حاجیمیرزایی: همواره خواستار آموزشهای حضوری هستیم
وزیر آموزشو پرورش گفت: همواره به ستاد کرونا گفتهایم خواستار آموزشهای حضوری هستیم چراکه برای برخی پایهها مانند پایه اول دبستان و یا واحدهای عملی رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش، آموزش مجازی مشکل است.
خبرگزاری فارس: محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در دوازدهمین نشست از سلسله برنامههای گفتگو با محور تحول که با حضور رئیس سازمان بازرسی کل کشور و جمعی از معاونانشان و اعضای شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش، مدیران کل استانها و رؤسای ۷۶۰ منطقه آموزشوپرورش سراسر کشور که از طریق ویدیو کنفرانس و شبکه شاد در برنامه حضور داشتند، برگزار شد، اظهار کرد: در کنار مشکلات ناشی از شیوع کرونا فرصتهای خوبی نیز ایجاد شد که یکی از این فرصتها این است که هر هفته همایشی با مشارکت بیش از ۷۰۰ نفر از مدیران تصمیمگیر آموزشوپرورش برگزار میکنیم درحالیکه قبل از کرونا چنین جلسهای سالی یکبار برگزار میشد.
وی گفت: جامعه، ساختن هویت و شخصیت دانش آموزان و ساختن آینده را به آموزشوپرورش سپرده است و خانوادهها نیز بهترین سرمایهشان را به ما سپردهاند بنابراین سرمایه اصلی ما اعتمادی است که خانوادهها به ما دارند.
وزیر آموزشوپرورش اعتماد جامعه را امری ضروری برای تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت برشمرد و عنوان کرد: باید مراقب اعتماد جامعه باشیم و باید کارمان را باکیفیت انجام و اهدافمان را محقق سازیم.
وی وجود بازرسی را شرط ضروری حرکت در جهت اهداف دانست و ادامه داد: بازرسی از اجزای مهم مجموعه آموزش و پرورش است و بدون آن اهداف محقق نمیشود بنابراین بازرسی را جز مهم تداوم کارها میدانیم پس اگر کار بهخوبی انجام شود که نشانه همکاری و همراهیهای خوب دو دستگاه است مسیر آینده نیز هموار میشود.
حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: با شیوع کرونا همه بخشهای جامعه غافلگیر شدند چراکه تا پیشازاین راه و روشهایی برای انجام فعالیتها وجود داشت و همهچیز با آن روشها تنظیم شده بود، اما بهیکباره همه روشها و مأموریتهای ما با مخاطره روبهرو شد و باید در شرایط جدید هم راهی میساختیم و هم راهی را طی میکردیم.
وی افزود: باوجود کرونا، همه مسیر صدسالهای که طی شده بود را باید تغییر میدادیم، بنابراین از اسفند گذشته بخش عظیمی از همکاران ما به مرخصی نرفتند و شبانهروز کارکردند تا به جامعه این اعتماد را بدهند که فرزندانشان بدون آموزش نخواهند ماند.
عضو کابینه تدبیر و امید با اشاره به بهرهمندی بیش از ۷۰ درصدی دانش آموزان از آموزشهای شبکه شاد، اظهار کرد: در میان اپلیکشنهای فضای مجازی، هیچ ابزاری بهاندازه شاد گسترده و کاربردیتر نیست بهطوریکه شاد بزرگترین شبکه اینترنتی داخل کشور است.
وی با اشاره به تمجید رهبر معظم انقلاب از عملکرد آموزشوپرورش در مواجه با کرونا و راهاندازی شبکه شاد، تصریح کرد: البته شرایط بهگونهای نیست که همه دانش آموزان از شاد استفاده کنند بنابراین مدرسه تلویزیونی را با همکاری صداوسیما راهاندازی کردیم. خوشبختانه دسترسی به تلویزیون گسترده است و پوشش شبکهای تلویزیون بالای ۹۷ درصد است.
وزیر آموزشوپرورش تصریح کرد: علاوه بر آموزشهای شاد و مدرسه تلویزیونی برای آن دسته دانشآموزانی که به هیچیک از آموزشهای مجازی دسترسی ندارند، توسط راهبران آموزشی، بستههای آموزشی ارائه میشود و حتی در برخی روستاهای کمجمعیت آموزشها بهصورت حضوری انجام میشود.
وی گفت: همواره به ستاد کرونا گفتهایم خواستار آموزشهای حضوری هستیم چراکه برای برخی پایهها مانند پایه اول دبستان و یا واحدهای عملی رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش، آموزش مجازی مشکل است. از طرفی هیچ نوع آموزشی جایگزین آموزشهای حضوری و مدرسه نیست، زیرا دانشآموز در محیط مدرسه تنها آموزش نمیبیند بلکه فرایند تربیت او در مدرسه محقق میشود.
حاجی میرزایی گفت: همراهی و همکاری صددرصدی با سازمان بازرسی را شرط تحقق مأموریتهای خود میدانیم بنابراین ما در برابر قانون خاضع هستیم.
وی در پایان اظهار کرد: به دنبال آن هستیم تا از اعتماد جامعه بهنظام مراقبت کنیم و امیدوارم این نشست مشترک به بهتر شدن همکاری بین دو دستگاه بینجامد.
دیدگاه تان را بنویسید