چند درصد ایرانی‌ها ۲ دوز واکسن کرونا زده‌اند؟

کد خبر: 1127032

وزیر بهداشت گفت: در چندماه اخیر واکسیناسیون کرونا در ایران تسریع شده است و ۹۰درصد از جمعیت هدف یک دوز و حدود ۸۰درصد نیز دو دوز واکسن خود را دریافت کرده‌اند.

چند درصد ایرانی‌ها ۲ دوز واکسن کرونا زده‌اند؟

 بهرام عین‌اللهی در دیدار کازو توشی آیکاوا، سفیر ژاپن در ایران اظهار کرد: امروز دانشمندان و محققان ایرانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران از پیشرفت‌های ژاپن در محافل علمی سخن می‌گویند و این پیشرفت‌ها در حوزه‌های مختلف پزشکی، عنوان می‌شود.

وی ادامه داد: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در حوزه‌های مختلف فعالیت دارند و بسیاری از نیازهای سلامت ایران را تأمین می‌کنیم و در دانش پزشکی، پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم. خوشحالیم که ژاپن در دانش‌های بنیادی و جدید سلولی و علوم پایه، ژنتیک و بایوتکنولوژی پیشرفت‌های زیادی داشته است و دانشمندان ما در این حوزه‌ها از ژاپن، به‌خوبی یاد می‌کنند چراکه ژاپن در این زمینه‌ها در دنیا، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

وزیر بهداشت یادآور شد: باوجود اعمال تحریم‌های ناجوانمردانه برخی کشورها علیه ایران اما این فراز و نشیب‌ها، در روابط بین ایران و ژاپن تأثیر چندانی نداشته است و دانشمندان و محققان ایرانی علاقه‌مند هستند که ارتباط خود با کشور ژاپن را حفظ و تقویت کنند.

عین‌اللهی عنوان کرد: اطمینان داریم که دولت و مردم ژاپن به دولت و مردم ایران علاقه ویژه‌ای دارند و ارتباط قلبی نزدیکی بین این دو کشور وجود دارد که یکی از نمونه‌های آن، کمک‌های ژاپن در مبارزه با کرونا بوده است.

وی تأکید کرد: تحریم‌هایی ناجوانمردانه علیه مردم ایران اعمال شده است اما مراقب هستیم که این تحریم‌ها روی سلامت مردم، تأثیری نداشته باشد البته در بحران کرونا هم این تحریم‌ها ادامه دارد و کمک‌های ژاپن به ایران توانسته است به مراقبت ما از سلامت مردم ایران کمک کند البته امیدواریم که بخشی از منابع مالی ایران در ژاپن آزاد و در حوزه سلامت صرف شود.

وزیر بهداشت گفت: امروز نه‌تنها مردم ایران بلکه مهاجرین از جمله افغانستانی‌ها را با آغوش باز پذیرایی می‌کنیم و تمام خدمات درمانی، بهداشتی و واکسیناسیون را ارائه و فکر می‌کنیم که در شرایط کرونا، کارهای انسانی در تاریخ ماندگار می‌شود.

عین‌اللهی خاطرنشان کرد: از کمک‌های ژاپن به ایران به‌ویژه در ایام کرونا تشکر می‌کنیم و امیدواریم که شاهد تقویت همکاری‌های علمی، دانشگاهی و انجام پروژه‌های مشترک علمی و تبادل استاد و دانشجو بین دو کشور باشیم.

وی ادامه داد: با همکاری ژاپن دو پروژه درمانی در دو بیمارستان آرش و امام حسین(ع) تهران از سال 93 آغاز اما از سال 96 متوقف شده است و لازم است که این دو پروژه مجدداً فعال و تکمیل شود.

وزیر بهداشت تصریح کرد: امروز همه ایرانی‌ها از ژاپن خاطرات خوبی دارند و امیدواریم که دوستی بین ایران و ژاپن ادامه داشته باشد و نشان دهیم که دو کشور می‌توانند روابط خوبی داشته باشند و در جهش علم و دانش دنیا، مؤثر باشند.

عین‌اللهی ابراز کرد: کرونا یک بحران تاریخی بود و در بحران‌ها و حوادث، کشورها کمک به همدیگر را مسئولیت خود می‌دانند. امروز در کشور ما مهاجرین افغان بدون دریافت کمک از هیچ مرجعی، خدمات مربوط به واکسیناسیون و درمانی را دریافت می‌کنند.

وی یادآور شد: در چندماه اخیر واکسیناسیون کرونا در ایران تسریع شده است و 90 درصد از جمعیت هدف، یک دوز و حدود 80 درصد نیز دو دوز واکسن خود را دریافت کرده‌اند. در زمان حاضر مجموعه‌های مختلفی در ایران با پلت‌فرم‌های مختلف، واکسن‌های مؤثری تولید کرده‌اند و سفیر یا محققان ژاپن می‌توانند از این مجموعه‌ها بازدید کنند و لازم است که همکاری‌های دو کشور در این زمینه نیز ارتقا پیدا کند.

وزیر بهداشت گفت: پزشکان و دانشمندان ایرانی از تجهیزات پزشکی و تشخیصی ژاپنی، رضایت بسیار بالایی دارند. بسیاری از میکروسکوپ‌ها و دستگاه‌های مختلف تشخیصی مورد استفاده در چشم‌پزشکی در ایران، ساخت ژاپن است علی‌رغم اینکه تولیدات سایر کشورها هم وجود دارد اما ترجیح می‌دهیم که از تجهیزات ژاپنی استفاده کنیم و امیدواریم که این همکاری‌ها تقویت شود و ژاپن اجازه ندهد که محصولات دیگر جای محصولات ژاپنی را در ایران بگیرند.

عین‌اللهی خاطرنشان کرد: امیدواریم همکاری‌های مشترک بین ایران و ژاپن در حوزه‌های مختلف از جمله همکاری‌های علمی، برگزاری کنفرانس‌های مشترک علمی، تبادل تجهیزات پزشکی و تبادل استاد و دانشجو ارتقا یابد، همچنین علاقه‌مندیم که وزیر بهداشت ژاپن به ایران سفر کند و از مرکز بهداشتی، درمانی، تحقیقاتی، آموزشی و صنایع داروسازی و تجهیزات پزشکی ایران بازدید کند تا زمینه‌های تقویت همکاری‌های مشترک، شناسایی و عملیاتی شود.

کازو توشی آیکاوا، سفیر ژاپن در ایران نیز در این دیدار گفت: ظرفیت‌های بسیار زیادی در حوزه پزشکی و درمانی بین ایران و ژاپن وجود دارد، یکی از نمونه‌های همکاری دانشگاهی بین دو کشور در حوزه بهداشت، مربوط به همکاری یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و دانشگاه کوموموتوی ژاپن در مورد یک بیماری است که در غرب ژاپن، جنوب ایران و برخی کشورهای آمریکای جنوبی وجود دارد. حوزه‌های بیوتکنولوژی، علوم پایه، سلول‌های بنیادین و ژنتیک برای محافل علمی ژاپن اهمیت زیادی دارد.

وی خاطرنشان کرد: در ژاپن تا سه هفته پیش، مبتلایان روزانه کرونا دورقمی و حدود 70 تا 80 نفر بود اما الآن این آمار بیشتر شده و به 70 هزار نفر در روز رسیده است و مرگ‌ومیر روزانه مردم ژاپن نیز حدود 30 نفر است. 80 درصد از مردم ژاپن معادل 100 میلیون نفر تاکنون دو دوز واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

سفیر ژاپن در ایران یادآور شد: سویه اومیکرون بسیار مسری و دارای سرایت بسیار زیادی است و امیدواریم که همکاری‌های‌مان با ایران و سایر کشورها را در زمینه مبارزه با کرونا، گسترش دهیم. در ماه‌های گذشته، برخی تجهیزات پزشکی از جمله ام‌آرآی و سی‌تی‌اسکن را به استانهای خراسان‌های شمالی و جنوبی و خوزستان اهدا کردیم.

آیکاوا تأکید کرد: در استان خوزستان بازدیدهایی داشتیم و منتظر نصب دستگاه ام‌آرآی بودند و مقدمات نصب این دستگاه را فراهم کرده بودند و تحت تأثیر این کار آنها قرار گرفتم همچنین به‌شدت تحت تأثیر تعهد و دانش پزشکی نیروهای بهداشتی و درمانی ایران به‌ویژه در بیماری کرونا قرار گرفتم.

سفیر ژاپن در ایران خاطرنشان کرد: برای ما مهم است که همکاری‌های مشترک با ایران را ادامه دهیم و گفتگوهای فشرده‌تری داشته باشیم. به تلاش‌ها و خدمات ایران برای کمک به مهاجرین افغانستانی در ایران، احترام می‌گزاریم، ایران و ژاپن 20 سال است که در این زمینه با همدیگر همکاری دارند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد