کار متفاوت یک موسسه خیریه

کد خبر: 424385

موسسه محراب آفرینان (خیرین نمازخانه و کارآفرینان خدمات رفاهی) اقدام به ساخت ۱۵۰ سرویس بهداشتی در تهران کرده اند قرار است ۲۵ سرویس و نمازخانه در قزوین و ۵ مجموعه رفاهی در دماوند نیز ساخته و نصب شود.

کار متفاوت یک موسسه خیریه
نشست خبری ساخت سرویس های بهداشتی توسط موسسه خیریه محراب آفرینان ظهر روز ۲۶ خرداد ماه در تالار امیرحسین فردی حوزه هنری برگزار شد. در این برنامه امیر رضا هادی، یکی از اعضای هیات مدیره این مجمع گفت: ایران به عنوان کشوری بدون سرویس بهداشتی شناخته شده است و این موضوع باعث نگرانی توریست ها و حتی مردم شهرهاست چون جایی برای رفع نیازهای انسانی و خواندن نماز و وضو گرفتن آن هم به صورت عمومی وجود ندارد. بنابراین تعدادی از خیرین تصمیم گرفتند تا در این زمینه فعالیت کنند. از جمله یکی از بانوان که ملک ۱۴ میلیاردی خود را در خیابان فرشته به این منظور هبه کرده است.
وی افزود: این پروژه دو سال پیش توسط شهرداری تهران آغاز و در تهران ۱۵۰ سرویس بهداشتی در ۲۲ منظقه شهر ساخته و نصب شد. زمین این سرویس ها توسط شهرداری تهران تامین شد. در شهر قزوین نیز قرار است که با کمک شهرداری ۲۵ سرویس بهداشتی و نمازخانه تعبیه و در دماوند ۵ مجموعه رفاهی احداث شود. در این پروژه سعی شد تا استانداردهای جهانی و بهداشت عمومی در اولویت قرار گیرد به همین دلیل از سازه های استیل استفاده شد. سازه های قدیمی محل پنهان کردن مواد مخدر بود و یا کاسه هایی که در آنها استفاده می شد، بهداشتی نبودند. اما در این سازه ها که قابل انتقال نیز هستند، سعی شده تا از سازه هایی کاملا بهداشتی و غیر قابل جاسازی مواد مخدر استفاده شود. هادی گفت: در این سازه ها ۶ تا ده نفر کار می کنند سعی کرده ایم تا از افراد نیازمند به کار و یا بانوان بد سرپرست و بی سرپرست کمک بگیریم. از سوی دیگر فروشگاههایی که در کنار این مجموعه ها قرار دارد می توانند بحث نگهداری و نظافت آن را نیز بر عهده داشته باشند و از طریق فروش محصولات آن با زیر قیمت بحث درامدزایی و هزینه های نگهداری آن را حل کرد. وی ادامه داد: این سرویس ها ۲۴ ساعته و رایگان است و درآمد ناشی از فروش محصولات در فروشگاههای آن به صندوق خیریه برمی گردد تا به توسعه چنین فضاهایی در شهرهای دیگر منجر شود. همچنین فرایند فاینانس در آن پیاده شده است و سعی کردیم از ابزارهای علمی روز دنیا در ساخت آن استفاده کنیم. به همین دلیل سعی شد تا این سازه های جهانی ایرانیزه شده و دارای ۴ چشمه شامل دو چشمه برای بانوان و دو چشمه برای آقایان و محلی برای تعویض کودک و استفاده معلولان داشته باشد. هادی تصریح کرد: به منظور معرفی این اقدام همایشی نیز عصر امروز در موزه آب تهران برگزار خواهد شد و جمعی از مقامات سازمانهای مربوط به تبلیغات اسلامی و اقامه نماز نیز حضور پیدا می کنند. وی افزود: این طرح با استفاده از استانداردهای تمام سرویس های بهداشتی و مبلمان شهری که در دنیا ایجاد شده، اجرا می شود. سه سال روی آن کار شد و برای نصب آن فراخوان دادیم نتیجه این شد که سرویس های بهداشتی چهار چشمه ای ایجاد شود. طراحی آن به صورتی است که محلی برای ساخت المان و یاز جاسازی مواد نباشد بالابودن ضریب عایق نیز از مزایای این طرح بود. همچنین از نور محیط نیز برای روشنایی در روز استفاده می شود و قابلیت انتقال به هر مکانی را دارد چرا که توسعه شهرها این روزها به سرعت انجام می شود و ممکن است که این سازه ها احتیاج به تغییر مکان داشته باشند. در تمام سرویس های بهداشتی از وسایل و سیستم هایی استفاده شده که امکان سرقت آنها به صفر برسد این سازه ها از جنس شیشه و کامپوزیت ساخته شده اند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت