شیوه ارسال سوالات امتحان نهایی تغییر کرد
لو رفتن سوالات امتحان نهایی شیوه ارسال سوالات به حوزههای انتخابی را تغییر داد، اما همچنان این شیوه جدید نیازمند ایجاد زیرساختهای عملیاتی بیشتری است.
خبرگزاری مهر: لو رفتن سوالات امتحان نهایی شیوه ارسال سوالات به حوزههای انتخابی را تغییر داد، اما همچنان این شیوه جدید نیازمند ایجاد زیرساختهای عملیاتی بیشتری است.
علیرضا راه پیما مشاور مدیرکل و رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران خبر از اجرایی شدن ارسال فایل سوالات امتحانات نهایی به حوزههای اجرا از روز گذشته داد و به خبرنگار مهر از موفقیت این طرح گفت.
سالهاست که بحث لو رفتن سوالات امتحان نهایی چند ساعت قبل از برگزاری امتحانات مورد پیگیری آموزش و پرورش است و امسال نیز از چند روز قبل از شروع امتحانات در فضای مجازی این موضوع به انواع گوناگون مطرح شد. فروش این سوالات که یا از طریق تلگرام یا اینستاگرام صورت میگیرد از ۳۰ تا ۹۰ هزارتومان و دو تا سه ساعت قبل از شروع امتحان صورت میگیرد.
عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش میگوید تنها یکی از امتحانات نهایی در درس دین و زندگی، یک ساعت مانده به امتحان لو رفته است و با تغییر شیوه ارسال سوالات دیگر امکان چنین سوء استفادهای وجود ندارد.
در حالی که تاثیر نمرات امتحان نهایی دانش آموزان در کنکور یکی از بحثهای داغ میان آموزش و پرورش و سازمان سنجش است، اهمیت پیدا کردن راهکار موثر در این زمینه بر اهمیت آن میافزاید.
تا قبل از روز گذشته سوالات امتحان نهایی در قالب سی دی به مناطق آموزش و پرورش ارسال میشد و در بخشی قرنطینه میشد، اما تکثیر سوالات و حتی بخش قرنطینه قابل نفوذ بود. حالا سوالات راس ساعت ۷:۳۰ به حوزهها ارسال میشود و رمز سوالات در اختیار حوزهها قرار میگیرد تا سوالات را خود چاپ کنند و فرصتی برای درز سوالات نباشد.
راهپیما این روش را که از روز گذشته در استان تهران اجرایی شده موفقیت آمیز دانست و ضریب ایمنی را بسیار مناسب ذکر کرد.
وی گفت: دیروز همه حوزهها راضی بودند و اعلام نارضایتی یا مشکلی نداشتیم، اما باید روی ساختار و روش مورد نظر کار بیشتری صورت بگیرد و عملیاتیتر بشود.
وی در توضیح بیشتر بیان کرد: این طرح در کل کشور اجرایی میشود یا قرار بر اجرایی شدن دارد. چند کار را باید برای عملیاتی شدن طرح با موفقیت بیشتر، پیگیری کنیم. یکی اینکه باید روی این موضوع کار شود که اداره برق همکاری کند و برق مناطق در زمان ارسال فایل برای حوزهها نرود، چون همه مناطق دارای موتور برق نیستند. اگر موقع ارسال فایل در برق یا اینترنت خللی ایجاد شود، عملا خللی در کار ایجاد میشود
دیدگاه تان را بنویسید