دانش‌آموزان چه مدرسه‌ای را دوست دارند؟

کد خبر: 780962

معاون اسبق پرورشی آموزش و پرورش گفت: صاحبان منافع اقتصادی که با مشوش کردن فکر و اندیشه نونهالان و ایجاد سد برای تحقق اهداف تربیتی در این سال‌ها به آلاف و الوف رسیده‌اند، در برابر حذف آزمون در ابتدایی، مانع‌تراشی‌ می‌کنند.

خبرگزاری فارس:حمیدرضا کفاش معاون اسبق پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش اظهار داشت: بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، مدرسه زندگی، مدرسه‌ای است که تأمین‌کننده نیازهای فردی و اجتماعی و محیط اخلاقی، علمی، امن، سالم، بانشاط، مهرورز و برخوردار از هویت جمعی است.

وی ادامه داد: مدرسه زندگی، مدرسه‌ای است که یادگیرنده در آن، کمال جو، خواستار تعالی مستمر فرصت‌های تربیتی، تسهیل کننده هدایت یادگیری و تدارک بیننده خودجوش ظرفیت‌های جدید در خدمت تعلیم و تربیت است، و نیز دارای پیوند موثر با موضوعات و مسائل جامعه در مقیاس محلی، منطقه‌ای و ملی با حضور فعال در حیات اجتماعی است.

کفاش به مدرسه‌ای که دانش‌آموزان دوست دارند، اشاره کرد و گفت: دانش‌آموزان، مدرسه‌ای را دوست دارند و از تحصیل در آن لذت می‌برند و شوق رفتن به طرف آن را دارند که دارای ظرفیت پذیرش تفاوت‌های فردی، کشف و هدایت استعدادهای متنوع فطری و پاسخگویی به نیازها، علایق و رغبت دانش‌آموزان در راستای مصالح و چارچوب نظام معیار اسلامی باشد.

وی اضافه کرد: از طرفی دوره پایه در نظام تعلیم و تربیت که سازنده ساختار شخصیت دانش‌آموز در آینده است، بدون شک دوره ابتدایی است؛ در این دوره است که استعدادهای دانش‌آموز شناخته و شکوفا می‌شود.

معاون اسبق پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش تصریح کرد: اجبار و اکراه، فشار و استرس، حسادت به جای رقابت، مقایسه های غلط، تحمیل و.... سم مهلکی است که زمینه‌های فطری تربیت را تحت الشعاع قرار داده و آن را نابود می‌کند.

وی افزود: جداسازی و طبقه‌بندی‌های متعدد دانش‌آموزان در این دوره نیز تربیت طبیعی و فطری آنان را به تربیت سفارشی و گلخانه‌ای تبدیل می‌کند؛ بلایی که سال‌هاست نظام آموزشی را از تربیت تهی کرده و آن را به میدان رقابت و چشم و هم‌چشمی‌ها و تفاخر خانوادگی تبدیل کرده است.

کفاش اضافه کرد: بر همین اساس، فرصت و زمان را از فعالیت‌های جذاب و سازنده پرورشی و تربیت‌بدنی در مدارس گرفته و بعضاً این فعالیت‌های متنوع، با نشاط و سازنده را مخل جریان آموزش معرفی کرده است.

وی به حذف آزمون از دوره ابتدایی اشاره کرد و گفت: اقدام شجاعانه و ارزشمند وزیر آموزش و پرورش برای حذف آزمون‌های متعدد و استرس زا در دوره ابتدایی و تصویب آن در شورای عالی آموزش و پرورش، آغاز بازگشت شادابی و شور و نشاط تربیتی به مدارس خواهد بود و از همه مهم‌تر زمینه را برای حضور پررنگ‌تر مربیان پرورشی و تربیت‌بدنی در کنار معلمان برای فعالیت‌های جذاب و سازنده فراهم خواهد کرد.

معاون اسبق پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با بیان اینکه این حرکت مؤثر و بی نظیر، زمینه را برای تربیت متوازن بر اساس ساحت‌های شش‌گانه تربیتی سند تحول فراهم خواهد ساخت و تبعیض بین ساحت‌ها را در دراز مدت از بین خواهد برد، افزود: همه باید از این گام موثر و بزرگ حمایت کنیم تا ان‌شاءالله گام بعدی برای کم کردن تنوع مدارس و رفع تبعیض‌های آموزشی و تربیتی برداشته شود.

وی تصریح کرد: قطعاً صاحبان منافع اقتصادی که با درگیری ذهنی خانواده‌ها و مشوش کردن فکر و اندیشه نونهالان و ایجاد سد برای تحقق اهداف تربیتی، در این سال‌ها به آلاف و الوف رسیده‌اند، مانع تراشی‌هایی خواهند کرد.

کفاش اظهار داشت: استقرار کامل این هدف بزرگ درگروی مقاومت مسئولان، حمایت گسترده فرهنگیان و خانواده‌های دانش‌آموزان و همت اصحاب قلم و رسانه است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد