افزایش خشونتهای خانگی در آلمان
وزیر خانواده آلمان از افزایش خشونتهای خانگی در دوران کرونا خبر داده و صدر اعظم آلمان هم از شهروندان خواسته در دوران کاهش محدودیتهای کرونایی کاملا هوشیار باشند و به قواعد موجود برای مقابله با شیوع کرونا پایبند باشند.
خبرگزاری تسنیم: به نقل از روزنامه "دی ولت" آلمان، بر اساس اعلام وزارت خانواده آلمان شمار درخواست کمک ها به دلیل خشونت در خانواده ها در دوران بحران کرونا افزایش پیدا کرده است.
وزیر خانواده آلمان روز دوشنبه در سخنانی در برلین تاکید کرد که حدود یک هفته است که ما این مسئله را مورد ازیابی قرار می دهیم که شمار تلفن ها و خبرها درباره خشونت های خانگی افزایش پیدا کرده است.
وی در توضیح این اظهار نظر خود گفت: خانواده ها در بحران کرونا مدت زمان زیادی را در یک فضای محدود در خانه می گذرانند و این پتانسیل استرس و مناقشه را بالا می برد. وی بخصوص خواستار حمایت از کودکان در برابر ویروس کرونا و عواقب آن شد.
در این شرایط "ینز اشپاهن"، وزیر بهداشت آلمان هم خواستار کاهش به تدریج و گام به گام محدودیت های ضد کرونایی و بررسی شرایط شده است تا در صورت لزوم بتوان دوباره به عقب بازگشت.
"آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان" هم امروز در سخنانی در یک کنفرانس مطبوعاتی تاکید کرد که ما باید درست در ابتدای این بیماری همه گیر همچنان نیرو برای در پیش گرفتن اقدامات سخت و جدی را داشته باشیم.
وی از همه خواست که بیدار باشند و نظم قوانین را رعایت کنند.
مرکل گفت: اوضاع اکنون فریبنده است و عواقب کاهش محدودیت های فعلی تازه در 14 روز بعدی مشاهده می شود.
مرکل درباره افزایش مجدد شمار مبتلایان به کرونا در کشورش و عواقب آن هشدار داده و گفت: دقیقا ما می خواهیم جلوی این مسئله را بگیریم.
صدر اعظم آلمان همچنین بر لزوم همبستگی در اروپا در مقابله با بحران کرونا تاکید کرده و گفت: آلمان در دراز مدت تنها در صورتی شرایط خوبی خواهد داشت که اروپا اوضاع خوبی داشته باشد. این امر البته باید در چارچوب قراردادهای معتبر اتفاق بیفتد.
مرکل همچنین درباره به خطر افتادن دستاوردهای این کشور در مبارزه با بحران کرونا در مسیر کاهش محدودیت های ضد کرونایی هشدار داد.
شهر مونستر آلمان هم به عنوان اولین شهر در ایالت نوردراین-وست فالن استفاده از ماسک در فضاهای عمومی را اجباری می کند.
صدر اعظم آلمان همچنین در آستانه برگزاری نشست اتحادیه اروپا درباره کمک ها برای مقابله با عواقب اقتصادی بحران کرونا مجددا طرح بدهی های مشترک اروپایی که اسپانیا و ایتالیا بر اجرای آن تاکید دارند را رد کرده و گفت: طرح بدهی های مشترک اروپایی راهکار غلطی است.
روز پنج شنبه سران 27 عضو اتحادیه اروپا در نشستی تلفنی مجددا درباره کمک های بیشتر برای کشورهای بحران زده منطقه یورو در دوران بحران کرونا بحث و تبادل نظر می کنند.
کشورهای اسپانیا، ایتالیا و فرانسه خواستار اجرای طرح بدهی های مشترک اروپایی هستند اما کشورهای آلمان، هلند، فنلاند و اتریش این راهکار برای مقابله با عواقب اقتصادی بحران کرونا را رد می کنند.
همچنین در یک کنفرانس مطبوعاتی در آلمان اعلام شد که شمار افرادی که تست کرونا از آن ها گرفته شده است حدود 1.7 میلیون نفر است.
خبرها حاکی از آن است که حدود 35 نیروی ارتش آلمان که در آسایشگاه ها و خانه های سالمندان در یکی از مناطق آلمان مشغول کمک به مبارزه با کرونا بودند حالا خود در قرنطینه قرار گرفته اند؛ چرا که یک نفر از این تیم دچار کرونا شده اند.
یک مقام آموزشی در آلمان هم اعلام کرده که در زمان قابل پیش بینی امکان بازگشت کار مدارس به روال عادی وجود ندارد و ما باید حداقل برای مدت یک سال برای محدودیت های سختگیرانه پدر مدارس آماده باشیم.
آلمان هم به شدت تحت تاثیر شیوع کرونا قرار گرفته و تا به حال حدود 146200 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 4669 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
دیدگاه تان را بنویسید