هشدارآب‌گرفتگی معابر در استان‌های شمالی

کد خبر: 860551

روز‌های یکشنبه و دوشنبه در برخی نقاط استان‌های مرکزی، سمنان، تهران، البرز، قزوین، زنجان، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود و احتمال خیزش گرد و خاک در استان‌های مرکزی، قم، جنوب تهران و جنوب سمنان محتمل است.

هشدارآب‌گرفتگی معابر در استان‌های شمالی

خبرگزاری فارس: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، بعدازظهر امروز رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط گیلان، مازندران و گلستان شاهدیم.

با نفوذ جریانات شمالی، دو روز آینده افزایش ابر، بارش باران، گاهی رعد و برق و در برخی ساعات وزش باد شدید موقت در سواحل دریای خزر، خراسان شمالی، شمال آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی، دامنه‌های البرز مرکزی و شمال اردبیل رخ خواهد داد و شدت بارش‌ها روی سواحل خزر و دریای خزر مواج است.

روز‌های یکشنبه و دوشنبه در نوار شمالی کشور دمای هوا بین ۵ تا ۷ درجه کاهش خواهد یافت.

روز دوشنبه در شمال خراسان رضوی افزایش ابر، بارش باران و گاهی رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

بعداز ظهر یکشنبه و روز دوشنبه در برخی نقاط استان‌های سمنان، تهران، البرز، مرکزی، قزوین، زنجان، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود و احتمال خیزش گرد و خاک در استان‌های مرکزی، قم و جنوب تهران و جنوب سمنان محتمل است.

روز دوشنبه ۹۷/۵/۲۹ در استان‌های گیلان، مازندران، ارتفاعات گلستان، برخی نقاط اردبیل و دامنه‌های البرز مرکزی در استان قزوین افزایش ابر، بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

به سبب شدت بارندگی، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید، آبگرفتگی معابر و احتمال سیلابی شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها در این نواحی پیش بینی می‌شود؛ توصیه می‌شود، جهت کاهش خسارات احتمالی تمهیدات لازم در نظر گرفته شود.

دریای خزر طی این دو روز مواج و توفانی بوده و شرایط برای تردد قایق‌های تفریحی و شنا کردن در دریا مناسب نیست.

در سه روز آینده در نوار مرزی شرق کشور وزش باد شدید و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود و روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه این پدیده تشدید خواهد شد.

آسمان تهران فردا صاف گاهی با وزش باد پیش‌بینی می‌شود که این شرایط روز دوشنبه نیز حکم است؛ بیشینه و کمینه هوا فردا در تهران ۳۸ و ۲۴ درجه خواهد بود.

روز آینده اهواز با بیشینه دمای ۴۵ درجه بالای صفر گرمتری مرکز استان و شهر کرد و اردبیل با کمینه دمای ۱۰ درجه بالای صفر خنکترین مراکز استان خواهد بود.

میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (مهر ماه ۹۶) تا روز ۱۲ مرداد امسال ۱۶۵ میلی متر ثبت شد، میزان بارش سال گذشته در این بازه زمانی ۲۱۰.۹ میلی متر بود، بنابراین تا تاریخ مذکور بارش سال جاری ۲۱.۷ درصد کمتر از سال گذشته است.

میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور ۲۲۶.۳ میلی متر بود که بارش سال جاری ۲۷.۱ درصد کمتر از سال بلندمدت است.

بیشترین میزان بارش در هفته چهل و پنجم سال زراعی متعلق به منطقه بلده در استان مازندران به میزان ۶.۲ میلی مترو همچنین منطقه فیروزکوه در استان تهران به همین میزان بوده است.

همچنین میانگین گرمترین منطقه در تاریخ مذکور مربوط به منطقه دژگاه دهرم در استان فارس به میزان ۵۱ درجه سلسیوس و خنک‌ترین منطقه فیروزکوه در استان تهران به میزان صفر درجه سلسیوس بوده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد