واکنش فرمانده‎ناجا به‎حادثه تروریستی‎سراوان

کد خبر: 372554

فرمانده ناجا به تلاش دشمنان برای ناامن سازی کشور، اشاره کرد و افزود: دستانی هدفمند تلاش دارند کشور را دچار ناامنی کنند از سوی دیگر حوادث تروریستی که در مرزهای کشور رخ می دهد نشانگر فعالیت سرویس‌های بیگانه است که آنها را برای ناامن کردن کشور تقویت، تجهیز و هدایت می‌کنند.

تسنیم: رئیس پلیس کشور با اشاره به لزوم تکمیل عملیات انسداد مرزها، گفت: متاسفانه در حال حاضر تروریست‌ها دزدانه ماموران مرزبانی و ناجا را مورد حمله قرار می‌دهند.

سردار اسماعیل احمدی مقدم در سومین گردهمایی موسسات خدمات حفاظتی و مراقبتی (انتظام) با بیان اینکه امنیت یکی از مهم‌ترین نیازهای بشری است و مقدم بر دیگر نیازها محسوب می‌شود، اظهار کرد: در سایه امنیت امکان شکوفایی تولید و تامین معیشت و نیز بسط و گسترش عدالت فراهم می‌شود، در حقیقت تامین امنیت یکی از پیچیده‌ترین ماموریت‌ها در دنیای امروز است.

وی با اشاره به اینکه عوامل تهدید کننده دائما در حال فزونی است، بیان کرد: با گسترش مناطق ناامن و تهدیدآفرین، همچنین مجرمان بیش از گذشته از فنون، دانش و ابزار جدید برای ارتکاب جرم بهره می‌برند.

وقوع حوادث تروریستی در مرزهای کشور، نشانگر فعالیت سرویس‌های بیگانه است

فرمانده ناجا به تلاش دشمنان برای ناامن سازی کشور، اشاره کرد و افزود: دستانی هدفمند تلاش دارند کشور را دچار ناامنی کنند از سوی دیگر حوادث تروریستی که در مرزهای کشور رخ می دهد نشانگر فعالیت سرویس‌های بیگانه است که آنها را برای ناامن کردن کشور تقویت، تجهیز و هدایت می‌کنند.

این مقام ارشد انتظامی گفت: امکانات ارتباطی، بسترهای مناسبی را برای تهاجم فرهنگی و حمله به هویت جوانان ما فراهم کرده است تا از این بستر طرح آندلس را پررنگ و قوی‌تر اجرا کرده و یک جامعه سست ، بی هویت، پر از فساد و شهوت داشته باشیم.

وی به مهم‌ترین مرکز تولید مواد مخدر جهانی در کنار مرزهای کشور، اشاره کرد و افزود: قدرت‌های بزرگ برای مبارزه با تروریسم، جنگ‌های بسیاری در منطقه راه انداختند، این قدرت ها نه تنها موجب کاهش تولید موادمخدر نشدند بلکه باعث افزایش 20 برابری مواد افیونی نیز شدند که این امر نشان از فقدان اراده و نیز تلاش آنها برای توسعه مواد افیونی دارد و همچنین فساد جامعه و تباهی جوانان یکی از اهدافی است که تعقیب می کنند؛ در چنین شرایطی تامین امنیت بسیار سخت است.

احمدی مقدم، چالش‌های اقتصادی، سیاسی ، مسموم کردن فضای روانی جامعه و تلاش برای ناکارآمد سازی حکومت برای حل معضلات مردم را از دیگر برنامه های دشمنان عنوان کرد و افزود: همین فشارها موجب بروز عدم تعادل های اقتصادی در سالهای اخیر شد که اثر مستقیمی بر افزایش جرم، سرقت و مواد مخدر داشت.

وی با اشاره به ادغام ناجا در سال 1370، گفت: در این سال، کشور 48 میلیون جمعیت داشت که نیمی از آن شهر نشین بود اما امروز قریب به 80 میلیون نفر جمعیت در کشور وجود دارد که 75 درصد آن (60 میلیون نفر) شهرنشین است که تامین امنیت آن نیاز به نیروی پلیس، کلانتری، مراکز انتظامی و... دارد.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه تعداد خودرو، راه، سفر و... طی این مدت بین 5 تا 8 برابر در کشور افزایش پیدا کرده، تصریح کرد: خدماتی نظیر گذرنامه، گواهینامه، پلاک خودرو، کنترل گذرنامه در مبادی مرزی (سفر های داخلی و خارجی)و.... حدوداً ده برابر رشد داشته است.

نیروی انتظامی، امروز کارآمد تر از سال های 70 ، 80 و 90 است

احمدی مقدم با اشاره به گسترش تهدیدات امنیتی پیرامون مرزها، تصریح کرد: امروز کل مرزهای کشور به مرزهای تهدید علیه ما تبدیل شده است. وی تصریح کرد: برآیند نیازهای امنیتی در سال 93 نسبت به سال 70، 5 تا 10 برابر افزایش یافته در حالی که به مجموع نیروی انسانی پلیس حتی 20 درصد افزوده نشده است.

فرمانده ناجا با بیان اینکه در کنار افزایش مطالبات، نیازها، تهدیدات، امنیت نیز رشد داشته، بیان داشت: امروز نیروی انتظامی به مراتب کارآمدتر از سال های 70 ، 80 و 90 در همه حوزه ها است.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به ارائه خدمات ده ها میلیونی به شهروندان، گفت: امروز، خدمات روان تر و سهل تر به دست مردم می رسد.

وی ادامه داد: در صورتی که قاچاق سوخت به خارج از کشور متوقف شود سالانه بیش از همه بودجه ناجا، منابع صرفه جویی می شود لذا توجه به بخش های این نیرو به چه میزان می تواند منافع ملی به همراه داشته باشد.

احمدی مقدم یادآور شد: در سال 84، که در کشور بیش از ده میلیون خودرو وجود داشت 28 هزار نفر در تصادفات رانندگی کشته می شدند اما امروز با 26 میلیون وسیله نقلیه، تعداد کشته ها به کمتر از 18 هزار نفر رسید، در صورتی که روند افزایشی تصادفات کنترل نمی شد امروز تعداد کشته به 60 هزار نفر در سال می رسید.

فرمانده ناجا تصریح کرد: هرچند کشته های 18 هزار نفری سوانح رانندگی اصلاً شایسته ملت ما نیست ؛ در صورت بسیج شدن همه دستگاه ها، قطعا ظرف یکی دو سال آینده این عدد را به 20 تا 30 درصد کاهش می یابد.

حمله ناجوانمردانه و دزدانه تروریست ها به ماموران مرزبانی و ناجا

وی با بیان اینکه اقدامات نیروی انتظامی، آثار و تبعات مثبت اقتصادی دارد، تصریح کرد: با تقویت این نیرو شاهد تقویت امنیت و آثار مثبت اقتصادی خواهیم بود.

احمدی مقدم با تاکید بر اینکه در صورت تکمیل عملیات انسداد مرزها و نیز تقویت دریابانی، بروز ناامنی ها بیش از گذشته کاهش می یابد، تصریح کرد: امروز، تروریست ها دزدانه در نقاط مرزی، ماموران مرزبانی و ناجا را ناجوانمردانه مورد حمله قرار می دهند لذا با تکمیل انسداد مرزها می توانیم آثار و عوامل تهدید کننده آن را کمتر کنیم.؛ البته این امر نیازمند سرمایه گذاری است، هرچند به محدودیت های دولت وافقیم اما باید بدانیم این اقدام باری بر دولت نیست بلکه کاهنده فشارها و بار مالی است.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به افزایش روند ناامنی در پیرامون کشور، گفت: ایجاد امنیت افق نزدیکی را به ما نشان نمی دهند بنابراین باید امنیت خود را بدون توجه به حوادث پیرامون خود تامین کنیم.

فعالیت بیش از 60 هزار نفر در یگان انتظامی وزارتخانه ها

وی با اشاره به نقش مشارکت پذیری اجتماعی و نیز اقدامات مؤسسات خدمات حفاظتی و مراقبتی، گفت: استفاده از پلیس افتخاری، امکان واگذاری خدمات الکترونیک به بخش خصوصی و استفاده از بازرسان مردمی ظرفیت‌های بسیار خوبی بوده که ما از آن بهره‌مند شده‌ایم.

سردار احمدی‌مقدم تأکید کرد: قریب به دو هزار دفتر، خدمات الکترونیک و راهنمایی و رانندگی در کشور به شهروندان ارائه می دهند که اگر قرار بود کارکنان این دفاتر، پرسنل ناجا باشند باید دو هزار ساختمان تهیه می کردیم که این امر محال بود اما امروز خدمات روان‌تر به مردم ارائه می‌شود، در کنار رضایتمندی شهروندان، هزینه‌های دولت نیز کاهش یافته است.

به گفته وی، در حال حاضر بیش از 60 هزار نفر در یگان‌های انتظامی وزارتخانه‌ها فعالیت می‌کنند، و تنها هزینه ناجا، آموزش این کارکنان و گماردن فرمانده برای این واحدها ست؛ شاید تنها دو درصد از این نیروها از نیروی انتظامی باشند.

تاکید بر حمایت قانونی از نگهبان های محله

فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: مؤسسات خدمات حفاظتی و مراقبتی با گماردن بیش از 45 هزار نیرو بخش مهمی از تأمین امنیت مردم را به عهده دارند اما این ظرفیت تا 2 یا 3 برابر قابل افزایش است.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: امروز بسیاری از مردم طالب دریافت این خدمات هستند اما اطلاعی از آن ندارند؛ در صورت اطلاع رسانی، ظرفیت بسیار بزرگی برای اشتغال، تولید امنیت و نیز تکمیل حلقه های امنیتی که مجموعه نظام برای مردم ایجاد می کند، به وجود می آید.

احمدی مقدم خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم حمایت قانونی از نگهبانان محله انجام شود ضمن اینکه با همکاری دادستان‌ها می‌توانیم اختیاراتی گرفته که این افراد کارت‌های ضابطیت دریافت کنند در هر صورت باید نیازهای این افراد تأمین شود.

وی به اشاره به ظرفیت پلیس افتخاری، گفت: این پلیس می تواند به تنهایی به اندازه ناجا، نیروی آماده پای کار و داوطلب در کنار ما داشته باشد و در بزنگاه ها می تواند در کنار ما و ماموریت هایمان حضور داشته باشد.

فرمانده ناجا با اشاره به اینکه داوطلب های بسیاری آماده همکاری با ناجا در قالب پلیس افتخاری هستند، گفت: این ظرفیت ها امروز در حال فعال شدن است؛ در برنامه ششم با همین رشد آرامی که نیروی انتظامی در 20 ساله گذشته داشته با رشد بخش های تکمیلی خود بیش از پیش آماده تر و پر اقتدار تر حضور داشته باشد.

مردم در امنیت کامل قرار دارند

این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: امروز دغدغه مردم سرقت‌های خرد، معتادان و مواد فروش‌های ولگرد است و این‌ها در برابر اقدامات داعش در کشورهای همسایه که مورد حمله قرار گرفته اند و دغدغه مردم آنها حفظ جان و ناموس شان است، چیزی نیست.

احمدی مقدم تصریح کرد: مردم ما از فارغ آنچه که در پیرامون ما می گذرد در امنیت کامل قرار دارند؛ نیروی انتظامی اهتمام دارد و اجازه نمی دهد که این نا امنی ها به کشور وارد شود.

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی با گسترش ظرفیت هایی مانند پلیس افتخاری و آموزش به مردم به وظیفه خود به خوبی عمل کرده، گفت: بیش از 120 هزار نیرو در حوزه خدماتی در کنار ناجا به مردم، خدمات ارائه می دهند ، در برنامه ششم این میزان باید سه برابر افزایش پیدا کند که این به معنای کاهش هزینه خدمات، امنیت بالاتر و مردمی تر است لذا باید بتوانیم از همه فرصت ها به خوبی بهره برداری کینم.

