مهر: دکتر سیدحسن هاشمی در حاشیه بازدید از مراکز درمانی شهرستان گلوگاه، افزود: امسال در ارائه خدمات به زائرین اربعین حسینی همکاری های خوبی بین دولت،مردم و تمام نهادهایی که می توانستند برای ارائه خدمات به زائرین کمک کنند، وجود داشت . وی با اشاره به فعالیت های خوب صورت گرفته درطول مسیر حرکت زائرین، ادامه داد: البته کمبودهایی نیز وجو داشت که امیدواریم سال به سال کاهش یابد و فعالیتها، نظم بیشتری داشته باشند. هاشمی با بیان اینکه مشکلات در مرز مهران به دلیل بارندگی و ازدحام جمعیت بیشتر بود، گفت: همکارن ما در حوزه بهداشت و درمان تلاش زیادی برای ارائه خدمات به زائرین انجام دادند و بعضی از آنها از جمله یک خانم دکتر و چند نفر دیگر از همکاران جان خود را از دست دادند. وزیر بهداشت با اشاره به اینکه روی هم رفته فعالیت های خوبی در سه نقطه مرزی انجام شده است، از فعالیتها و اقدامات سه دانشگاه علوم پزشکی مرزی کشور در ارایه خدمات بهداشتی درمانی به زائرین اربعین حسینی قدردانی کرد. هاشمی در ادامه با بیان اینکه جای هیچ گونه نگرانی در مورد بیماری های واگیر جز بیماری آنفلوانزا در مناطق مرزی وجود ندارد؛ گفت: این بیماری در همه
مناطق در این فصل شایع است و مردم باید مراقب باشند و لباس گرم بپوشند. وی با تاکید بر اینکه مشکل جدی در این زمینه وجود ندارد، یادآور شد: تنها موضوع سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی که خاص این فصل است وجود دارد و کسانی که به کربلا مشرف شده اند ممکن است به دلیل مسافت طولانی پیاده روی که انجام داده اند و از نظر غذایی در شرایطی باشند که بدنشان ایمنی کافی نداشته باشد بنابراین ضمن زیارت قبول به تمام این عزیزان توصیه می کنم که مراقب باشند. وزیر بهداشت در ادامه گفت :طبق اطلاعاتی که دارم، هلال احمر جمهوری اسلامی نیز در حد مقدورات خود کمک های ویژه ای به زائرین داشته است. وی همچنین با اشاره به بازدید خود از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان گلوگاه با اشاره به این که شرایط بهداشتی درمانی این شهرستان نسبت به گذشته بهتر شده است در عین حال گفت: برای رسیدن به نقطه مطلوب هنوز فاصله داریم. وزیر بهداشت گفت: به رغم همه تلاشهای صورت گرفته ، درخواست هایی که نه تنها مردم این شهرستان بلکه کل استان مازندران دارند، کاملا به حق است . هاشمی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط دانشگاه علوم پزشکی مازندران جهت بهبود شرایط بهداشتی درمانی ، گفت:
روند ارایه خدمات رو به بهبود و اصلاح است. وزیر بهداشت در ادامه گفت: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران مجبور است هر ماه 10 میلیارد ریال بابت حقوق پرسنل از محل درآمدهای دانشگاه علاوه بر حقوقی که از طرف دولت پرداخت می شود، پرداخت نماید و در واقع ماهانه با 10 میلیارد ریال کسری روبروست و البته اگر بیمه ها به موقع مطالبات دانشگاه را پرداخت کنند. هاشمی یادآور شد : همین تاخیر پرداخت از سوی بیمه ها باعث شده است که مطالبات پزشکان، پرستاران، کارکنان آزمایشگاه و دیگر پرسنل این دانشگاه از اردیبهشت ما پرداخت نشود و اگر حمایت ها انجام شود مطمئنم شرایط تغییر خواهد کرد. وی از راه اندازی اورژانسی مجهز در شهرستان گلوگاه در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: دستگاههای دیالیز نیز تحویل شده است و کمبود آمبولانس نیز جبران خواهد شد. هاشمی با اشاره به کمبود نیروی متخصص در این شهرستان گفت: در حال حاضر 4 متخصص در این شهرستان به مردم این منطقه ارایه خدمت می دهند که کافی نیست و امیدواریم نیروی متخصص و تجهیزات لازم به تدریج افزایش یابد.
دیدگاه تان را بنویسید