کدام مدارس حق دریافت وجه را ندارند؟

کد خبر: 847051

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش گفت: در طول سه سال گذشته، ارزیابی که از فرایند ثبت‌نام انجام دادیم نشان می‌دهد مهم‌ترین مسائل ما در فصل ثبت‌نام، محدوده بندی، دریافت‌های غیرمتعارف و نحوه پرداخت هزینه سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان است.

کدام مدارس حق دریافت وجه را ندارند؟

خبرگزاری فارس: مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش گفت: در طول سه سال گذشته، ارزیابی که از فرایند ثبت‌نام انجام دادیم نشان می‌دهد مهم‌ترین مسائل ما در فصل ثبت‌نام، محدوده بندی، دریافت‌های غیرمتعارف و نحوه پرداخت هزینه سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان است.

علیرضا کمرئی مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش در خصوص گلایه تعدادی از خانواده‌ها از وضعیت ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس مانند اخذ اجباری وجه، اظهار کرد: روند شکایات در آموزش و پرورش از سال ۹۶ نسبت به ۹۵ نشان می‌دهد که ۱۵ درصد کاهش شکایات را داشتیم؛ در سال‌جاری هم میزان شکایات بالا نبوده است.

وی ادامه داد: در فصل ثبت‌نام، دغدغه خانواده‌ها موضوع ثبت‌نام فرزندان است و در این ثبت‌نام ممکن است در زمینه محدوده بندی دچار مشکل باشند یا در زمینه نحوه مشارکت مالی با ابهام روبه‌رو شوند یا در زمینه پول لباس و هزینه سرویس دانش‌آموز مسأله داشته باشند.

کمرئی گفت: در طول سه سال گذشته، ارزیابی که از فرایند ثبت‌نام انجام دادیم نشان می‌دهد مهم‌ترین مسائل ما در فصل ثبت‌نام، محدوده بندی، دریافت‌های غیرمتعارف و نحوه پرداخت هزینه سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان است.

وی با بیان اینکه امسال دو سری نظارت را در قالب ستاد‌های نظارت بر رعایت حقوق والدین و دانش‌آموزان در فصل ثبت‌نام را پیش‌بینی کردیم و تمرکز روی چند محور اعلام شده است، اظهار کرد: نظارت ما میدانی است و بازرسان به استان‌ها اعزام می‌شوند و اقدامات اصلاحی را انجام می‌دهند.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش ادامه داد: نظارت نوع دوم، نظارت مکانیزه و سیستمی است، زیرا مدارس از حساب یکچارچه برخوردارند و حساب یکپارچه به این معناست که هر واحد آموزشی تنها مجاز است یک حساب دولتی نزد بانک ملی داشته باشد که با پیش‌شماره ۴۱۵ شروع می‌شود و هر حساب دیگری غیرمجاز است یعنی اگر واحد‌های آموزشی دارای چند دستگاه پوز باشند، قابلیت بررسی و رسیدگی را دارند.

وی تصریح کرد: مدارس دو دسته هستند؛ مدارسی که مجاز به دریافت کمک‌های داوطلبانه مردمی هستند شامل مدارس غیردولتی (از الگوی شهریه تبعیت می‌کنند)، مدارس استعداد‌های درخشان (مجاز به دریافت حق ثبت‌نام معادل ۵۰ درصد شهریه مدارس غیردولتی همان منطقه هستند) و مدارس شاهد (بر اساس مصوبه هیأت امنا) هستند.

کمرئی اضافه کرد: مدارس غیر مجاز به دریافت وجه، مدارس عادی دولتی هستند که به هیچ‌وجه مجاز به دریافت وجه مگر در موضوع بیمه و کتاب‌ها، نیستند و همچنین مدارس هیأت امنایی در فصل ثبت‌نام مجاز به دریافت وجه نیستند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت