جلسه اضطرارى سازمان بهداشت جهانى

کد خبر: 1111975

در پی شناسایی گونه جدید کرونا در آفریقای جنوبی که جهش‌های آن دو برابر جهش‌های نوع دلتا است و ویژگی‌های سرایت‌پذیری بالاتر را نشان داده، سازمان جهانی بهداشت نشست ویژه برگزار می‌کند.

جلسه اضطرارى سازمان بهداشت جهانى

مقامات روز پنجشنبه هشدار دادند دانشمندان در آفریقای جنوبی گونه جدیدی از کرونا را شناسایی کرده‌اند که دارای مجموعه بسیار غیرمعمول از جهش‌هاست و به طور بالقوه می‌تواند موج دیگری از ابتلا را ایجاد کند.

«جو فاهلا» وزیر بهداشت آفریقای جنوبی گفت این گونه که به نام B.۱.۱.۵۲۹ شناخته می‌شود، تاکنون در بوتسوانا، آفریقای جنوبی و هنگ‌کنگ دیده شده، اما به زودی می‌تواند در سراسر جهان پخش شود.

«تولیو د اولیویرا» پروفسور و متخصص ژنتیک که انواع گونه‌های کروناویروس را مورد مطالعه قرار داده، در یک جلسه توجیهی گفت که این گونه بیش از ۳۰ جهش دارد و به وضوح بسیار متفاوت با انواع شناخته شده است.

وی افزود تعداد جهش‌ها نگران‌کننده است و می‌تواند به گونه‌ اجازه دهد تا از سیستم ایمنی بدن فرار کند.

«فرانسوا بالوکس» مدیر مؤسسه ژنتیک «یوسی‌ال» در بیانیه‌ای اعلام کرد: نوع جدید احتمالاً در طول عفونت مزمن یک فرد دچار نقص سیستم ایمنی، احتمالاً در یک بیمار HIV/AIDS درمان نشده، تکامل یافته است.

آفریقای جنوبی اخیراً شاهد افزایش موارد ابتلا به کووید-۱۹ به خصوص در «خاوتنگ» پرجمعیت‌ترین استان این کشور بوده است. بیش از ۱۲۰۰ مورد ابتلا روز چهارشنبه در این کشور شناسایی شد که در مقایسه با روزهای اوایل ماه میلادی جاری که نزدیک به ۱۰۰ مورد بود، افزایش قابل توجه داشته است.

وزیر بهداشت آفریقای جنوبی گفت: قطعاً با جابجایی مردم در هفته‌های آینده، این [گونه] در همه جا خواهد بود.

اولیویرا پروفسور و متخصص ژنتیک پیش‌بینی کرد: این گونه بسیار سریع در حال گسترش است و ما انتظار داریم در چند روز و هفته آینده شاهد فشار بر سیستم بهداشت و درمان باشیم.

نشست اضطراری سازمان جهانی بهداشت برای بررسی گونه جدید

مقامات گفتند که سازمان جهانی بهداشت در حال نظارت بر گونه جدید کووید است و یک جلسه ویژه در روز جمعه (امروز) به منظور بحث در مورد اثر این گونه بر واکسن‌ها و درمان‌ها برنامه‌ریزی شده است.

به گفته دانشمندان آفریقای جنوبی، ۳۰ جهش در پروتئین سنبله spike گونه جدید--بخشی از ویروس که به سلول‌های بدن متصل می‌شود، شناسایی کرده‌اند که می‌تواند تأثیراتی بر کارایی واکسن و قابلیت انتقال داشته باشد.

 سویه جدید ممکن است به طور رسمی توسط سازمان بهداشت جهانی در روز جمعه طبقه‌بندی و به آن یک حرف یونانی اختصاص داده شود.

نگرانی انگلیس؛ ۶ کشور آفریقایی در «فهرست قرمز» سفر قرار گرفتند

انگلیس شش کشور آفریقایی، آفریقای جنوبی، نامیبیا، لسوتو، بوتسوانا، اسواتینی، و زیمبابوه را در فهرست قرمز سفر خود به دلیل «سوپر گونه» جدید کووید-۱۹ قرار داده است.

وزیر بهداشت انگلیس اعلام کرد از ظهر روز جمعه، این شش کشور در فهرست قرمز قرار خواهند گرفت و پروازها به طور موقت ممنوع خواهد شد.

به گفته آژانس امنیت بهداشت بریتانیا، گونه جدید دارای پروتئین سنبله‌ای است که به شدت با نوع ویروس کرونای اصلی که تمام واکسن‌های کووید-۱۹ بر اساس آن ساخته شده‌، متفاوت است.

برخی از کارشناسان نگرانند که این گونه اثربخشی واکسن‌های فعلی را تا ۳۰ درصد کاهش دهد. بر اساس گزارش‌ها، جهش‌های جدید احتمالاً از واکنش ایمنی ایجاد شده توسط ابتلای قبلی فرار می‌کنند. این گونه همچنین ویژگی‌های مرتبط با سرایت بالاتر را نشان داده است.

به گزارش اسپوتنیک، حداقل ۱۰۰ مورد در آفریقای جنوبی تایید شده است، اما وزیر بهداشت این کشور معتقد است موارد بسیار بیشتر از آنچه در حال حاضر گزارش شده است. هنوز هیچ مورد مستندی در انگلیس ثبت نشده است.

سنگاپور هم اعلام کرد پروازهای خود را موقتا با کشورهایی که این جهش در آن‌ها شناسایی شده، تعلیق می‌کند.

کشف اولین موارد ابتلا به گونه آفریقای جنوبی در فلسطین اشغالی

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) اعلام کرد سه مورد از گونه جدید کرونای یافت شده در آفریقای جنوبی را شناسایی کرده است.

طبق اعلام این وزارتخانه، آزمایش یک شهروند صهیونیست که از آفریقا بازگشته مثبت شده، دو نفر دیگر هم به زودی آزمایش خواهند شد و بیم آن وجود دارد که نتایج آزمایشات آن‌ها نیز مثبت شود/فارس

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد