جزئیات نحوه پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس

کد خبر: 788204

جزئیات ثبت نام و آزمون یازدهمین دوره پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام شد.

جزئیات نحوه پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس
خبرگزاری مهر: جزئیات ثبت نام و آزمون یازدهمین دوره پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام شد. ثبت نام برای یازدهمین دوره پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ دانشگاه علوم پزشکی تهران، از یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷ آغاز می‌شود و در پایان وقت چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۷ پایان می‌پذیرد. داوطلبان می‌توانند در مهلت مقرر بر اساس توضیحات اعلام شده برای ثبت نام و شرکت در آزمون مذکور اقدام کنند. تاریخ احتمالی برگزاری آزمون هفته آخر خرداد ماه ۹۷ است. داوطلبان ورود به این دوره باید واجد شرایط عمومی تحصیل رایگان در جمهوری اسلامی ایران است. متقاضیان باید فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته یکی از رشته‌های گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و علوم ریاضی و فنی باشند. حداکثر سن در زمان ثبت نام آزمون ۲۵ سال تمام است. تبصره: مدت زمان سربازی و طرح نیروی انسانی به حداکثر سن اضافه می‌شود. معدل کل دیپلم ۱۸ و بالاتر است. تبصره: در موارد اعلام نمره به شکل الفبایی نمره الف. قابل قبول است. معدل مقطع کارشناسی ۱۶ و بالاتر است. تبصره: دانشجویان مشمول آیین نامه استعداد‌های درخشان در رشته‌های مورد پذیرش و برگزیدگان المپیاد‌های علمی دانشجویی از بند ۴ و ۵ شرایط ورود به دوره معاف هستند. داوطلبان باید واجد مدرک زبان انگلیسی مطابق جدول اعلام شده باشند. تبصره: ارائه مدرک زبان انگلیسی جهت شرکت در مرحله دوم (مصاحبه و ارزیابی فراشناختی) الزامی است در غیر این صورت از شرکت داوطلب در مرحله دوم جلوگیری می‌شود. قبولی در آزمون چند مرحله‌ای پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران از جمله شرایط پذیرش است. تبصره: دارندگان مدال طلای المپیاد‌های دانش آموزی از آزمون کتبی معاف هستند و بدون شرکت در آزمون کتبی صرفا با شرکت در آزمون مصاحبه و ارزیابی فراشناختی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. دارندگان مدال‌های نقره و برنز این رشته‌ها باید در آزمون کتبی شرکت کنند و حداقل ۹۰ درصد نمره آخرین فرد پذیرفته شده در آزمون کتبی را احراز کنند. (کسب حداقل نمره حد نصاب آزمون کتبی الزامی است) آزمون ورودی از دو آزمون کتبی (آزمون شبه MCAT در سطح کاربردی و با سنجش مفاهیم حل مسئله، تفکر انتقادی، دانش علوم طبیعی، رفتاری و اجتماعی و اصول لازم جهت تحصیل در رشته پزشکی) و مصاحبه و ارزیابی فراشناختی تشکیل می‌شود. آزمون کتبی هم حد نصابی و هم رقابتی است. از بین کسانی که حد نصاب قبولی را آورده اند. حداکثر تا دو برابر تعداد پذیرش از بالاترین نمرات برای ورود به مرحله مصاحبه و ارزیابی فراشناختی دعوت می‌شوند. حداقل حد نصاب آزمون کتبی ۵۰ درصد کل نمره است. در مرحله مصاحبه و ارزیابی فراشناختی نیز داوطلب باید حداقل ۵۰ درصد نمره را کسب کند تا وارد رقابت و ارزیابی نهایی شود. مصاحبه و ارزیابی‌های فراشناختی شامل بررسی توانایی‌های فراشناختی و تفکر انتقادی است که با استفاده از ابزار‌هایی نظیر مصاحبه ساختارمند و پرسشنامه‌های استاندارد و ... انجام می‌گیرد. پذیرش نهایی حداکثر به تعداد نصف پذیرفته شدگان آزمون کتبی و بر اساس جدول زیر است:
معیار درصد
نتیجه آزمون کتبی ۵۰ درصد
نتیجه مصاحبه و ارزیابی های فراشناختی ۵۰ درصد
پذیرفته شدگان نهایی به دوره پزشکی عمومی وارد می‌شوند. واحد‌های درسی گذرانده شده در مقطع قبلی مطابق آیین نامه‌های مربوطه بررسی و در صورت پذیرفته شدن از گذراندن مجدد آن‌ها معاف می‌شوند. دانشجوی پذیرفته شده از مقطع کارشناسی در سایر موارد تابع برنامه آموزشی و آیین نامه آموزشی دوره دکترای عمومی پزشکی مصوب شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی است. فهرست مدارک زبان انگلیسی مورد قبول برای پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی:
نام مدرک زبان حدنصاب قبولی توضیحات
MHLE ۵۰
MCHE ۵۰
MSRT ۵۰
TBT)TOEFL) ۴۸۰ اخذ شده در خارج از کشور یا سازمان سنجش و آموزش کشور
IBT)TOEFL) ۶۰ اخذ شده در خارج از کشور یا سازمان سنجش و آموزش کشور
IELTS ۵۰ اخذ شده در خارج از کشور یا سازمان سنجش و آموزش کشور
TOLIMO ۴۸۰
MELAB ۷۰
دانشجویان موضوع آیین نامه استعداد‌های درخشان عبارتند از: الف) برگزیدگان آزمون سراسری گروه علوم تجربی تا رتبه ۵۰۰ کشوری در آزمون سراسری کنکور (با معرفی سازمان سنجش آموزش کشور). ب.) دارندگان مدال طلا، نقره و برنز کشوری از المپیاد‌های علمی دانش آموزی (با معرفی وزارت آموزش و پرورش) ج.) برگزیدگان حائز رتبه‌های اول تا سوم نهایی جشنواره رازی، جشنواره‌های خوارزمی (در زمینه علوم پزشکی) با معرفی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و گروه غیر پزشکی با معرفی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. د.) مالکان ابداع یا اختراع ثبت شده با تائید معاونت تحقیقات و فناوری وزارتخانه‌های مربوطه. ه.) دانشجویان نمونه کشوری گروه پزشکی با معرفی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رشته‌های غیر پزشکی با معرفی وزارت علوم تحقیقات و فناوری. و) دانشجویان پژوهشگر برجسته به تایید شورای پژوهشی دانشگاه و براساس دستورالعملی که از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت تدوین و به دانشگاه‌ها اعلام شده است. ح) برگزیدگان المپیاد‌های علمی دانشجویی با تایید مرکز رشد استعدا‌های درخشان و معاونت‌های آموزشی دانشگاهها.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت