تشکیل ستاد رسیدگی به پرونده منافقین در قوه قضائیه

کد خبر: 1236089

رئیس قوه قضاییه گفت: گروه و ستادی را مأمور و موظف کرده‌ایم تا برخی پرونده‌های عقب‌مانده به‌خصوص پرونده‌های گروهک منافقین که در اوایل انقلاب علیه اقشار و طبقات مختلف مردم و کشور دست به جنایات می‌زدند، رسیدگی شود.

تشکیل ستاد رسیدگی به پرونده منافقین در قوه قضائیه

رئیس قوه قضاییه گفت: گروه و ستادی را مأمور و موظف کرده‌ایم تا برخی پرونده‌های عقب‌مانده به‌خصوص پرونده‌های گروهک منافقین که در اوایل انقلاب علیه اقشار و طبقات مختلف مردم و کشور دست به جنایات می‌زدند، رسیدگی شود.

به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای، رئیس دستگاه قضا امروز (دوشنبه 9 مرداد) با بیان سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضاییه، از دستور خود برای تشکیل ستادی به‌منظور رسیدگی به اقدامات گروه‌های تروریستی در سال‌های اول انقلاب خبر داد.

پرونده‌های عقب‌مانده گروهک‌های جنایت‌کار (منافقین) رسیدگی می‌شود

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به اینکه رسیدگی به پرونده‌های عقب‌مانده‌ی گروهک‌هایی که در اوایل انقلاب علیه مردم و کشور مرتکب جنایات شدند یکی از دستور کارهای این دوره قوه قضاییه است، گفت: گروه و ستادی را مأمور و موظف کرده‌ایم تا برخی پرونده‌های عقب‌مانده به‌خصوص پرونده‌های گروهک‌هایی را که در اوایل انقلاب علیه اقشار و طبقات مختلف مردم و کشور دست به جنایات می‌زدند، به سرانجام برسانند.

به این گروه و ستاد تکلیف کرده‌ایم که در رسیدگی‌های خود ضمن رعایت قانون و اتخاذ تدبیر، درک درستی را در قبال جنایات این گروهک‌ها(مانند منافقین) در مقطع زمانی اوایل انقلاب داشته باشند و این قبیل موضوعات را لحاظ کنند که این گروهک‌ها چه جنایاتی را علیه کودکان و زنان روا می‌داشتند و مردم عادی را هدف قرار می‌دادند و با دشمن متجاوز و متخاصم نیز همراهی و هماهنگی داشتند و به او اطلاعات می دادند.

شایان ذکر است؛ روز شنبه هفتم مردادماه، دادگاه کیفری یک استان تهران با انتشار یک آگهی عمومی که در روزنامه های کثیرالانتشار منتشر شده، از اعضای متواری سازمان مجاهدین خلق معروف به منافقین (104 تن از سران مجاهدین خلق از جمله مسعود رجوی، مریم رجوی، مهدی ابریشمچی)خواست، وکیل قانونی خود را به این دادگاه معرفی کنند تا در فرآیند رسیدگی به پرونده‌ای که برای آن ها تشکیل شده از این افراد دفاع کنند.

تلاش مذبوحانه دشمنان برای کم‌رنگ کردن مراسم محرم بود!

اژه‌ای همچنین ضمن تسلیت مجدد ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع) و اسارت آل‌الله، اظهار کرد: در دهه اول محرم امسال علی‌رغم همه شیطنت‌ها و تلاش‌های مذبوحانه دشمنان و شیطان‌صفتان و توهین‌هایی که به مقدسات روا می‌داشتند، مردم ایران اسلامی حماسه‌ای کم‌نظیر خلق کردند و حضوری با شکوه در مراسمات عزاداری داشتند؛ بدون تردید این حضور حماسی مردم، بخش اعظمی از توطئه‌های دشمنان را خنثی کرد بر این اساس مسئولیت ما برای خدمت به این مردم عزیز سنگین‌تر شد.

