آخرین وضعیت سامانه اعلام نقاط حادثهخیز
مدیرکل پیشگیریهای وضعیت قوه قضائیه گفت: سامانه اعلام نقاط حادثهخیز کشور از تاریخ ۱۵ خردادماه قابل دسترسی افراد خواهد بود.
خبرگزاری فارس: علیرضا ساوری مدیرکل پیشگیریهای وضعی قوه قضائیه در خصوص آخرین وضعیت سامانه اعلام نقاط حادثهخیز، گفت: این سامانه از تاریخ ۱۵ خردادماه قابل دسترسی افراد خواهد بود و مردم میتوانند با مراجعه به این سامانه و نصب اپلیکیشن آن بر روی تلفنهای همراه خود نقاط حادثهخیز جادههای کشور را شناسایی کنند.
وی افزود: بر اساس این سامانه دارندگان خودرو و یا کسانی که این اپلیکیشن را نصب میکنند، ۸۰۰ متر مانده به نقاط حادثهخیز هشدار لازم را به راننده میدهد.
مدیرکل پیشگیریهای وضعی قوه قضائیه تصریح کرد: همچنین در این سامانه دوربینهای کنترل سرعت در نقاط حادثهخیز به روزرسانی میشود ضمن اینکه پیامکی هم به رانندگانی ارسال میشود که نسبت به هشدار سامانه بیتوجه باشند و مرتکب تخلف میشوند.
ساوری از تشکیل بانک اطلاعات در خصوص رانندگان متخلف خبر داد و گفت: در این بانک اطلاعاتی رانندگانی که بیش از ۳ بار در نقاط حادثهخیز مرتکب تخلف شده باشند جزو رانندگان متخلف شناسایی میشوند.
وی افزود: در خصوص این دسته از رانندگان ابتدا با پیامکهای هشدار و آگاهیبخشی به آنها اطلاعرسانی لازم را میکنیم و در صورتی که این اقدام مؤثر واقع نشد، فرد متخلف را در مراحل بعدی احضار میکنیم و متناسب با تخلف صورت گرفته با او برخورد میشود.
مدیرکل پیشگیریهای وضعی قوه قضائیه گفت: امیدواریم مردم با این اطلاعرسانی و آگاهسازی نسبت به رانندگی در نقاط حادثهخیز عملکرد بهتری داشته باشند تا شاهد تصادفات جادهای کمتری باشیم، در عین حال برای اینکه این طرح دقیقتر به مرحله اجرا درآید ضمانتهای بعدی را از طریق اعمال جریمه و پیشگیریهای وضعی صورت میدهیم.
ساوری در خصوص تعداد نقاط حادثهخیز جادههای کشور اظهار کرد: در ۵ سال گذشته ابتدا ۴ هزار و ۱۶۰ نقطه حادثهخیز داشتیم که مشخصات آنها کاملاً معلوم بود، اما با فعالیتهای صورتگرفته و اقدامات دستگاههای ذیربط در حال حاضر ۳ هزار و ۴۳۰ نقطه حادثهخیز در کشور داریم.
وی افزود: از این تعداد، ۱۵۸۹ نقطه به عنوان نقاط اولویتی تعیین شده است و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با هماهنگی سایر دستگاهها تمرکز خود را روی این ۱۵۸۹ نقطه گذاشته است.
مدیرکل پیشگیریهای وضعی قوه قضائیه تصریح کرد: در تلاش هستیم با پیگیریهای به عمل آمده سه دسته اقدام را در نقاط حادثهخیز اولویتدار در ۳۱ استان انجام دهیم.
ساوری ادامه داد: دسته اول اقدامات ما آشکارسازی نقاط پرتصادف، دسته دوم تعمیر و مرمت و دسته سوم اصلاح و ارتقاء ضریب امنیت است.
وی تأکید کرد: مجموع این طرحها باید به صورت همزمان و تلفیقی به اجرا درآید تا نتیجه مورد نظر حاصل شود.
دیدگاه تان را بنویسید