بازخوانی پرونده عوامل داعش از محاکمه تا اعدام

کد خبر: 825209

درحالی در کمتر از یکسال تیم پشتیبان ترور در حمله تروریستی داعش به حرم مطهر امام راحل و مجلس؛ به پای میز محاکمه کشیده شدند؛ که ایالات متحده آمریکا (این کشور به ظاهر مدافع حقوق بشر) هرکسی را در هرجای دنیا به اتهام حمله تروریستی دستگیر و مستقیم در سلول انفرادی زندان گوانتانامو حبس می‏‎کند آن هم بدون هیچ وکیلی و بدون برگزاری هیچ دادگاهی!

بازخوانی پرونده عوامل داعش از محاکمه تا اعدام

خبرگزاری میزان: درحالی در کمتر از یکسال تیم پشتیبان ترور در حمله تروریستی داعش به حرم مطهر امام راحل و مجلس؛ به پای میز محاکمه کشیده شدند؛ که ایالات متحده آمریکا (این کشور به ظاهر مدافع حقوق بشر) هرکسی را در هرجای دنیا به اتهام حمله تروریستی دستگیر و مستقیم در سلول انفرادی زندان گوانتانامو حبس می‏‎کند آن هم بدون هیچ وکیلی و بدون برگزاری هیچ دادگاهی!

{... وَدَّ الَّذِینَ کَفَرُوا لَوْ تَغْفُلُونَ عَنْ أَسْلِحَتِکُمْ وَأَمْتِعَتِکُمْ فَیَمِیلُونَ عَلَیْکُمْ مَیْلَةً وَاحِدَةً ... } کافران آرزو و انتظار دارند که شما از اسلحه و اسباب خود غفلت کنید تا ناگهان یکباره بر شما حمله ور شوند... لیکن به وعده خدا بر فتح خود مطمئن باشید که خدا برای کافران عذابی سخت خوارکننده مهیا ساخته است. (آیه ۱۰۲ سوره نساء).

ساعت ۹ صبح روز چهارشنبه ۱۷ خرداد ۹۶، اتفاقی افتاد تا نشان دهد که هیچگاه (هیچگاه) نباید لحظه‌ای از هوشیاری در مقابل دشمنان سر تاپا مسلح، غافل شد.

ماجرا از آنجا شروع شد که اواخر بهمن سال ۹۵ یک تیم عملیاتی ترور با یک ترکیب ۵ نفره و به‌صورت سازماندهی شده از کشور عراق به سمت کرمانشاه عزیمت می‌کنند. با ورود این افراد این تیم پشتیبانی به سمت مرز‌ها رفته و آن‌ها را در شهر‌های استان کرمانشاه اسکان می‌دهند و در مدت ۷۴ روز اسکان این افراد با ارتباط‌گیری با عوامل خود سعی کردند هسته سازی و یارگیری کنند.

در بهارستان چه گذشت؟

در تاریخ ۱۶ خرداد ۹۶ دو نفر از افراد جذب شده از ایران به همراه ۳ نفر از افراد وارد شده به ایران با یک خودروی پراید عازم تهران می‌شوند که در تاریخ ۱۷ خرداد ۹۶ اقدام به عملیات ترور کرده که نهایتاً منجر به شهادت ۱۸ نفر و مجروح شدن ۴۰ نفر می‌شوند.

بلافاصله پس از حادثه دستگیری عوامل پشتیبانی این اقدام داعش در دستور کار قرار گرفت و چندین نفر شناسایی و دستگیر شدند.

دستگاه قضایی کشورمان نیز پس از بررسی کامل ابعاد مختلف این حادثه جلسات محاکمه عوامل گروهک تروریستی داعش در حمله به مجلس شورای اسلامی و حرم امام راحل را برگزار کرد.

اولین جلسه رسیدگی به اتهامات عوامل گروهک تروریستی داعش در حمله به مجلس شورای اسلامی ۸ اردیبهشت ماه در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به صورت علنی برگزار شد.

بر اساس این گزارش در جلسه اول رسیدگی کیفرخواست ۸ متهم از سوی نماینده دادستان قرائت شد. کیفرخواست متهمان به گفته نماینده دادستان که در جلسات دادگاه قرائت شد به شرح زیر است:

متهم اول به اتهام بغی به علت حضور در گروهک تروریستی داعش و ورود غیرمجاز به کشور، قاچاق مهمات و اسلحه جنگی، جعل سند و شناسنامه، حمل و نگهداری سلاح جنگی، حمل و نگهداری گاز اشک‌آور در تاریخ ۲۰/۳/۹۶ بازداشت شده است.

متهم دوم به اتهام معاونت در افساد فی‌الارض و حمل و نگهداری سلاح جنگی سبک و سنگین در ۱۹/۳/۹۶ بازداشت شده است.

متهم سوم به اتهام معاونت در افساد فی‌الارض مستوجب اعدام، جعل شناسنامه، خرید، حمل و نگهداری اسلحه مورد محاکمه قرار گرفت.

نفر چهارم به اتهام افساد فی‌الارض. نفر پنجم به اتهام بغی به علت عضویت در گروهک تکفیری داعش، نفر ششم به اتهام معاونت افساد فی‌الارض مستوجب اعدام، خرید و حمل سلاح جنگی، نفر هفتم به اتهام معاونت در افساد فی‌الارض تهیه و حمل و نگهداری سلاح جنگی، استفاده از سند مجعول و نفر هشتم به اتهام افساد فی‌الارض مستوجب اعدام، تهیه حمل و نگهداری سلاح جنگی سبک و سنگین، مخفی کردن متهمین و اسکان تیم ترور مورد محاکمه قرار گرفتند.

در نهایت ۱۸ اردیبهشت ماه پس از برگزاری هفت جلسه دادگاه، قاضی صلواتی ختم جلسه را اعلام کرد و گفت: احکام این متهمین در مهلت قانونی صادر خواهد شد.

گفتنی است؛ پیش از برگزاری آخرین جلسه دادگاه یعنی روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۷ - حجت‌الاسلام و المسلمین «موسی غضنفرآبادی» رئیس دادگاه انقلاب اسلامی تهران به اتفاق قاضی «ابوالقاسم صلواتی» رئیس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی و مسئول پرونده اتهامات عامل مرتبط با این دو حادثه تروریستی، با حضور در مجلس شورای اسلامی از جزئیات روند حادثه تروریستی «دوزادهم ماه مبارک رمضان» قرار گرفتند.

۵ روز بعد و به فاصله کمتر از یک هفته از برگزاری آخرین جلسه دادگاه، غضنفرآبادی رئیس دادگاه انقلاب از صدور حکم ۸ نفر از عوامل گروهک تروریستی داعش در حمله به مجلس و حرم مطهر امام راحل خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین غصنفرآبادی رییس دادگاه انقلاب اسلامی تهران در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار کرد: کمتر از یک هفته حکم افرادی که موسوم به پرونده تروریستی حمله به مرقد مطهر حضرت امام (ره) و مجلس شورای اسلامی بودند و در هفت جلسه تشکیل شده بود، صادر شد.

وی افزود: برای هشت نفر از متهمان به اتهام بغی و معاونت در افساد فی الارض مستوجب اعدام، حکم اعدام صادر شده است. رییس دادگاه انقلاب افزود: علاوه بر حکم اعدام، اموالی که در جهت اِعمال اَعمال تروریستی صورت گرفت به نفع مقابله با اقدامات تروریستی ضبط شده که شامل مقداری وجه نقد، ارز، تجهیزات نظامی و یک دستگاه پراید می‌باشد و به نفع مجموعه‌هایی که اقدام کردند، ضبط شده است.

وی ادامه داد: شکات این پرونده و خانواده‌های معظم شهدا، شکایتی علیه آمریکا و عربستان داشتند که در جای خودش مطرح رسیدگی قرار خواهد گرفت.

رییس دادگاه انقلاب بیان داشت: نسبت به سایر متهمان و ضرر و زیان شکات و خانواده معظم شهدا پرونده مفتوح است.

حجت الاسلام و المسلمین غضنفرآبادی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه حکم صادر شده برای این افراد چه زمانی اجرا می‌شود، تصریح کرد: حکم صادره ظرف بیست روز قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است و بعد از اینکه دیوان عالی کشور اعلام کرد و نظرات خودشان را اعمال کنند، پس از تایید دیوان عالی کشور حکم صادره با شرایطی که بعد از ابلاغ باید صورت گیرد، اجرا می‌شود.

رئیس دادگاه انقلاب در رابطه با زمان رسیدگی به اتهامات سایر متهمان این پرونده خاطرنشان کرد: هجده نفر دیگر از متهمان باقی مانده‌اند که اقدامات مقدماتی در حال انجام است و پس از اینکه پرونده از دیوان عالی کشور برگردد به اتهامات سایر متهمان نیز رسیدگی می‌شود.

وی در رابطه با نحوه ارتباط عوامل گروهک تروریستی داعش در حمله به مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام راحل اظهار کرد: متاسفانه موضوعی که امروزه در جامعه ما برخی از افراد هنوز باور نمی‌کنند، بحث تلگرام است.

حجت الاسلام و المسلمین غضنفرآبادی با بیان اینکه عمده هماهنگی‌های صورت گرفته در این عملیات توسط تلگرام انجام شده است، افزود: هماهنگی‌های صورت گرفته قبل و بعد از ورود به خاک ایران و برای برگزاری جلسات، انتقال سلاح و مهمات و حتی تهیه فیلم از محل جنایت و ارسال آن از طریق تلگرام صورت گرفته است؛ یعنی به راحتی در این فضا احساس امنیت کرده، مکالمه و صحبت انجام می‌دادند و نظراتشان را اعلام می‌کردند.

وی یادآور شد: حتی گاهی اوقات اصلا لازم نبوده کنار هم نشسته و صحبت کنند و تصمیم بگیرند بلکه از طریق تلگرام پیام‌ها را ارسال و هماهنگی‌ها را صورت می‌دادند.

رییس دادگاه انقلاب با بیان اینکه تلگرام پایگاه امنی برای تروریست‌ها و افرادی که بخواهند بر علیه نظام و انقلاب و اسلام اقدام انجام دهند و فعالیت کنند، بوده و هست، خاطرنشان کرد: خطر تلگرام را باید برخی افرادی که هنوز احساس نکرده اند مخصوصا مسئولین احساس کنند.

در کمتر از یکسال از حمله تروریستی داعش به حرم مطهر امام راحل و مجلس شورای اسلامی تیم پشتیبان ترور به پای میز محاکمه کشیده شدند تا جوابگوی اعمال مجرمانه خود باشند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت