اعتیاد جرم است، بیماری نیست!
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور، با عنوان این مطلب که ۶۰ درصد معتادان شاغلین هستند میگوید باید بدانیم اعتیاد و معتاد شدن جرم است و بیماری نیست.
محمد عباسی، صبح دوشنبه در نشست تخصصی مسئولان مبارزه با مواد مخدر کشور با عنوان پیشگیری از اعتیاد، مشارکتهای مردمی، اشتغال بهبودیافتگان، اظهار داشت: نگرش و رویکرد دولت سیزدهم به شکل جدی به پاک کردن جامعه از آلودگیهای بزرگ مانند اعتیاد است.
وی افزود: برخی اختلافهای رویکردی باعث شده بود تا اقدامات لازم و کافی در امر اعتیاد نداشته باشیم.
عباسی ادامه داد: در کنار سایر آسیبها جریان اعتیاد پاکی جامعه را نشانه گرفته است، در سیاستهایی که رهبر انقلاب در آذر ۸۵ ابلاغ کردند، فرمودند که باید در امر موادمخدر مبارزه قاطع و فراگیری داشته باشیم.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با بیان اینکه اعتیاد جرم و گناه بسیار بزرگی است، تصریح کرد: باید بدانیم اعتیاد و معتاد شدن جرم است و بیماری نیست، این فعل آلودگی بسیار بدی است.
وی افزود: اگر بگوییم در این چهل سال اقداماتی انجام نشده بی انصافی به افراد و دستگاههایی است که اقدامات خوبی داشتند اما فضای موجود اصلاً مطلوب نیست و اقداماتی هم که در گذشته داشته ایم به چالش کشیده شده است چراکه اعتیاد بیشتر شده است.
عباسی ادامه داد: اقداماتی که تا به الان انجام شده است صرفاً جلوگیری از آلودگیهای بیشتر بوده است، البته اگر این اقدامات نبود با توجه به دسیسههای جهانی در امر اعتیاد وضعیت از اینکه هست، بدتر میشد.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور تصریح کرد: بخش بسیار زیادی از منابع سازمان بهزیستی و دیگر دستگاههای مسئول صرفاً برای جمع آوری و نگه داری هزینه میشود.
وی با اشاره به صحبت وزیر کشور مبنی بر اینکه تمامی معتادان باید جمع آوری و ساماندهی شوند، افزود: درست است که باید معتادان جمع آوری شوند اما باید بدانیم مکانی هم برای نگهداری تمام این افراد نیست به همین دلیل است که وزیر هم گفتند حتی اگر لازم چادر نصب کنیم برای نگهداری معتادان باید این کار انجام شود.
عباسی ادامه داد: نمیشود هیچ زمان آمار دقیقی از معتادان داشته باشیم چراکه باید شیوع شناسی شود و اگر این اتفاق رخ دهد آمار ناامیدکننده ای اعلام میشود.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور تصریح کرد: افرادی که برای بار دوم و سوم دستگیر میشوند باید جدا از معتادانی که برای بار اول دستگیر میشوند نگهداری شوند.
وی با بیان اینکه ۶۰ درصد از معتادان شاغلین هستند، افزود: اینکه میگویند بیکاری عامل اعتیاد است، درست نیست. یکی از موارد ابتلاء به اعتیاد است اما دلیل اصلی نیست، بی تفاوتی خانوادهها نسبت به مسائل شرعی یکی دیگر از علتهای ابتلاء به اعتیاد است.
دیدگاه تان را بنویسید