این مقام ارشد انتظامی گفت: مطمئنا ایران قادر است چالش های پیرامون خود را پشت سر گذاشته و الگوی مناسبی برای سایر کشورها باشد.

احمدی مقدم خاطرنشان کرد: در کشورهای دیگر از جمهوری اسلامی به عنوان کشوری عقب مانده، پرمساله، ناامن و... نام می برند، در حالیکه دشمنان نظام با تلاش حقوقی سازمان یافته درصدد هستند تا دست تروریست ها و سوداگران مرگ را بازتر از گذشته کنند اما ملت ایران هوشیار هستند.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: به اذعان نمانیدگان پلیس سایر کشورهای دیگر، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در خودکفایی کامل به سر می برد و در سطح منطقه سرآمد است؛ از سوی دیگر در بین کشورهای پیشرفته، پلیس ایران یکی از کارآمدترین پلیس هاست.

وی با اشاره به پیشرفت جرم و جنایت در کشورهای پیشرفته، گفت: نرخ جرایم جنایی در کشور ما یکی از پایین ترین نرخ هاست، همچنین سرعت و قدرت کشف ما در بالاترین رتبه ها قرار دارد که این گفته من نیست بلکه اعتراف سازمان ها و مجامع بین المللی است.

12 کشور از آموزش های پلیس ایران بهره می برند

فرمانده ناجا با اشاره به شعار هفته نیروی انتظامی، گفت: تلاش ما این است که در ناجا عنصر کارآمدی را ارتقاء دهیم که این میسر نیست مگر با تلاش جهادی، با این دو مولفه به اقتداری بی نظیر دست پیدا خواهیم کرد.

وی ادامه داد: اقتدار جمهوری اسلامی و نیروی انتظامی، اقتداری مردمی و در عمق قلوب آنهاست به گونه ای که مردم می توانند به عنوان تکیه گاه به آن اعتماد پیدا کرده و به آن پشت گرم باشند.

احمدی مقدم با بیان اینکه امروز حداقل 12 کشور از آموزش‌های نیروی انتظامی بهره‌مند هستند که این تعداد هر روز در حال افزایش است که نشان از شایستگی ناجاست، خاطرنشان کرد: خوشحال هستیم که امروز بخش خدمات حفاظتی مراقبتی سربلند است و عملکرد خوبی دارد.

حادثه سراوان ناشی از بی دقتی و بی مسئولیتی مدیران مرزی پاکستان است

این مقام ارشد انتظامی در حاشیه این گردهمایی در جمع خبرنگاران درباره دو حادثه تروریستی عصر روز گذشته و صبح امروز در سراوان، اظهارداشت: متأسفانه شب گذشته در پی درخواست کمک در منطقه "آسپیچ" که با هدف فریب انجام شده بود، ماموران ما در راه اعزام به محل بودند که از سوی تروریست‌ها مورد حمله قرار گرفتند که در این رابطه سه نفر از آنها به شهادت رسیدند.

وی افزود: تاکید کرده بودیم با توجه به وجود چنین فریب هایی، همکاران ما در این مناطق به ویژه در هنگام شب با یک وسیله تردد نکنند که این موضوع در حال بررسی است؛ این دو حادثه رخ داده ناشی از بی دقتی و بی مسئولیتی مدیران مرزی پاکستان می باشد که این وضعیت به هیچ عنوان برای ما قابل قبول نیست و باید هرچه زودتر جلوی این ناامنی ها گرفته شود، در این رابطه مراتب اعتراض خود را نسبت به این موضوع اعلام کرده ایم.

فرمانده ناجا با بیان اینکه صبح امروز نیز در حمله‌ای که با سلاح‌های سنگین به یکی از پاسگاه‌ها انجام شد متأسفانه یکی از مأموران ما به شهادت رسید؛ خواستار ورود دستگاه دیپلماسی در این رابطه شد و گفت: قابل قبول نیست که خاک پاکستان به محل امنی برای تروریست‌ها تبدیل شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد