شوکه شدن رژیم صهیونیستی از هشدار آلمان به یهودی ها
رئیس رژیم صهیونیستی از هشدار یک مقام آلمانی در مورد بر سر کردن کلاه مخصوص یهودیان در این کشور ابراز شگفتی کرد.
خبرگزاری مهر: به نقل از نشریه بیلد آلمان، «رویون ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی هشدار یک مقام آلمانی مبنی بر لزوم استفاده محتاطانه از کلاه مخصوص یهودیان (کیپا) در این کشور را به منزله «پذیرش شکست در برابر یهودستیزی» نامید.
پیشتر «فلیکس کلاین» مسئول مرکز مبارزه با یهودستیزی آلمان هشدار داده بود یهودیان در استفاده از کیپا در اماکن عمومی این کشور محتاط باشند.
در پاسخ به این هشدار، ریولین ضمن «شوک آور» خواندن آن گفت: نگرانی از امنیت یهودیان آلمانی یک شکست در برابر یهودستیزان و اعتراف به این است که یهودی ها در آلمان همچنان در ناامنی به سر می برند.
وی از همپیمانان اسرائیل خواست در برابر تفکرات یهودستیزانه تسلیم نشوند. رئیس رژیم صهیونیستی همچنین خواهان مسئولیت پذیری دولت آلمان در قبال اقلیت یهودی این کشور شد.
گفتنی است مسئول مرکز یهودستیزی آلمان علت هشدار خود به یهودیان را افزایش احساسات راستگرایانه و ضدیهودی در بین مردم آلمان عنوان کرده است.
نتانیاهو ناتوان از تشکیل کابینه، برای انحلال کنست آماده میشود
نتانیاهو که ظاهرا از تشکیل کابینه ائتلافی ناامید شده، به حزب متبوعش دستور داده لایحهای برای انحلال پارلمان آماده کند. «بنیامین نتانیاهو» که در هفتههای گذشته در تشکیل کابینه ائتلافی ناکام بوده، از «میکی زهار» عضو حزب «لیکود» خواسته لایحهای برای انحلال پارلمان جدید این رژیم و برگزاری مجدد انتخابات، تدوین کند.
انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی فروردین ماه امسال برگزار شد و در نتیجه آن حزب لیکود به رهبری نتانیاهو که بیشترین کرسی را به دست آورده بود، مأمور تشکیل کابینه شد. وی سه روز دیگر برای راضی کردن احزاب دیگر و تشکیل کابینه ائتلافی فرصت دارد، اما اختلاف نظر میان احزاب راستگرا موجب شده تا این روند با مشکل مواجه شود. اگر نتانیاهو در این فرصت نتواند کابینه تشکیل دهد، یا باید انتخابات دوباره برگزار شود و یا رئیس رژیم صهیونیستی فرد دیگری را برای این کار مأمور کند.
به نوشته پایگاه «تایمز اسرائیل»، در پی تصمیم دستور نتانیاهو به زهار، قرار است دبیرخانه حزب لیکود روز سهشنبه برای آماده کردن شرایط جهت برگزاری مجدد انتخابات تشکیل جلسه دهد.
همزمان نتانیاهو اعلام کرده که هنوز برای تشکیل کابینه در حال رایزنی با احزاب مختلف است. نتانیاهو به وزرای لیکود اعلام کرده است که اگر در جریان مذاکره با احزاب دیگر نتواند به توافق برسد، در انتخابات بعدی با حزب «کلانو» به رهبری «موشه کهلون» فهرست مشترک ارائه میکند.
نتانیاهو در هفتههای گذشته تلاش کرده بود تا طرحی را در پارلمان این رژیم به تصویب برساند که به نخستوزیر مصونیت قضایی اعطا میکند. همین طرح اکنون به یکی از موانع جدی در مسیر تشکیل کابینه بدل شده است. منتقدان نتانیاهو میگویند او که درگیر چند پرونده فساد مالی است، در تلاش است تا با اعطای مصونیت قضایی به نخستوزیر، خود را از تعقیب قضایی مصون کند.
شب گذشته هزاران نفر از ساکنان اراضی اشغالی فلسطینی در اعتراض به احتمال اعطای مصونیت قضایی به بنیامین نتانیاهو و همچنین کاهش اختیارات دادگاه عالی این رژیم به خیابانها ریخته و تجمع اعتراضی برگزار کردند.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، پلیس تعداد معترضان را اعلام نکرده اما مشاهدات عکاس این خبرگزاری نشان میدهد که بیش از ۲۰ هزار نفر در این تظاهرات حضور داشتند. سازماندهندگان تجمع اما میگویند تقریبا ۸۰ هزار نفر در این اعتراضات شرکت کردهاند.
نتانیاهو از سال ۲۰۰۹ تاکنون در سه دوره متوالی زمام قدرت را در دست دارد و از سال ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۹ هم این سمت را در اختیار داشت.
انتخابات پارلمانی در فلسطین اشغالی سهشنبه ۲۰ فروردین برای تعیین کابینه جدید رژیم صهیونیستی برگزار شد. انتخابات پارلمان (کنست) رژیم صهیونیستی، هر چهار سال برگزار میشود و حزب یا ائتلافی که بیشترین آراء را (مستقلا یا از طریق ائتلاف با دیگر احزاب) به دست آورد، نخستوزیر آینده را معرفی میکند.
در تاریخ سوم دی سال گذشته بود که پارلمان رژیم صهیونیستی درپی عدم توافق سران کابینه ائتلافی نتانیاهو بر سر تعیین تکلیف نمودن درباره تصویب یک قانون جنجالی (لایحه استخدام یهودیان ارتدکس افراطی)، منحل و تصمیم به برگزاری انتخابات زودهنگام گرفته شد.
گفته میشود در صورتی که نتانیاهو نتواند کابینه تشکیل دهد، ممکن است رئیس رژیم صهیونیستی «گیدعون سعر» را برای تشکیل کابینه مأمور کند. وی هرچند همحزبی و از وزرای کابینه سابق نتانیاهو است، اما در موارد مختلف از جمله در ارتباط با طرح مصونیت قضایی نخستوزیر، از نتانیاهو انتقاد کرده است. وی پیشتر برای نامزدی ریاست حزب لیکود هم اعلام آمادگی کرده بود.
دیدگاه تان را بنویسید