم الهدی ظهر سه شنبه در همایش وحدت حوزه و دانشگاه که مدرسه علمیه عباسقلی خان مشهد برگزار شد اظهارکرد: طلبه شدن به معنای دست برداشتن از دانشگاه نیست و ما در دولت اسلامی کارشناس و مدیر با شناخت اسلامی نیاز داریم تا در موضوعات اقتصادی احکام‌دینی را نیز ‌وارد کنند.

وی افزود: متخصصان رشته های مختلف دانشگاهی باید با ورود به حوزه و دریافت آموزش در حوزه دین بتوانند فعالیت های علمی شان را نیز دنبال و با زیربنای شناخت دینی در حوزه تخصصی خود فعالیت کنند.

امام جمعه مشهد تصریح کرد: کسانی که وارد حوزه های علمیه شدند نباید تخصص اصلی خود را رها کنند بلکه حوزه تخصصی خود را نیز ادامه دهند تا بتوانند برای جامعه مفید باشند.

علم الهدی در ادامه گفت: اگر امروز ابوعلی سینا را به عنوان فیلسوف بی نظیر امت اسلام می شناسیم به این دلیل است که وی تحصیل کرده حوزه دینی بوده و بعد از آن وارد رشته های تخصصی دیگر شده است.

وی تاکید کرد: روزی که قرار شد تحول ‌انقلابی وعلمی در غرب صورت گیرد عده ای تلاش کردند تحصیل علم را سکولارسازی کنند و درصدد مقابله با کلیسا برآمدند تا دین براندازی شود و این انحراف از غرب به کشورهای اسلامی نیز وارد شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهارکرد: عده ای اسلام را به عنوان بزرگترین مهد دانش پروری با مسیحیتی که محکمه تفتیش عقاید بود اشتباه گرفته گرفتند و معتقد بودند برای پیشرفت در علوم غربی باید علم منهای دین را بیاموزند.

علم الهدی گفت: امروز بسیاری از فعالیت ها و اقدامات دینی در دانشگاه انجام شده و آموزش های معارفی حوزه که به دانشگاه وارد شده زیربنای بسیاری از علوم تخصصی قرار گرفته است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد