حکیم‌الله محسود که بود؟/عکس

کد خبر: 298707

حکیم‌الله محسود، فرمانده طالبان پاکستان که در حمله امروز پهپادهای آمریکا کشته شد جانشین فردی شده بود که سرنوشتی درست مشابه خودش داشت.

حکیم‌الله محسود که بود؟/عکس
فارس: حمله موشکی پهپادهای آمریکا به منطقه وزیرستان شمالی باعث کشته شدن حکیم‌الله محسود، رهبر جنبش طالبان پاکستان منجر شد. حکیم‌الله محسود که متولد سال 1978 میلادی بود پس از کشته شدن «بیت‌الله محسود» به رهبری این گروه شبه‌نظامی رسید. وی پیش از کشته شدن بیت‌الله ـ که او هم در حمله پهپادهای آمریکا کشته شد ـ معاون وی در امور فرماندهی و از سران گروه نظامی موسوم به «فدائیان اسلام» بود.
آشنایی حکیم‌الله با بیت‌الله به دوران مدرسه برمی‌گردد، جایی که او در تنها دوران تحصیلش در مدرسه‌ای در منطقه «هانگو» پاکستان با بیت‌الله همدوره‌ای بود. حکیم‌الله که در آن زمان برای خودش نام ذوالفقار را انتخاب کرده بود به عنوان محافظ شخصی و معاون بیت‌الله انتخاب شد. نامش در آن زمان در میان نیروهای طالبان به خاطر مهارتهایی که در نبرد با سلاح کلاشنیکف داشت بر سر زبان‌ها افتاد. گفته می‌شود در آن زمان تنها فردی به نام «نیک محمد» از او مهارت بیشتری در استفاده از این سلاح داشته است.

حمله موشکی پهپادهای آمریکا به منطقه وزیرستان شمالی باعث کشته شدن حکیم‌الله محسود، رهبر جنبش طالبان پاکستان منجر شد.

حکیم‌الله محسود که متولد سال 1978 میلادی بود پس از کشته شدن «بیت‌الله محسود» به رهبری این گروه شبه‌نظامی رسید. وی پیش از کشته شدن بیت‌الله ـ که او هم در حمله پهپادهای آمریکا کشته شد ـ معاون وی در امور فرماندهی و از سران گروه نظامی موسوم به «فدائیان اسلام» بود.

آشنایی حکیم‌الله با بیت‌الله به دوران مدرسه برمی‌گردد، جایی که او در تنها دوران تحصیلش در مدرسه‌ای در منطقه «هانگو» پاکستان با بیت‌الله همدوره‌ای بود. حکیم‌الله که در آن زمان برای خودش نام ذوالفقار را انتخاب کرده بود به عنوان محافظ شخصی و معاون بیت‌الله انتخاب شد.

نامش در آن زمان در میان نیروهای طالبان به خاطر مهارتهایی که در نبرد با سلاح کلاشنیکف داشت بر سر زبان‌ها افتاد. گفته می‌شود در آن زمان تنها فردی به نام «نیک محمد» از او مهارت بیشتری در استفاده از این سلاح داشته است.

سال ۲۰۰۴ او سخنگوی طالبان شد و بین تابستان سال ۲۰۰۷ و بهار ۲۰۰۸ حمله‌های نظامی‌ای علیه کاروان‌های نظامی آمریکا سازمان‌دهی کرد که باعث شد «تنگه خیبر» در مرز میان افغانستان و پاکستان ۶ بار بسته شود. شاید به همین دلیل بود که فرماندهی مناطق «اورکازی»، «خیبر» و «کرم» در همین سال به او واگذار شد.

در ۲۲ آگوست سال ۲۰۰۹ محسود ۲۸ ساله به اتفاق آراء به عنوان رهبر جدید گروه تحریک طالبان منصوب شد. در آن زمان گروه طالبان کشته شدن بیت‌الله را تکذیب می‌کرد و این انتصاب جدید خبری بود که گمانه‌زنی‌ها درباره مرگ رهبر پیشین طالبان در حملات آمریکا را تأیید می‌کرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد