ایستادگی یا تسلیم در برابر آمریکا؛ تکلیف چیست؟
چهل سال است که در مقابل آمریکا تابع تصمیم ولایت بودهایم امروز هم اگر بخواهیم انقلاب و اسلام بماند و روز به روز اسلام قویتر شود، یک راه وجود دارد و آن ایستادگی در مقابل آمریکا است.
خبرگزاری تسنیم: حجتالاسلام والمسلمین علی شیرازی نماینده، ولی فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یادداشتی با عنوان «ایستادگی یا تسلیم در برابر آمریکا» نوشت:
خدا پیامبران را برای یک هدف فرستاد و آن این بود که همه انسانها در مسیر کمال حرکت کنند. امامت نیز بر همین مبنا شکل پذیرفت. بعد از این که پیغمبر خطبه غدیر را خواند و امامت ۱۲ امام را تبیین کرد فرشته وحی نازل شد. امروز اسلام کامل شد، امروز دین کامل شد. اکنون باید به این سوال پاسخ داد که دین چیست؟
دین مجموعه اوامر و نواهی الهی برای کمال بشر است. بشر هم یک موجود این دنیایی نیست، اگر بخواهیم محدوده دین را تعریف کنیم باید تاکید کنیم که دین محدود به این دنیا نیست.
کمال انسان هم مربوط به این دنیا نیست، حقیقت حیات انسانی مربوط به بعد از این دنیا و قیامت است. همه پیغمبران و اولیاء برای دینداری بشر آمده اند، پس اگر بشر بخواهد در مسیر کمال و سعادت حرکت کند باید در مسیر پیامبران و ائمه و در زمان غیبت در مسیر، ولی فقیه حرکت کند.
حالا امام جامعه اسلامی چه خصوصیاتی باید داشته باشد که به ما گفته میشود از آنها تبعیت کنیم؟
خصوصیت پیغمبر و ائمه این است که حاضر اند قطعه قطعه بشوند، اما دین بماند، این زبان حال حسین بن علی (ع) است:" إن کانَ دین مُحَمَّداً لَمْ یَستَقِم الَّا بِقَتلی فَیاسُیُوف خُذینی". این خصوصیت اولیاء و، ولی فقیه است.
اگر به تاریخ نگاه کنید، دشمن در جنگ صفین تلاش کرد مردم به جای اینکه در کنار امام جامعه باشند، معاویه را همراهی کردند! این انحراف در جنگ صفین توسط خوارج به وجود آمد. انسانهای نماز شب خوان، حافظ کل قرآن، قاری قرآن که با صوت دلنشین قرآن میخواندند اینها انحراف پیدا کردند و خوارج نام گرفتند.
در جنگ نهروان همین کسانی که در جنگ صفین با امام علی (ع) بودند بر علیه حضرت علی (ع) بودند، البته اینها مسلمان بودند، نماز خوان بودند! علی بن ابیطالب در جنگ نهروان ۴ هزار نفر از اینها را به هلاکت رساند. این خوارج در مسیر دین انحراف پیدا کردند. پس برای جلوگیری از انحراف انسان باید دستش را در دست امام جامعه اسلامی بگذارد تا به کمال برسد و طبیعتا اگر انحرافی در مسیر کمال بشر ایجاد شد، انسان به کمال نمیرسد.
امام جامعه اسلامی باید مسیر کمال را برای جامعه ترسیم کند که بشر به کمال مطلوبی که خداوند اراده کرده است، برسد.
حضرت امام (ره) برای این حقیقت و اینکه اسلام را احیا کند، قیام کند. هدف جمهوری اسلامی احیای اسلام است نه کمال دنیایی انسان. امام انقلاب کرد برای احیای اسلام، شما نگاه کنید از صدر انقلاب تا زمان رحلت امام یک جا نفرمود که برای چیزی جز احیای اسلام انقلاب کردیم!
امروز هم رهبر معظم انقلاب اسلامی همان مسیر را ادامه میدهند. ایشان در زمان طاغوت و در دوران بعد از پیروزی انقلاب و در دوران رهبری در طول ۳۰ سال گذشته همواره بر حفظ اسلام تاکید داشته اند.
پیغمبر فرمود: "قولوا لا اله الا الله تفلحوا"، این یعنی نفی نقشه استکبار و نفی طاغوت! که امروز مصداقش آمریکاست!
این شعار مرگ بر آمریکای ملت ایران ریشه در توحید دارد، ریشه در لا اله الا الله دارد، امروز هم مقام معظم رهبری میفرمایند ما در برابر آمریکا باید بایستیم و جمهوری اسلامی را حفظ کنیم.
رهبر معظم انقلاب روز پنجشنبه (۱۲ مهر ۹۷) در جمع بسیجیان میفرمایند: «ما بن بست نداریم. عیب واقعی این است که جوان کشور گمان کند که راه حلی وجود ندارد، جز پناه بردن به دشمن. این عیب است، بعضی سعی میکنند این را القا کنند به جامعه! دشمن میخواهد ملت ایران را به این نتیجه برساند که بن بست است و راه حل وجود ندارد مگر پناه بردن به آمریکا و زانو زدن در مقابل آمریکا و تسلیم شدن در مقابل آنها، دشمن این را میخواهد!»
رهبر معظم انقلاب میفرمایند: «من صریحاً اعلام میکنم کسانی که در داخل کشور این فکر را که محبوب و مطلوب دشمن است ترویج میکنند اینها خیانت میکنند، این خیانت به کشور است. این که ما بر طبق میل دشمن این فکر را ترویج کنیم که راهی جز پناه بردن به دشمن نداریم بزرگترین خیانت در حق ملت است.»
پس معلوم است که یک اتفاقی در کشور در حال وقوع است. وظیفه ما در مقابل این هشدار چیست؟
البته ایشان تاکید میکنند که این اتفاق نمیافتد. من به حول قوه الهی و با همراهی شما تا جان و توان دارم نمیگذارم این اتفاق در کشور بیفتد.
اگر تکلیف ما تبعیت از امام جامعه اسلامی، دفاع از اسلام و دفاع از دین است، باید بفهمیم امام جامعه اسلامی چه میگوید. علت این که بعضی افراد از امام علی (ع) جدا شدند و خوارج ایجاد شد و جنگ نهروان راه افتاد، عدم تحلیل درست جامعه از حرفهای امام جامعه اسلامی بود.
اکنون باید به این سوال پاسخ داد که چه اتفاقی موجب شکل گیری حادثه عاشورا شد؟
یکی از عوامل مهم به صحنه نیامدن خواص آن روز مثل عبدالله بن جعفر، عبدالله بن زبیر و عبدالله بن عمر بود. اینها سخنان حسین بن علی را در جامعه تبیین نکردند و در مقابل آن سکوت کردند.
مقام معظم رهبری در تاریخ ۳۰ خرداد امسال در جمع نمایندگان مجلس میفرمایند: «همینجا من اشاره کنم به این مسائل کنوانسیونها و این معاهدات بینالمللی. ببینید؛ این معاهدات بینالمللی که به آن در لغت فرنگی گفته میشود کنوانسیون، در اصل در یک نقطهای پخت وپز میشود که اطراف قضیّه، مِنباب مثال آن ۱۰۰ کشور یا ١۵۰ کشور که بعداً به آن میپیوندند، هیچ تأثیری در آن پخت وپز اوّلیّه ندارند. یک جایی بالاخره چند قدرت بزرگ در مجموعههای هیئتهای فکریشان - به قول خودشان اتاق فکرشان- مینشینند برای یک منافعی و مصالحی که برای خودشان تعریف کردند، یک چیزی را پخت وپز میکنند، بعد این را به وسیلهی دولتهایی که همسوی با آنها هستند یا مرعوب آنها هستند یا دنبالهرو آنها هستند و خیلی منافعی هم در این کار ندارند، تصویب میکنند؛ اگر یک دولت مستقلّی هم پیدا بشود - حالا مثل جمهوری اسلامی- که مثلاً بگوید «من این را قبول ندارم؛ این کنوانسیون را، این معاهدهی بینالمللی را قبول ندارم»، سرش میریزند که «آقا! ۱۲۰ کشور، ١۵۰ کشور، ۲۰۰ کشور این را قبول کردند؛ شما چطور قبول نمییکنید؟» کنوانسیونها غالباً اینجور است. گفته میشود حالا چهکار بکنیم؟ بعضی از این معاهدات بینالمللی و کنوانسیونها موادّ مفیدی دارند. خیلی خوب، اشکالی ندارد؛ بنده هم در مورد همین چیزهایی که اخیراً در مجلس مطرح شد در این چند ماه اخیر، گفتم مجلس مستقلّاً خودش قانون بگذراند. فرض کنیم موضوع مبارزهی با تروریسم یا با پولشویی است؛ خیلی خب، مجلس شورای اسلامی یک مجلس رشید، عاقل و بالغی است و پشتوانههای کاریِ خیلی خوبی هم دارد؛ بنشینند یک قانون بگذرانند؛ این قانون، قانون مبارزهی با پولشویی است، هیچ مشکلی هم ندارد، شرایط زیادیای هم ندارد و همان کاری که خود شماها میخواهید بکنید، در این قانون مندرج است؛ این مهم است. هیچ لزومی ندارد که ما برویم چیزهایی را که نمیدانیم تَه آن چیست یا حتّی میدانیم که مشکلاتی هم دارد، بهخاطر آن جهاتِ مثبت و جنبههای مثبت، قبول بکنیم.»
دقت کنید هیچ لزومی ندارد که ما برویم چیزهایی را که نمیدانیم دقیقا، ً. چیست یا میدانیم که حتی مشکلاتی هم دارد به خاطر آن جهات مثبت قبول کنیم هیچ لزومی ندارد قبول کنیم. این حرف مقام معظم رهبری در جمع نمایندگان مجلس در سی ام خرداد ماه است.
روز یکشنبه آقای ظریف در مجلس میگوید: نه بنده و نه آقای رئیسجمهور نمیتوانیم تضمین دهیم که با پیوستن به لایحه حمایت مالی از تروریسم مشکلات ما حل خواهد شد. اما میتوانیم تضمین بدهیم که با نپیوستن به این لایحه آمریکا بهانه مهمی برای افزایش مشکلات ما پیدا خواهد کرد!
برای اینکه آمریکاییها فشار نیاورند ما این قانون را تصویب باید کنیم این حرف آقای ظریف است نمایندگان مجلس هم یک عده با این بهانه این قانون را تصویب کردند. مقام معظم رهبری میفرمایند یک عده میخواهند این حرف (رابطه با آمریکا) را در کشور بزنند و من اجازه نمیدهم. تکلیف ما چیست؟!
مقام معظم رهبری اگر حرفی میزنند ما حمایت بکنیم یا نکنیم؟ یا بگذاریم هر اتفاقی میخواهد در کشور بیفتد؟ یا سکوت میکنیم تا در آینده خود را سرزش کنیم. اگر ما طبق میل آمریکاییها و تحت فشار آنها چیزی را تصویب کنیم در مجلس آینده چه کسی تضمین میدهد که آمریکاییها فشار بیشتری را برای تحمیل خواستههای خود بر ما نیاورند. مگر اینکه ما از همه اصول و آرمانها و اهدافمان عقب نشینی کنیم! مقام معظم رهبری چند سال قبل فرمودند: اگر ما دست از اسلام، دست از مبانی انقلاب، دست از خط امام و از ادامه راه شهدا برداریم تازه آمریکاییها میگویند در این چهل سال کجا بودید. چرا علیه ما حرکت کردید چرا علیه ما شعار دادید. اکنون دو راه وجود دارد یا تسلیم آمریکا شویم یا در مقابل آمریکا بایستیم.
چهل سال است که در مقابل آمریکا تابع تصمیم ولایت بودیم، امروز هم اگر بخواهیم انقلاب و اسلام بماند و روز به روز اسلام قویتر شود، مسلمانها قویتر شوند یک راه وجود دارد و آن ایستادگی در مقابل آمریکا است. اگر ما دنبال این باشیم که چه کسی از مواضع ما ناراحت میشود، حضرت امام سال ۱۳۴۱ هجری شمسیباید اصلاً علیه طاغوت حرف نمیزد. آن روزی که ملت ایران در جنگ و بر علیه دشمن متجاوز بعثی میجنگید باز خیلیها بدشان آمد، آن روزی که ملت ما از ملت سوریه و عراق در مقابل تروریستها حمایت کرد، انها علیه ما موضع گرفتند. ما کاری نداریم چه کسی خوشش میآید و چه کسی ناراحت میشود!
امام فرمود: اگر همه دنیا در مقابل من بایستند یک قدم از اهداف خود عقبنشینی نمیکنم. ما هم تا زنده ایم پشت سر ولایت ایستاده ایم و هرچه، ولی فقیه بفرمایند حمایت میکنیم. مقام معظم رهبری فرمودند: من با پشتیبانی شما تا زنده ام اجازه نمیدهم ما هم اعلام میکنیم مقام معظم رهبری بدانید تا ما هم زنده ایم پشت سر امام خود، ولی فقیه زمان خود یک قدم از اهدافمان عقبنشینی نمیکنیم، این تکلیف دینی ماست. این تکلیف را شهدا بر روی دوش ما گذاشتند و تا پایان حیاتمان ان شاالله با یاری خدا این مسیر را ادامه خواهیم داد.
دیدگاه تان را بنویسید