توطئه‌های دشمن ادامه دارد

رئیس قوه قضائیه در ادامه به توطئه‌هایی اشاره کرد که دشمنان به‌واسطه عصبانیت از شکست‌هایی که متحمل شده‌اند، درصدد اعمال آنها هستند و در همین باره گفت: مشاهده می‌شود که حاشیه‌سازی‌هایی در کشور صورت می‌گیرد تا اذهان را از پرداختن به مسائل اصلی و اولویت‌دار منحرف سازند؛ جبهه دشمن، هر روز با یک شایعه و خلط حق و باطل اذهان را مشغول می‌سازد تا به زعم خود، کشور را از حرکت در مسیر پیشرفت و رفع مشکلات بازدارد. همچنین تخریب اشخاص و نهادها در دستور کار دشمن است؛ شاهدیم که هر روز یک شایعه را برای شخصی درست می‌کنند و آن را نشر می‌دهند و با عملیات روانی درصدد سرگردان کردن مردم هستند.

اژه‌ای با اشاره به اقدامات دشمن در زمینه ایجاد شبهه و تفرقه میان مردم و مسئولان و قوا، گفت: ما باید بصیرت خود را افزایش دهیم و اولویت‌ها را تشخیص دهیم و میان خودی و غیرخودی تمییز قائل شویم؛ باید بصیرت داشته باشیم و حواسمان جمع باشد تا خدای ناکرده در زمین دشمن بازی نکنیم؛ ما همه اعضای یک خانواده هستیم و اگر مشکلاتی هست، باید آنها را با هم‌افزایی و تدبیر در داخل خانواده حل کنیم؛ نباید اجازه دهیم اغیار میدان‌دار شوند و کار به دست نااهلان و نفوذی‌ها بیفتد.

تحقق شعار سال از اولویت‌های اصلی همه قواست

رئیس قوه قضاییه تأکید کرد: امروز یکی از اولویت‌های اصلی که همه قوا و دستگاه‌ها باید بر روی آن متمرکز باشند، مقوله تحقق شعار سال و مهار تورم و رشد تولید است؛ نباید از شعار سال غافل شویم؛ دشمن درصدد است تا مشکلات مردم و کشور ما حل نشوند؛ لذا ما باید با تلاش مضاعف در تحقق شعار سال، توطئه دشمن را خنثی گردانیم. امروز خواست دشمن آن است که فساد در عرصه‌های مختلف توسعه یابد؛ لذا یکی از اولویت‌های ما باید مبارزه قاطع با هر نوع فسادی اعم از اقتصادی و غیراقتصادی باشد؛ ما بر مقابله قاطعانه و قانونی با فسادهای سیاسی و فرهنگی و کسانی که بطور خاص با همراهی دشمن هنجارشکنی می‌کنند، اهتمام و تأکید داریم؛ ما اجازه نخواهیم داد امنیت مثال‌زدنی مردم و کشور ما مخدوش شود.

اژه‌ای گفت: همانطور که تمرکز دشمن بر ایجاد اختلاف و افتراق در داخل کشور ماست، تمرکز ما نیز باید معطوف به جلوگیری از تشتت و پراکندگی در داخل باشد و با صبر و حوصله و تأنی از هر نوع افتراقی جلوگیری به عمل آوریم. نباید به شایعاتی که دشمن ایجاد می‌کند پر و بال دهیم؛ باید بر انسجام و تحکیم صفوف مردم و متدیّنین بیفزاییم و از افراط و تفریط پرهیز کنیم؛ در این زمینه نیز راهگشاترین نسخه، اطاعت از ولی‌ّ امر است؛  باید چشم و گوشمان به این اوامر باشد؛ همچنین باید عمل و التزام به قانون را سرلوحه اقدامات خود قرار دهیم و همگان قانون را فصل‌الخطاب بدانیم.

محکومیت توهین به قرآن

وی در این جلسه بار دیگر اهانت به مقدسات و قرآن کریم را محکوم کرد و این قبیل اهانت‌ها را توطئه‌ای برنامه‌ریزی شده از ناحیه شیطان‌صفتان و صهیونیست‌‎ها دانست.

رئیس قوه قضاییه در ادامه به مقوله مهم اهتمام دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور نسبت به کشف و خنثی‌سازی توطئه‌ها، جریانات سازمان‌یافته و نفوذی‌ها اشاره کرد و ضمن تأکید مؤکد بر این مقوله، توصیه‌هایی مهم را در خصوص لحاظ موازین شرعی و قانونی در پیشبرد امر مزبور مطرح کرد.

توصیه به رعایت قانون در بحث کشف توطئه‌ها

اژه‌ای در همین راستا بیان کرد: بدون‌تردید کشف و خنثی‌سازی توطئه‌ها، جریانات سازمان‌یافته و نفوذی‌ها توسط دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی و کمک دستگاه قضایی در این زمینه و همچنین محاکمه و مجازات قاطعانه عناصر و عوامل جریانات مذکور، امری ضروری و لازم است؛ امروز دشمن تلاش مضاعفی را به کار بسته تا امنیت مثال‌زدنی کشور ما را مخدوش کند، لذا دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی ما نیز باید تلاش خود را مضاعف کنند؛ اما توجه شود که در این مسیر نباید خدایی‌ناکرده فعلی خلاف شرع و قانون به وقوع بپیوندد؛ چرا که هدف غایی ما کسب رضایت الهی است لذا نباید امری خلاف شرع صورت گیرد.

وی تأکید کرد: هیچکدام از اعمال و اقدامات در مسیر کشف توطئه‌ها و نفوذی‌ها نباید از مسیر خلاف شرع و قانون باشد؛ نباید برای نیل به یک هدف مقدس، از راه‌های غیرشرعی و غیرقانونی وارد شد.

رئیس قوه قضائیه در همین زمینه به قوانین و مصوبات موجود و فرمایشات و تأکیدات امامین انقلاب اشاره کرد و مشخصاً به قرائت بند 6 از فرمان 8 ماده‌ای امام خمینی(ره) پرداخت که در تاریخ 24 آذر 61 در بحبوحه اقدامات گروهک‌های الحادی و التقاطی و منافق و جنگ تحمیلی، صادر شد؛ بندی که تصریح دارد: «هیچ کس حق ندارد به خانه یا مغازه و یا محل کار شخصی کسی بدون اذن صاحب آنها وارد شود یا کسی را جلب کند، یا به نام کشف جرم یا ارتکاب گناه تعقیب و مراقبت نماید، و یا نسبت به فردی اهانت نموده و اعمال غیر انسانی - اسلامی مرتکب شود، یا به تلفن یا نوار ضبط صوت دیگری به نام کشف جرم یا کشف مرکز گناه گوش کند، و یا برای کشف گناه و جرم هر چند گناه بزرگ باشد، شنود بگذارد و یا دنبال اسرار مردم باشد، و تجسس از گناهان غیر نماید یا اسراری که از غیر به او رسیده و لو برای یک نفر فاش کند. تمام اینها جرم [و] گناه است و بعضی از آنها چون اشاعه فحشا و گناهان از کبایر بسیار بزرگ است، و مرتکبین هر یک از امور فوق مجرم و مستحق تعزیر شرعی هستند و بعضی از آنها موجب حد شرعی می‌باشد.»

اژه‌ای در ادامه‌ تشریح و تبیین مبحث کشف توطئه‌ها و نفوذی‌ها در عین رعایت دقیق موازین شرعی و قانون، به فرمایشات مقام معظم رهبری نیز در این راستا اشاره کرد و گفت: معظم‌له در انجام مأموریت‌های اطلاعاتی به رعایت موازین تأکید دارند.

رئیس قوه قضائیه در ادامه مبحث صدرالاشاره به قوانین و مصوبات موجود در خصوص کشف توطئه‌ها و نفوذی‌ها در عین رعایت دقیق موازین شرعی و قانون‌گریزی زد و مشخصاً با تشریح اصل 25 قانون اساسی و ماده 150 قانون آیین دادرسی کیفری و همچنین مصوبات شورای عالی امنیت ملی در خصوص چگونگی اجرای اصل 25، گفت: در قوانین تأکید شده است که هرگونه کنترل و تجسس و ورود در حریم شخصی ممنوع است و در موارد خاص با اذن قانون و قاضی باید انجام شود و لازم است در این خصوص نظارت بیشتری صورت گیرد و اگر لازم باشد دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با دعوت از دستگاه‌های زیربط نسبت به آیین‌نامه قبلی بازبینی و اصلاحاتی به عمل آورد.

رئیس قوه قضاییه همچنین شهادت جمعی از عزاداران امام حسین(ع) در نقاط مختلف کشورهای دنیا را نیز تسلیت گفت و اقدامات تروریستی برای به خاک و خون کشیدن سوگواران سرور و سالار شهیدان را محکوم کرد./تسنیم

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

فروش اسکوربرد ورزشی

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت